Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

iPhone 11 Pro bij Fixers 

De iPhone 11 Pro is een super telefoon voor dagelijks gebruik en zeer geschikt voor het maken van online content. Bovendien is de 11 Pro mobiel van Apple ook toegankelijk voor mensen met een beperking dankzij de VoiceOver en de AssistiveTouch. Is je telefoon toe aan nieuwe onderdelen? Laat je iPhone 11 Pro fixen met Fixer Premium of Fixer Basics. 

Uiterlijk van de iPhone 11 Pro

De iPhone 11 Pro is beschikbaar in verschillende kleuren. Ga voor stoer spacegrijs of middernacht groen. Liever een wat opvallender kleurtje? Kies dan voor goud of zilver. Met het scherm van meer dan 14 centimeter diagonaal en OLED-display met Multi-Touch vlieg je makkelijk door je telefoon heen en is een serie kijken op je iPhone een genot. 

Innerlijk van de iPhone 11 Pro

Wat betreft intern geheugen heeft de iPhone 11 Pro een prima standaard geheugen van 64GB. Indien je veel van je interne geheugen gebruik maakt door bijvoorbeeld het maken van video´s voor social media dan ben je beter af met een geheugen van 256GB of zelfs 512GB. Ook de camera is zeer geschikt voor het maken van content dankzij onder andere de tweevoudige optische beeldstabilisatie zoals de groothoek en telelens, een slimme HDR, een brede kleurregistratie voor foto´s en Live Photos en video´s opnemen in 4K of HD. Bovendien heeft deze telefoon een heldere True Tone Flash waardoor je de foto´s en video´s zo natuurgetrouw mogelijk terug kunt kijken.

Ook kun je met deze telefoon makkelijk uit de voeten voor een slo-mo-video in 1080p of een timelapse-video met video beeldstabilisatie. 

Praktische bijkomstigheden van de iPhone 11 Pro

Maak je geen zorgen als je met een avondje stappen de geweldige Apple telefoon in de wc pot laat vallen. Als je deze er binnen 30 minuten weer uit haalt dan is er niks aan het handje. Ook de batterijcapaciteit valt positief uit voor deze 11 Pro versie van de iPhone welke tot vier uur langer meegaat dan de iPhone XS. Is de batterij helemaal op, dan scroll je met het snelladen binnen circa 30 minuten weer met een 50% opgeladen batterij door je telefoon. Bovendien kun je de batterij ook draadloos opladen tijdens het autorijden, op de luchthaven of in een café. Wel zo handig. 

Toegankelijkheid van de iPhone 11 Pro

Apple heeft ook nagedacht over hoe de iPhone 11 Pro ook toegankelijk kan zijn voor mensen met een beperking. Zo heeft de telefoon verschillende eigenschappen die een handje helpen bij het besturen van het apparaat. Zo heeft de mobiel een zoom functie en een vergrootglas om beter te kunnen zien en een VoiceOver om het scherm te kunnen bedienen zonder ernaar te hoeven kijken. Met de AssistiveTouch kun je zelfs de telefoon bedienen zonder het scherm aan te raken. Voor slechthorenden zijn er ondertitels beschikbaar voor spraak en geluiden. 

Reparatieservice voor de iPhone 11 Pro

Mocht je telefoon het toch een keer begeven om welke reden dan ook, dan kun je gebruik maken van de snelle en betrouwbare reparatieservice van Fixers. Laat een technician naar je iPhone kijken en vervang, indien nodig, de defecte onderdelen. Hierbij heb je keuze uit Fixer Premium onderdelen van zeer goede kwaliteit, Fixer Basics onderdelen met een aangename prijs of de duurdere originele Apple onderdelen.

Waarom een iPhone 11 Pro reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw iPhone 11 Pro reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

iPhone 11 Pro reparatie nodig? Bij Fixers kun je terecht! Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar één van onze winkels. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt op één van onze vestigingen.