Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

De reparaties die we kunnen uitvoeren voor de iPhone XS

Een kapotte telefoon kan van alles betekenen. Soms is het probleem direct bekend, bijvoorbeeld een scherm dat stuk is, maar het kan ook zo zijn dat je niet weet wat er mis is met je smartphone. Als dit het geval is, kunnen wij je ook op weg helpen. Wij voeren dan een gratis sneldiagnose uit en hierbij gaan wij op zoek naar het probleem. 

Is het probleem van je iPhone XS wel bekend? Ook dan zit je bij Fixers goed. Wij kunnen diverse soorten reparaties uitvoeren. Je kunt hierbij denken aan een iPhone XS reparatie voor de batterij, het display, de oplaadpoort, de behuizing, de aan/uit knop of de camera. Voor onze reparaties maken wij gebruik van verschillende onderdelen en je kunt hierbij zelf aangeven wat je voorkeur is. Je kunt voor de reparatie kiezen voor de originele onderdelen van Apple, maar ook onze eigen onderdelen, Fixers Basic en Fixers Premium, zijn goede mogelijkheden. Wanneer je kiest voor onze eigen Fixers onderdelen geniet je van dezelfde kwaliteit als van de fabrikant, maar dan voor een scherpere prijs én met levenslange garantie. 

Snelle reparatietijden en gecertificeerde technicians en tools

Kies je voor een iPhone XS reparatie bij Fixers, dan kun je rekenen op snelle reparatietijden. Zo zorgen wij ervoor dat je nooit voor een hele lange tijd onbereikbaar bent. Meestal kunnen wij jouw toestel al op dezelfde dag repareren. De iPhone XS reparatie wordt dan uitgevoerd door gecertificeerde technicians en er wordt bij de reparatie gebruik gemaakt van professionele tools. Wij zijn de grootste Apple Independent Repair partner met steeds meer vestigingen in Nederland. We staan voor snelheid, transparantie, kwaliteit en vriendelijkheid. Bij ons kun je terecht voor al je kwesties voor het repareren van je telefoon.

De voordelen van een Fixers iPhone XS reparatie op een rij

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Hoe kun je jouw toestel laten repareren?

Wil je jouw iPhone XS reparatie door onze gecertificeerde technicians laten uitvoeren? Dan heb je verschillende opties. Ten eerste is het mogelijk om een bezoekje te brengen aan een van onze Service Points. Wij zijn hard aan het groeien en hebben inmiddels al diverse Service Points in Nederland waar wij je kunnen helpen. Hierdoor is de kans groot dat er ook eentje bij jou in de buurt zit. Als je jouw toestel wilt laten repareren, kun je er dus voor kiezen om bij ons langs te komen. Het is echter ook goed mogelijk dat je hier geen tijd voor hebt, maar dat je jouw telefoon wel graag zo snel mogelijk wilt repareren. Ook dat is voor ons geen probleem! Wij bieden namelijk de mogelijkheid om gebruik te maken van onze ophaalservice. Zoals de naam al aangeeft halen wij hierbij je toestel op en brengen wij deze weer naar je terug zodra het gerepareerd is. Jij bepaalt zelf wanneer je jouw kapotte iPhone XS wilt laten ophalen.

Naast langskomen op een van onze vestigingen of kiezen voor de ophaalservice is het ook nog een optie om je telefoon zelf gratis op te sturen naar ons. Wanneer wij het toestel hebben gerepareerd, sturen wij deze zo snel mogelijk weer naar je terug.

Fixers voor jouw iPhone XS reparatie

Ben je overtuigd en wil je jouw iPhone XS laten repareren door ons? Meld dan nu je reparatie aan, zodat wij zo snel mogelijk voor je aan de slag kunnen. Heb je eerst vragen over de reparatie? Wij beantwoorden deze graag voor je. Contact opnemen met ons is op verschillende manieren mogelijk. Je kunt ons contactformulier op de website invullen of contact opnemen met onze monteurs via het volgende telefoonnummer: 085 019 4003. Uiteraard kun je ook vrijblijvend langskomen op een van onze vestigingen om je vragen te stellen.