Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

Jij en jouw MacBook Pro 13” ’19

De dag dat je jouw MacBook Pro 13 inch 2019 kocht was een bijzondere dag. Misschien realiseerde je het op dat moment niet, maar inmiddels weet je dat deze laptop alles was wat je nodig had om jouw creativiteit de volle vrijheid te geven. Je MacBook Pro 13 inch 2019 is de perfecte tool voor een inventieve geest zoals jij. Het maakt niet uit hoe jouw creativiteit zich uit. Misschien ben je een muzikant die dagelijks deuntjes opneemt met GarageBand. Of je bent een snelle commerciële rakker die met Keynote presentaties informeert en enthousiasmeert.

Het zou zomaar kunnen dat jij een schrijvershart hebt en graag ergens in een koffietent aan je roman zit te werken. Maar ook professionals zweren bij het gemak van een MacBook Pro, om te werken met CRM, Numbers, Mail en natuurlijk die handige Calculator. Waar zou je zijn als je MacBook Pro 13 inch 2019 onverhoopt de geest zou geven?

Vervangen of repareren

Nee! Wacht! Stop! Gooi je prachtige MacBook Pro niet in de recycle-bak! Dat stukje technisch vernuft is nog lang niet klaar voor de sloop. Een MacBook Pro met een kapot scherm, versleten toetsenbord, defecte batterij of zelfs een niet functionerend moederbord? Die is nog lang niet aan vervanging toe. Vraag de specialisten je MacBook te repareren en je kunt er nog jaren plezier van hebben. Jouw ultieme hit is nog niet opgenomen, je beste presentatie nog niet gegeven, het laatste hoofdstuk niet geschreven en er is altijd nog wel iets om uit te rekenen met die handige Calculator. Alles wat je hoeft te doen is de hulp inroepen van deskundige vakmensen op het gebied van reparaties. 

Scherm vervangen op je MacBook Pro 13 inch 2019

Heb je zo’n lelijke zwarte vlek in je beeldscherm? Net op dat plekje waar je zo graag naar kijkt, elke dag weer. Dit kan worden veroorzaakt door defecte pixels, maar ook door het langzaam loslaten van het anti-reflectielaagje op het glas. Panikeren is niet nodig en verdrietig worden al helemaal niet. Want het repareren van je beeldscherm is voor getrainde professionals een makkie. Stuur je laptop op of breng deze langs. Onze ervaren experts vervangen je scherm en laten je MacBook Pro 13 inch 2019 er weer helemaal als nieuw uit zien. Geen irritante zwarte vlekken meer! 

Een nieuwe batterij voor langer gebruik

Jij en je laptop zijn graag mobiel. Werken in de tuin, op het strand of in de trein! Niets is heerlijker dan een vrij bestaan en tóch op tijd je werk af te hebben. Is je batterij steeds wat sneller leeg, dan wordt het moeilijker om je deadlines te halen. Weer naar huis om op te laden, of tussen al die andere MacBookers gaan zitten in de plaatselijke coffeeshop? Ben je mal!? Laat gewoon jouw batterij vervangen en geniet uren van je MacBook Pro 13 inch 2019, zonder ergens aan vast te zitten. Letterlijk!

Touchpad of toetsenbord versleten

Klikt je touchpad niet meer? Kun je het verschil tussen de letter N en de letter Y niet meer zien? Dan wordt het tijd voor een vervanging van je toetsenbord en touchpad. Zonder na te denken navigeren door te scrollen, wijzen en klikken met een spiksplinternieuw touchpad geeft je een heerlijk gevoel. Naar hartenlust tikken op een toetsenbord dat voelt alsof je MacBook Pro zo uit de fabriek komt rollen is het lekkerste gevoel van de wereld!

Alle reparaties zorgvuldig en snel

Van het vervangen van je moederbord tot het schoonmaken van het binnenwerk. Met transparante en lage prijzen, snelle service en een professionele werkwijze kun jij weer rekenen op je MacBook Pro 13 inch 2019. Alle reparaties worden bij ons gedaan door ervaren specialisten in een steriele en antistatische omgeving. 

Waarom een MacBook Pro 13 inch 2019 reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw MacBook Pro 13 inch 2019 reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een MacBook Pro 13 inch 2019 reparatie door ons uit te laten voeren, maar is nog niet alles duidelijk voor je? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar onze monteurs via 088 004 0900. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt bij een van onze vestigingen.