Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

Wat te doen wanneer het moederbord van je Macbook Pro 13” het begeeft

Al jaren is het je trouwe vriend, in voor en tegenspoed. Je Macbook Pro 13” is bij je en zorgt dat je altijd alle informatie kunt vinden die je nodig hebt, je werk kunt doen en je creativiteit kunt laten vloeien. Maar je Macbook Pro is er ook om in contact te blijven met vrienden en zakelijke relaties, je leven te organiseren, lekker te Netflixen en je foto’s ergens in te proppen tot de dag dat je ze eindelijk kunt gaan uitzoeken. Maar wat nou als het moederbord van je trouwe Macbook Pro 13” het begeeft?

De redding is nabij

Gelukkig is het niet zo dat je je MacBook Pro nu bij het grofvuil moet gaan zetten. Je loyale laptop kan nog worden gered door een team van professionele specialisten. Hoogopgeleide enthousiaste Apple reparateurs pakken jouw MacBook Pro met liefde en zorg aan. Deze experts kijken er niet gek van op als ze horen dat je een colaatje over je Macbook hebt heen gegooid en weten hoe diep de relatie tussen mens en Mac kan zijn. 

Wacht niet te lang met het vervangen van je moederbord

Zet je MacBook Pro niet in de kast, waar je hem maanden later weer ziet staan met een laag stof er op. Ruil hem ook niet in voor een nieuw exemplaar of nog erger, een goedkoop ander merk. Uit ervaring weet je namelijk dat je jouw MacBook Pro zult gaan missen. Laat het moederbord van je Macbook Pro 13” vervangen en geniet van alle creatieve uren die jullie nog samen voor de digitale boeg hebben.

Waarom een Macbook Pro 13-19 reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw Macbook Pro 13-19 reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een reparatie door ons uit te laten voeren, maar heb je nog een aantal vragen? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar onze monteurs via 088 004 0900. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt op een van onze vestigingen.