0880040900

Reparaties voor de iPhone 13 Pro Max

Meld je reparatie aan

Ben je in het bezit van een iPhone 13 Pro Max, maar werkt je telefoon niet meer naar behoren? Misschien is je telefoon traag geworden, werkt je camera niet goed meer of moet je jouw iPhone steeds vaker opladen. Fixers kan jou erbij helpen om je iPhone 13 Pro Max te repareren, zodat jij er weer voor een lange tijd mee vooruit kunt. Wij bieden verschillende soorten reparaties aan. Of je nu problemen hebt met je batterij, display of je camera: wij lossen het voor je op. Fixers is een erkende Apple reparateur en zorgt ervoor dat jij binnen no-time weer van een goede iPhone kunt genieten.

Welke reparaties bieden wij aan voor de iPhone 13 Pro Max?

Fixers is in staat om diverse problemen met je iPhone 13 Pro Max op te lossen. Als er iets gerepareerd moet worden aan deze telefoon, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als erkend Apple reparateur kunnen wij een iPhone 13 Pro Max reparatie snel uitvoeren. Wij gebruiken originele, Fixers Basic of Fixers Premium onderdelen van hoge kwaliteit om jouw toestel te repareren. Bij Fixers zit je goed voor verschillende soorten reparaties, of je nu wel weet wat het probleem is of niet. Denk aan bijvoorbeeld een reparatie voor de batterij, de voor- of achter camera, het display, de behuizing of Face ID.

Wanneer jouw iPhone 13 Pro Max niet naar behoren werkt, maar je niet weet wat het probleem is, kun je ook bij ons terecht. Wij voeren in dit geval een gratis en snelle diagnose uit. Bij deze diagnose gaan we op zoek naar het probleem van jouw iPhone. In sommige gevallen kunnen wij het probleem direct oplossen. Indien dit niet zo is en je wilt het probleem door ons laten oplossen, dan geven wij je een kostenindicatie en een doorlooptijd.

Waarom een iPhone 13 Pro Max reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw iPhone 13 Pro Max reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen

  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Origineel

  • Snelle reparatietijden

  • Geen onderzoekskosten

  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium

  • Gecertificeerde technicians en tools

Snel weer een iPhone die werkt

Als je problemen ondervindt met je iPhone is het goed om dit zo snel mogelijk op te lossen. Hoe langer je er mee doorloopt, hoe erger het probleem uiteindelijk kan worden. Bij Fixers zorgen wij ervoor dat jouw iPhone 13 Pro Max snel wordt gerepareerd. Vaak kunnen wij dit al binnen één uur. Wij streven er dus naar om jou voor een zo kort mogelijke tijd onbereikbaar te laten zijn. Bij ons is jouw iPhone 13 Pro Max reparatie in goede handen. Wij hebben een team van gecertificeerde technicians en maken gebruik van professionele tools om jouw iPhone 13 Pro Max reparatie optimaal uit te voeren. Zo leveren wij jou snel weer een iPhone die goed werkt!

Wij hebben originele onderdelen, maar je kunt ook kiezen voor de hoogste kwaliteit onderdelen Fixers Basic en Fixers Premium. Het is dus aan jou om te bepalen of je kiest voor origineel of niet origineel. Als je kiest voor Fixers basic of Fixers Premium geniet je wel van dezelfde kwaliteit als die van de fabrikant, maar profiteer je van een scherpere prijs en levenslange garantie.

Kom langs of kies voor de ophaalservice

Heb je interesse in een reparatie van Fixers? Dan heb je verschillende mogelijkheden. Ten eerste ben je van harte welkom bij een van onze Fixers Service Points. Wij hebben inmiddels de meeste vestigingen in Nederland van alle Apple Independent Repair Partners, waardoor er vast ook een vestiging bij jou in de buurt zit. Naast het bezoeken van een van onze vestigingen kun je ook kiezen voor onze gratis ophaalservice. Bij deze service wordt jouw iPhone 13 Pro Max opgehaald wanneer het jou uitkomt. Zodra jouw toestel gerepareerd is, sturen wij deze weer naar je terug. Je telefoon gratis zelf opsturen is ook nog een optie waar je voor kunt kiezen. Bij deze optie ontvang je een PostNL label, verpak je jouw telefoon en breng je deze naar een PostNL punt wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een reparatie door ons uit te laten voeren, maar heb je nog een aantal vragen? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar onze monteurs via 088-0040900. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt op een van onze vestigingen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores