iPhone reparatie

Fixers – Dé iPhone Reparatie Specialist!

Niemand wordt vrolijk van een kapotte telefoon. Of je iPhone nou gesneuveld is door een val of bepaalde functies vanzelf minder goed zijn gaan werken. Vet irritant wanneer je batterij nog maar enkele uren meegaat! Of wanneer je amper nog goede foto’s kunt maken doordat er een dikke kras in je camera glas zit. De aanschaf van een nieuwe iPhone is – helaas – niet bepaald goedkoop. Daarom kan een iPhone reparatie de perfecte oplossing zijn! Afhankelijk van de reparatie is jouw telefoon binnen enkele uren – en soms zelfs binnen 30 minuten! – alweer klaar voor gebruik.

iPhone reparatie
  • Vandaag nog gerepareerd
  • 30 minuten service
  • No cure no pay
  • Zeker van je data
  • Levenslange garantie

Met welke iPhone kun je bij ons terecht?

Ook voor degenen die het nog met een oud model volhouden, staan wij klaar. Zo voeren wij reparaties uit vanaf de iPhone 6s! Jep. Je ziet ze niet veel meer, maar er zijn écht nog mensen die dit model gebruiken. Benieuwd of we jouw iPhone ook van een reparatie kunnen voorzien? Check in de onderstaande lijst of jouw model er tussen staat.

Welke iPhone reparaties voeren wij uit?

Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, kun je bij ons voor een grote variatie aan reparaties terecht. Met jarenlange ervaring en expertise op zak, weten wij precies hoe we jou moeten helpen. Is de achterkant bijvoorbeeld beschadigd? In dat geval hoeft echt niet altijd de gehele behuizing vervangen te worden! Heb je geen enkel idee wat er nou precies aan de hand is met je iPhone? No problem! Wij voeren graag een gratis diagnose voor je uit. 

In de meeste gevallen ontdekt één van onze gecertificeerde technicians direct de oorzaak van het probleem. Heeft het iets langer de tijd nodig? Dan word je voorzien van een kostenindicatie en doorlooptijd. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!

De iPhone reparaties

Naast het uitvoeren van een gratis diagnose, kun je bij ons aankloppen voor de volgende reparaties:

De kosten voor deze iPhone reparaties zijn afhankelijk van het type iPhone dat je hebt en de reparatie die je kiest. Zo zijn de onderdelen van de eerdere modellen vanzelfsprekend een stuk goedkoper dan de onderdelen van de allernieuwste modellen. Bovendien heb je in de meeste gevallen ook de keuze tussen een Fixers Basic, een Fixers Premium of een Apple Origineel reparatie. Ga jij voor één van onze Fixers reparaties? Dan is de reparatie niet alleen sneller klaar, maar profiteer je ook nog eens van een langere garantie!

Klantenservice

Wij staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden. Dit kan telefonisch of via onderstaande mogelijkheden.

Scherm vervangen

Ken je dat verhaal van ‘vroeger’ nog? Dat het scherm van de grotere modellen kon buigen wanneer je je iPhone in je broekzak deed? Een gebogen scherm kan dus echt voorkomen! Wanneer dit gebeurt kan je beeldscherm mistig worden of in het ergste geval zelfs helemaal zwart kleuren. Alles behalve chill natuurlijk, want zo zie je niks meer. Let op wanneer je deze symptomen opmerkt, want in dat geval zou je je scherm zo snel mogelijk moeten laten vervangen!

Hetzelfde geldt voor een dikke barst. Misschien stoor je je er een paar dagen aan en denk je na een week ‘het zal wel’. Maar zo’n barst kan dus erg schadelijk zijn voor de interne onderdelen van je iPhone. Voordat je het weet, gaat ‘ie niet meer aan. En dat willen we natuurlijk voorkomen! Zorg er bij diepe barsten dus altijd voor dat je je iPhone zo snel mogelijk laat checken door een professional. 

Batterij vervangen

Als iets enorm op je zenuwen werkt, is het wel een batterij die binnen no time leegloopt. Wie al langer een iPhone heeft, weet dat de accu, net als bij ieder andere telefoon, het na verloop van tijd langzaamaan begeeft. Je merkt dat jouw batterij nu zelfs leegloopt zonder hem te gebruiken!

Wanneer de batterij z’n beste tijd heeft gehad, kun je ‘m maar beter zo snel mogelijk laten vervangen. Apple geeft zelf aan dat een batterijconditie onder de 80% betekent dat ‘ie aan vervanging toe is. Checken wat de conditie van jouw batterij is, of dat jouw iPhone batterij vervangen moet worden? Ga naar Instellingen > Batterij > Batterijconditie en kijk naar het percentage achter ‘Maximumcapaciteit’.

Is jouw batterij compleet naar de filistijnen? Dan geeft je iPhone zelf in de instellingen aan dat ‘ie vervangen moet worden.

iPhone reparatie
iPhone reparatie laten doen door Fixers

Dock connector vervangen

Veel iPhone-gebruikers ervaren gedoe met hun Dock connector. Apple heeft dit onderdeel best wel een fancy naam gegeven, maar eigenlijk is het gewoon de opening waar je je oplader – en oortjes – indoet. Laadt jouw telefoon niet meer op? Dan is de kans aanwezig dat je Dock connector kapot is en je deze moet laten vervangen. Als je je iPhone niet op kunt laden, kun je ‘m immers ook niet meer gebruiken.

Maar gelukkig is een iPhone reparatie niet altijd genoodzaakt! Misschien wist je het al, maar de slechte connectie met je oplader kan ook veroorzaakt worden door een grote hoeveelheid stof in je Dock connector. Probeer daarom altijd eerst even voorzichtig met een tandenstoker of satéprikker het stof uit de opening te halen. Laadt je telefoon nog steeds niet of heel slecht op? Kom dan even langs voor een gratis diagnose!

Camera reparatie

Houd jij van fotograferen? Dan heb je vast niet voor niets voor een iPhone gekozen. Met insane zoomfuncties, de mogelijkheid om in het donker te fotograferen en een filmmodus schiet je namelijk in een handomdraai adembenemend beeldmateriaal. Maar met die joekels van een lenzen op de achterkant van je telefoon loop je natuurlijk wel een groter risico op beschadiging. Zeker wanneer je geen hoesje gebruikt. Let wel op! In veel gevallen is slechts het glas van je camera beschadigd en kun je het probleem ook al oplossen door het camera glas te laten vervangen. Zo’n iPhone reparatie is een stuk sneller en goedkoper. Laat daarom altijd een gratis diagnose uitvoeren door één van onze gecertificeerde technicians.

Frontcamera vervangen

Misschien sta je er niet zo bij stil, maar je front camera gebruik je toch een stuk meer dan je zou denken. Zo heb je ‘m al vanaf de iPhone X nodig voor het gebruiken van je Face ID. Maar ook tijdens het videobellen en uiteraard voor het maken van selfies gebruik je je front camera. Eigenlijk een onmisbare functie dus!

Uiteraard kun je je telefoon ook ontgrendelen met behulp van een toegangscode, maar dat werkt een stuk minder efficiënt. Bovendien moet je voor bepaalde apps een gezichtsscan uitvoeren. Zonder front camera is dat natuurlijk onmogelijk! Doet jouw Face ID het niet meer, of is er iets anders mis met je front camera? Gelukkig is een front camera iPhone reparatie zo gepiept. Binnen 1 à 2 werkdagen schiet jij alweer de mooiste selfies.

Oorspeaker vervangen

Kggggggggg. Wat zeg je?! Is jouw oorspeaker kapot? Tja, dat is toch eigenlijk wel één van de meest essentiële onderdelen van je iPhone. Ondanks dat we onze mobiele telefoons tegenwoordig voor véél meer doeleinden dan vroeger gebruiken, is de mogelijkheid om te bellen natuurlijk nog steeds enorm belangrijk. Want wat heb je nou aan een telefoon als je er niet eens mee kunt bellen? Niet niks, maar ook zeker niet veel. Wanneer je oorspeaker kapot is, kun je er dus eigenlijk niet echt omheen. Gelukkig is dit zo gefixt! Je staat namelijk in slechts 30 minuten alweer buiten met een goedwerkende oorspeaker.

Aan/uit-knop reparatie

Een aan/uit knop die continu blijft hangen of gewoon niet meer werkt. Tja, dat is niet zo handig. Nu kun je je beeldscherm namelijk niet meer zelf uitschakelen. Dit doe je immers met de aan/uit knop. Natuurlijk zou je hier wel omheen kunnen werken. Zo zou je bijvoorbeeld het automatische slot op 30 seconden kunnen zetten, waardoor je beeldscherm automatisch na 30 seconden uitschakelt.

Ook kan je de AssistiveTouch inschakelen. AssistiveTouch is een doorzichtig knopje op je beeldscherm waarmee je verschillende functies kunt bedienen zonder de knoppen aan de zijkant van je telefoon te gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld het scherm vergrendelen en screenshots maken. Ga naar Instellingen > Toegankelijkheid > Aanraken en schakel AssistiveTouch in om het te activeren. Houd er wel rekening mee dat dit in de praktijk een stuk minder chill werkt dan je aan/uit knop en een reparatie dus zeker geen verkeerde investering is!

Behuizing vervangen

De behuizing van de iPhone is één van de onderdelen die de mobiele telefoons van Apple echt herkenbaar maakt. Elk jaar zijn ze weer in de meest bijzondere kleuren verkrijgbaar. Inmiddels hebben we de meeste kleuren dan ook al voorbij zien komen. Van blauw tot rood en van groen tot paars. Je kunt het zo gek nog niet bedenken. Vanwege dit unieke design kiezen veel mensen ervoor geen hoesje te gebruiken. Helaas resulteert dat regelmatig in een gedeukte of kapotte behuizing.

Maar wist je dat de behuizing één van de belangrijkste onderdelen van je iPhone is? Het beschermt namelijk alle interne onderdelen. Als die beschadigd raken, ben je een stuk verder van huis. Gelukkig hoeft niet in elk geval de gehele behuizing vervangen te worden en is een iPhone reparatie waarbij de achterkant wordt vervangen ook voldoende. Geen idee hoe ernstig de schade aan jouw telefoon is? Onze gecertificeerde technicians voeren graag een gratis diagnose voor je uit! 

iPhone achterkant vervangen

Tegenwoordig zijn veel modellen voorzien van een glazen achterkant. Ondanks dat Apple er – bijna – elk jaar wel voor zorgt dat het glas schadebestendiger is, is de kans op een dikke barst nog steeds aanwezig. Zeker wanneer je geen hoesje gebruikt, loop je altijd risico op schade wanneer je iPhone een enkeltje naar de grond neemt. Hartstikke zonde van die mooie achterkant natuurlijk!

En dat niet alleen, aan die kras kan je namelijk wennen, maar wist je dat het ook super schadelijk kan zijn voor de interne onderdelen van je iPhone? Zo’n diepe barst kan er namelijk voor zorgen dat je telefoon niet meer zo waterbestendig is als voorheen. Om nog meer schade – en onnodige kosten! – te voorkomen, kun je dus het beste zo snel mogelijk een iPhone reparatie uit laten voeren. 

iPhone reparatie – Diagnostiek

Na al deze informatie nog steeds geen idee waar je moet beginnen? Voor elke iPhone reparatie, andere Apple reparaties óf reparaties van een ander merk, ben je van harte welkom op één van onze vele locaties in Nederland!

Kijk hier waar wij je het best kunnen helpen!

iPhone reparatie laten doen door Fixers

Vochtschade behandeling

Elk jaar weet Apple het toch weer voor elkaar te krijgen onze telefoons nog waterbestendiger te maken dan voorheen. De nieuwste modellen kunnen het al een behoorlijke tijd onder water onderhouden. En dat op een paar meter diepte! Toch blijven het wel elektronische apparaten, en elektra en water… Tja, dat gaat nou eenmaal niet altijd even goed. Zeker wanneer er een barst in de achterkant of in het beeldscherm zit, loop je risico op vochtschade. Super zonde, want dit kan catastrofale gevolgen voor de interne onderdelen van je telefoon hebben!

Heeft jouw iPhone vochtschade of heb je het idee dat dit het geval zou kunnen zijn? Kom dan snel even langs voor een gratis diagnose of voor een volledige waterschade behandeling.

iPhone reparatie kosten

Misschien ben je inmiddels al aan die ene barst in je scherm gewend geraakt en stoor je je er niet eens meer aan. Een reparatie kost immers tijd en geld. Maar wist je dat een barst helaas in veel gevallen tot nog meer schade kan leiden? Super zonde als je iPhone het straks helemaal niet meer doet! Daarom voeren wij alle iPhone reparaties razendsnel uit. In het beste geval – afhankelijk van het type iPhone reparatie – sta jij na 30 minuten alweer buiten! Bovendien worden reparaties in veel gevallen door de verzekering vergoed. Heb jij je iPhone thuis of op vakantie laten vallen? Dan valt dit vaak onder de inboedel- of reisverzekering. Helemaal chill, toch?!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jouw in de buurt

iPhone reparatie

De voordelen van Fixers


Snelle reparatietijden

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Dit kan vaak binnen 30 minuten.

Levenslange garantie

We geven een levenslange garantie op al onze Basic en Premium onderdelen.

Gecertificeerde technicians

Bij Fixers werken enkel gecertificeerde technicians, hierdoor kunnen we je garanderen dat je device altijd vakkundig gerepareerd wordt.

Zeker van je data

We vinden de veiligheid van je data erg belangrijk, daarom hebben we ons reparatieproces volledig conform AVG ingericht.

Betaalbare kwaliteit

Bij Fixers geven we je de keuze tussen originele onderdelen of niet-originele onderdelen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor hou je de reparatiekosten zelf in de hand.

Geen onderzoekskosten

We brengen geen onderzoekskosten in rekening voor telefoons en tablets.