iPhone reparatie Nieuw-Vennep

iPhone reparatie Nieuw-Vennep

Voor een betrouwbare iPhone reparatie moet u bij Fixers Nieuw-Vennep zijn! Al jarenlang zijn wij één van de populairste reparatiebedrijven in Nederland als het gaat om iPhones, andere smartphones, tablets en laptops. Naast dat u bij ons kunt rekenen op 3 maanden garantie, bent u binnen 30 minuten meestal al buiten met een betaalbare reparatie op zak! Kom langs in onze winkel in Nieuw-Vennep of gebruik de configurator hieronder om de prijs van jouw reparatie voor je iPhone te bepalen.

Ook voor de nieuwe modellen ben je met een iPhone reparatie Nieuw Vennep bij ons aan het juiste adres! Moet je je iPhone scherm laten vervangen in Nieuw-Vennep? Geen probleem! Wij hebben honderden onderdelen voor de iPhones op voorraad in Nieuw-Vennep, waardoor we je soms wel in 30 minuten kunnen helpen!

iPhone reparatie Nieuw-Vennep
iPhone reparatie Nieuw-Vennep
 • Vandaag nog gerepareerd
 • 30 minuten service
 • No cure no pay
 • Zeker van je data
 • Levenslange garantie

Haverstraat 39

2153 GB Nieuw-Vennep

Openingstijden

Maandag09:00 – 18:00
Dinsdag09:00 – 18:00
Woensdag09:00 – 18:00
Donderdag09:00 – 18:00
Vrijdag09:00 – 18:00
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten

Gratis ophaalservice

Geen tijd om langs te komen? Geen probleem! We halen het kapotte device bij je op en brengen het gerepareerd weer terug.

iPhone reparatie Nieuw-Vennep

Gratis ophaalservice

Geen tijd om langs te komen? Geen probleem! We halen het kapotte device bij je op en brengen het gerepareerd weer terug.

iPhone reparatie Nieuw-Vennep

iPhone scherm reparatie in Nieuw-Vennep

De meest voorkomende reparatie voor iPhones is natuurlijk de scherm reparatie. Je hoeft je telefoon maar één keer te laten vallen en er kan al een barst in het scherm komen. Geen zorgen, bij Fixers hebben we dit meestal al binnen 30 minuten gefixt! Naast een kapot scherm, kunnen we je ook helpen met een kapotte accu, een slechte batterij, een camera die niet meer goed werkt of softwaregerelateerde problemen. Kortom, met alle iPhone problemen kun je bij ons terecht!

iPhone reparatie Nieuw-Vennep
iPhone reparatie Nieuw-Vennep

Waarom Fixers?

Een smartphone, tablet of laptop is bijna onmisbaar. Schade aan een apparaat is dan ook erg vervelend. Wij lossen graag smartphone, tablet en laptop problemen op zodat u weer ‘happy’ gebruik kunt maken van uw smartphone. Zo staan wij 6 dagen per week klaar voor, bijvoorbeeld, een . ‘Smart service with a smile!’, maar hoe doen wij dat?

 • Gratis onderzoek (m.u.v. vochtschade), erg handig wanneer u niet weet wat er kapot is.
 • Snelle reparatieservice, 80% van alle reparaties worden binnen 30 minuten uitgevoerd.
 • Duidelijke uitleg en eerlijk advies.
 • Heldere tarieven, vrijwel meteen zijn prijzen duidelijk.
 • 3 maanden garantie op de reparatie.
 • Repareren met hoogste kwaliteit onderdelen
 • Goede bereikbaarheid en parkeren voor de deur!
 • Snelle reparatieservice.

Veelvoorkomende iPhone reparaties

 • Scherm reparatie
 • Batterij reparatie
 • Accu reparatie
 • Voorkant reparatie
 • Achterkant reparatie
 • Camera reparatie

Kosten iPhone reparatie

De prijs van een iPhone reparatie hangt af van de reparatie. Fixers hanteert all-in prijzen, dit houdt in dat de prijzen inclusief BTW en montagekosten zijn. Prijzen zijn vrijwel meteen duidelijk bij Fixers, mocht dat niet zo zijn neem dan contact met ons op. Benieuwd naar de kosten van een iPhone reparatie? Fixers repareert vrijwel elk type iPhone, kies uw type iPhone en bekijk de reparatietarieven. Staat de reparatie er niet bij, neem dan contact met ons op. Wij controleren vervolgens de beschikbaarheid van het onderdeel en voeren de reparatie graag voor u uit.

Langskomen voor een iPhone reparatie

Klaar-terwijl-u-wacht

Voor een iPhone reparatie kunt u 6 dagen per week langskomen in Nieuw-Vennep. U kunt zo binnenlopen of van tevoren een afspraak maken. Van maandag tot en met vrijdag is Fixers Nieuw-Vennep geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is om een tijd offline te zijn, kom dus snel langs en wij repareren graag uw iPhone. Parkeer voor de deur en neem plaats in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi. Heeft u een vraag over een iPhone reparatie of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen of bel naar de vestiging of loop even binnen in de Fixers Servicepunt Nieuw-Vennep.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jouw in de buurt

iPhone reparatie Nieuw-Vennep

De voordelen van Fixers


Snelle reparatietijden

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Dit kan vaak binnen 30 minuten.

Levenslange garantie

We geven een levenslange garantie op al onze Basic en Premium onderdelen.

Gecertificeerde technicians

Bij Fixers werken enkel gecertificeerde technicians, hierdoor kunnen we je garanderen dat je device altijd vakkundig gerepareerd wordt.

Zeker van je data

We vinden de veiligheid van je data erg belangrijk, daarom hebben we ons reparatieproces volledig conform AVG ingericht.

Betaalbare kwaliteit

Bij Fixers geven we je de keuze tussen originele onderdelen of niet-originele onderdelen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor hou je de reparatiekosten zelf in de hand.

Geen onderzoekskosten

We brengen geen onderzoekskosten in rekening voor telefoons en tablets.