0880040900
Reparatie bg

Fixers is Apple Independent Repair Provider

Meld hier je reparatie aan

Meld je Apple device aan bij Fixers voor een snelle en betrouwbare reparatie

Fixers is Apple Independent Repair Provider

Fixers is door Apple geautoriseerd als Independent Repair Provider. Dit betekent dat wij Apple devices mogen repareren met originele onderdelen. Dit doen wij zelfs een stuk sneller dan Apple en vergelijkbare repair partners. Vaak kunnen wij je smartphone al binnen 1-2 uur repareren met Apple originele onderdelen en is je MacBook binnen enkele dagen weer klaar.

Begin dit jaar was Fixers geautoriseerd als Apple Authorised Service Provider (AASP). Het nadeel hiervan was dat we uitsluitend mochten repareren met originele Apple onderdelen en kunnen bij een probleem, anders dan met het scherm en de batterij, enkel het toestel omruilen. Dit kost vaak meer geld dan het toestel nog waard is. Dit is dan ook de reden dat we hebben gekozen om als Independent Repair Provider aan de slag te gaan zodat we je alle mogelijke opties kunnen aanbieden; Fixers Basic, Fixers Premium en Apple origineel. Welke wensen je ook hebt, Fixers kan je hierbij helpen.

Je hebt bij Fixers dus nu de keuze uit origineel en niet origineel, maar wel met de zelfde kwaliteit als Apple, maar dan met een gunstigere prijs. Daarnaast kunnen we nu ook losse onderdelen vervangen zoals; de camera, camera glas, oplaadpoort, (ear)speaker etc. Is bij jouw reparatie niet vermeld dat het om een origineel Apple onderdeel gaat kun je er vanuit gaan dat dit om een Fixers Basic of Fixers Premium onderdeel gaat.

Reparation 2x

Originele Apple onderdelen & compatible onderdelen

We hebben zowel originele Apple onderdelen als de hoogste kwaliteit compatible onderdelen Fixers Premium en Fixers Basic. Ook hebben we toegang tot de professionele diagnostische tools van Apple.

Waarom je Apple device bij Fixers laten repareren?

Een Apple device repareren is geen kinderspel. Het zijn zeer geavanceerde apparaten die bomvol gevoelige onderdelen zitten. Onze technicians worden voortdurend door Apple getraind om met de nieuwste modellen om te kunnen gaan. Wij bieden je belangrijke voordelen als je jouw Apple device bij ons laat repareren:

  • Reparatie met originele door Apple geleverde onderdelen
  • Of kies voor onze Fixers Basic of Premium onderdelen
  • Uitgevoerd door gecertificeerde technicians
  • Je toestel wordt voor, tijdens en na reparatie uitgebreid getest
  • Je toestel wordt volledig gekalibreerd
  • De fabrieksgarantie blijft behouden

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores