Fixers Amsterdam IJburg

IJburglaan 1281
1087 GJ Amsterdam

Amsterdam IJburg

Openingstijden

Maandag09:30 – 18:00
Dinsdag09:30 – 18:00
Woensdag09:30 – 18:00
Donderdag09:30 – 18:00
Vrijdag09:30 – 18:00
Zaterdag12:00 – 18:00
Zondaggesloten
Maandag09:30 – 18:00
Dinsdag09:30 – 18:00
Woensdag09:30 – 18:00
Donderdag09:30 – 18:00
Vrijdag09:30 – 18:00
Zaterdag12:00 – 18:00
Zondaggesloten
Amsterdam IJburg

Fixers, al meer dan 10 jaar de reparatie expert

  • Vandaag nog gerepareerd
  • 30 minuten service
  • No cure no pay
  • Levenslange garantie
  • Zeker van je data
  • Apple & Samsung gecertificeerd

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Amsterdam IJburg

Gratis sneldiagnose

Heb je een probleem met je smartphone, tablet of laptop? Eén van onze gecertificeerde technicians voert gratis een sneldiagnose uit.

Bij ons kan je altijd naar binnen lopen voor een gratis sneldiagnose. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken via onze website, we houden dan een tijdslot voor je vrij.

Over de winkel

Bij Fixers Amsterdam IJburg ben je aan het juiste adres voor een snelle en vakkundige reparatie van je telefoon, tablet, computer, game console of laptop. Onze ervaren specialisten hebben kennis van zowel hardware als software, en kunnen je ook adviseren over protectie en preventie. Naast het repareren van merken zoals iPhone, Samsung, OnePlus, OPPO, Nokia, Acer en HP kun je bij ons ook terecht voor accessoires zoals telefoon hoesjes, screenprotectors, oplaadkabels en telefoonkoorden.

Je kunt 6 dagen per week bij ons terecht aan de IJburglaan 1281 op Amsterdam IJburg, mét of zonder afspraak. In de meeste gevallen sta je binnen 30 minuten weer buiten met jouw gerepareerde apparaat. Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit van reparatie en gebruiken daarvoor originele onderdelen of kwalitatieve goede compatible onderdelen. Daarom bieden wij levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Let op, deze garantie dekt geen val-, stoot-, druk-, water- of zichtbare gebruikersschade.

Bij Fixers Amsterdam IJburg kun je terecht voor een gratis diagnose, waarbij onze specialisten binnen 30 minuten vertellen wat er aan de hand is met je apparaat. Je beslist zelf of je overgaat tot reparatie. Naast de vestiging op IJburg kun je ook terecht bij onze andere locaties in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Leiden, Nieuw-Vennep, Amstelveen, Blaricum en Den Haag.

Over IJburglaan

De IJburglaan is de belangrijkste straat in de Amsterdamse wijk IJburg. Onze winkel is recht tegenover bus- en tram halte Diemerparklaan. Ook kun je voor de deur betaald parkeren aan de IJburglaan. Daarnaast biedt de IJburglaan een scala aan winkels en horeca.

Amsterdam IJburg
Amsterdam IJburg

Onze dienstverlening

Bij Fixers Amsterdam IJburg weten we als geen ander hoe vervelend het kan zijn om lang zonder je device te moeten doen. Onze specialisten zorgen er dan ook voor dat je zo snel mogelijk weer over een gerepareerd toestel beschikt. We begrijpen dat een reparatie niet altijd duur hoeft te zijn, dus houden wij de prijzen in de markt nauwlettend in de gaten om te garanderen dat je nooit teveel betaalt.

Naast betaalbaarheid en snelheid is kwaliteit voor ons bij Fixers IJburg ook ontzettend belangrijk. Onze specialisten zijn getraind en Apple gecertificeerd waardoor je ervan uit kunt gaan dat de kwaliteit van een ipad reparatie, iphone reparatie, macbook reparatie, iMac reparatie aan hun hoge eisen voldoet. En na een reparatie bij Fixers Amsterdam IJburg behoud je de fabrieksgarantie na de reparatie van je smartphone, laptop, computer, tablet, en game console.

We begrijpen ook dat het niet altijd mogelijk is om langs te komen, dus bieden wij opstuur- en haal- en brengservices aan. Maar natuurlijk ben je ook altijd welkom in onze winkel.