Telefoon Reparatie Amsterdam

Telefoon Reparatie Amsterdam

Is het scherm van uw Smartphone gebarsten? Kan je niemand meer horen tijdens het bellen? Kan je geen muziek meer afspelen? Of treedt er een ander defect naar voren? Kies dan voor Fixers, de reparatiespecialist voor smartphones!

Telefoon Reparatie Amsterdam
Telefoon Reparatie Amsterdam
  • Vandaag nog gerepareerd
  • 30 minuten service
  • No cure no pay
  • Zeker van je data
  • Levenslange garantie

Amsterdam Centrum

Van Woustraat 14, 1073 LL Amsterdam

Openingstijden

Maandag09:30 – 18:00
Dinsdag09:30 – 18:00
Woensdag09:30 – 18:00
Donderdag09:30 – 18:00
Vrijdag09:30 – 18:00
Zaterdag09:30 – 17:00
Zondaggesloten

Amsterdam IJburg

IJburglaan 1281, 1087 GJ Amsterdam

Openingstijden

Maandag09:30 – 18:00
Dinsdag09:30 – 18:00
Woensdag09:30 – 18:00
Donderdag09:30 – 18:00
Vrijdag09:30 – 18:00
Zaterdag09:30 – 17:00
Zondaggesloten
Telefoon Reparatie Amsterdam

Gratis ophaalservice

Geen tijd om langs te komen? Geen probleem! We halen het kapotte device bij je op en brengen het gerepareerd weer terug.

Gratis ophaalservice

Geen tijd om langs te komen? Geen probleem! We halen het kapotte device bij je op en brengen het gerepareerd weer terug.

Telefoon Reparatie Amsterdam

Snelle en vakkundige telefoon reparatie Amsterdam

Op zoek naar een reparatiebureau die uw telefoon snel en vakkundig repareert? Fixers is dan dé partij die u zoekt. Monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om het repareren van onder andere smartphones. U kunt langskomen bij een van onze vestigingen of kiezen voor de wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen.

telefoon reparatie amsterdam

Woon je in of rond Amsterdam en heb je een ander apparaat dat toe is aan een reparatie? Kom nu naar Fixers voor elke:

telefoon reparatie Amsterdam

Fixers, wij hebben de onderdelen!

Fixers heeft een ruime voorraad reparatieonderdelen. Daarom kunnen onze monteurs vrijwel altijd meteen beginnen met een telefoon reparatie Amsterdam. Fixers kiest er voor om alleen met kwalitatieve onderdelen te werken, om deze kwaliteit te garanderen krijgt u 3 maanden garantie. Wilt u meer weten over uw telefoon reparatie? Heeft u vragen voor onze monteurs? Of wilt u gewoonweg meer informatie? Neem dan contact met ons op! U kunt altijd , of gebruikmaken van het . Bekijk onze contactgegevens en openingstijden van onze vestigingen.

Telefoon reparatie Amsterdam: onze service points

Fixers zit nu ook in het centrum van Amsterdam! Onze vernieuwde winkel zit aan de Van Woustraat en daarmee zijn we nóg dichter bij jou in de buurt om je te helpen met de reparatie van jouw kapotte device. Bezoek onze store in Amsterdam Centrum voor de telefoon reparatie van je smartphone scherm of batterij, Fixers is dichtbij!

Woon je meer richting het noorden van Amsterdam? Dan kun je ook terecht bij ons service point in IJburg! Adres: IJbuglaan 1281.

Uiteraard is het vervelend als je telefoon of smartphone kapot is en je wilt hem laten maken. Het liefst ga je snel langs bij een betrouwbare winkel in de buurt. Fixers heeft met haar landelijke dekking altijd een locatie in de buurt waar je je telefoon of smartphone kan laten repareren. Kom snel langs voor een bak koffie en wij nemen de zorgen van jouw telefoon reparatie Amsterdam uit handen!

Telefoon reparatie Amsterdam zelf opsturen

Niet iedereen heeft tijd en gelegenheid om bij onze service points langs te komen voor een reparatie. Is dit bij jou het geval? Maak dan gebruik van onze handige opstuurservice! Als je het opstuurformulier invult, ontvang je van ons kosteloos een PostNL verzendlabel. Wanneer jij jouw telefoon (of andere reparatie) opstuurt, zullen wij bij ontvangst direct detecteren wat er aan jouw telefoon mankeert. De telefoon reparatie Amsterdam wordt vakkundig en snel uitgevoerd, zodat jouw telefoon binnen no-time weer helemaal heel kan worden teruggestuurd. Super makkelijk dus!

Telefoon Reparatie Amsterdam

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jouw in de buurt

Telefoon Reparatie Amsterdam

De voordelen van Fixers


Snelle reparatietijden

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Dit kan vaak binnen 30 minuten.

Levenslange garantie

We geven een levenslange garantie op al onze Basic en Premium onderdelen.

Gecertificeerde technicians

Bij Fixers werken enkel gecertificeerde technicians, hierdoor kunnen we je garanderen dat je device altijd vakkundig gerepareerd wordt.

Zeker van je data

We vinden de veiligheid van je data erg belangrijk, daarom hebben we ons reparatieproces volledig conform AVG ingericht.

Betaalbare kwaliteit

Bij Fixers geven we je de keuze tussen originele onderdelen of niet-originele onderdelen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor hou je de reparatiekosten zelf in de hand.

Geen onderzoekskosten

We brengen geen onderzoekskosten in rekening voor telefoons en tablets.