iPhone waterschade onderzoek

iPhone waterschade onderzoek

Het is u misschien al eens overkomen, u fietst rustig naar huis en luistert lekker muziek. Dan hoort u uw favoriete nummer en wilt u gelijk de volume iets harder zetten. U haalt uw iPhone uit uw broekzak, maar dan glijdt uw iPhone uit uw handen. Uw iPhone maakt een zachte landing door een plas water, snel haalt u uw iPhone uit het water. U heeft geen idee wat u moet doen, Fixers helpt u graag verder.

iPhone waterschade onderzoek

Wat te doen bij waterschade?

Ligt uw iPhone op de bodem van het zwembad, in een plas of op een andere natte plek? Haal uw iPhone er zo snel mogelijk uit en schakel uw iPhone gelijk uit. De kans op kortsluiting is groot wanneer u uw iPhone aanzet, dit kan voor onomkeerbare schade zorgen. Voorkom extra schade en laat uw telefoon uit staan wanneer uw iPhone in contact is gekomen met water. Kom vervolgens zo snel mogelijk naar Fixers voor een iPhone waterschade onderzoek. Voor een waterschade onderzoek wordt er een chemische reiniging uitgevoerd wat inhoudt dat al het vocht uit uw toestel wordt verwijderd. Na onderzoek krijgt u van ons een onderzoeksrapport. Wanneer u te lang wacht met vocht in uw toestel kan er corrosie ontstaan. Deze aanslag kan ontstaan op het moederbord, deze schade is helaas niet te verhelpen, wees er dus op tijd bij!

iPhone waterschade onderzoek
iPhone waterschade onderzoek

Wat is een chemische reining?

Bij een chemische reining wordt uw iPhone volledig uit elkaar gehaald. Wanneer alle onderdelen los zijn worden ze gereinigd. Na reiniging monteren wij uw iPhone en kunnen wij testen of alle functionaliteiten nog werken. Zo onderzoeken wij of er eventueel defecten zijn opgetreden dankzij de waterschade. Wanneer er sprake is van defecten kunt u kiezen om een uit te voeren.

De iPhone reparaties

Naast het uitvoeren van een gratis diagnose, kun je bij ons aankloppen voor de volgende reparaties:

Kosten iPhone waterschade onderzoek

De kosten van een iPhone waterschade onderzoek zijn € 59,-. De chemische reiniging, het drogingsproces en het onderzoek neemt 24 uur in beslag. De BTW en montagekosten zijn in de prijs inbegrepen, er is sprake van een all-in prijs.
Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op Facebook en houd het in de gaten.

Langskomen of ophaalservice

Met of zonder afspraak!

Bij Fixers kunt u zonder afspraak binnen lopen, maakt u liever een afspraak dan is dat ook mogelijk. Parkeer voor de deur en meld uw iPhone aan voor waterschade onderzoek. U betaalt € 59,- en krijgt een afhaalbewijs. Wanneer wij uw iPhone hebben gereinigd en uitslag hebben van het onderzoek nemen wij gelijk contact met u op. Hier wordt duidelijk wat er eventueel defect is en of reparatie noodzakelijk is. Na het waterschade onderzoek of iPhone reparatie kunt u uw toestel weer ophalen.

Ophaalservice

Wanneer u niet langs kunt komen voor een waterschade onderzoek kunt u kiezen voor de ophaalservice. Uw toestel wordt opgehaald op een door u gekozen locatie. Wij voeren gelijk het waterschade onderzoek uit na ontvangt van uw iPhone. Vul het in en laat uw iPhone ophalen. Liever zelf opsturen kan ook met behulp van het opstuur-formulier. Stuur het ingevulde op met uw iPhone naar Fixers.

Refurbished iPhone kopen?

Wij repareren graag uw iPhone, echter kunt u er ook voor kiezen om een refurbished toestel aan te schaffen. Kiest u voor een refurbished apparaat, dan kiest u voor een voordelige prijs met de kwaliteit van nieuw. Bekijk het aanbod .

Fixers

Wij bieden een vlotte service, with a smile! Bij iedere reparatie geven wij duidelijk uitleg en eerlijk advies. Onze monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om iPhone reparaties. Uw door een reparatiespecialist? Fixers is de juiste keuze, ‘We simply make people happy!’. Alle iPhone reparaties worden uitgevoerd met hoogste kwaliteit onderdelen, op elke reparatie krijgt u ook 3 maanden garantie. Wilt u meer informatie over een iPhone waterschade onderzoek, een iPhone reparatie of heeft u een vraag neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jouw in de buurt

iPhone waterschade onderzoek

De voordelen van Fixers


Snelle reparatietijden

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Dit kan vaak binnen 30 minuten.

Levenslange garantie

We geven een levenslange garantie op al onze Basic en Premium onderdelen.

Gecertificeerde technicians

Bij Fixers werken enkel gecertificeerde technicians, hierdoor kunnen we je garanderen dat je device altijd vakkundig gerepareerd wordt.

Zeker van je data

We vinden de veiligheid van je data erg belangrijk, daarom hebben we ons reparatieproces volledig conform AVG ingericht.

Betaalbare kwaliteit

Bij Fixers geven we je de keuze tussen originele onderdelen of niet-originele onderdelen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor hou je de reparatiekosten zelf in de hand.

Geen onderzoekskosten

We brengen geen onderzoekskosten in rekening voor telefoons en tablets.