iPhone home button reparatie

iPhone home button reparatie

Boek direct een afspraak om de home button van jouw iPhone te vervangen

iPhone home button reparatie
iPhone home button reparatie
  • Vandaag nog gerepareerd
  • 30 minuten service
  • No cure no pay
  • Zeker van je data
  • Levenslange garantie

iPhone home button

Een home button van een iPhone is misschien wel het meest gebruikte knopje van een iPhone. Zo maakt de home button verschillende functies mogelijk, denk aan het maken van een screenshot, terug naar beginpagina, snel naar pagina overzicht en ga zo maar door. De nieuwste iPhone home buttons hebben nog een belangrijke functie, namelijk Touch ID. Een home button is eigenlijk niet te missen. Mocht uw home button defect zijn? Fixers voert graag een iPhone home button reparatie uit.

iPhone home button reparatie
iPhone home button reparatie

Vakkundige iPhone home button reparatie

Voor een vakkundige iPhone home button reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Het uitvoeren van een is een specialistische klus. De monteurs van Fixers hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor vrijwel elk repareren. Reparaties worden uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen uitgevoerd, na reparatie is uw iPhone weer zo goed als nieuw. Daarnaast krijgt u van ons 3 maanden garantie op de reparatie.

Kosten iPhone reparatie

Fixers repareert vrijwel elk type iPhone. Hierdoor variëren de prijzen van de iPhone home button reparatie. Kies uw type iPhone en bekijk de reparatietarieven. Bij Fixers zijn alle prijzen all-in, dit houdt in dat de BTW en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Heeft u een last van een defect terwijl u niet weet wat het is, Fixers onderzoekt uw iPhone.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op Facebook en en houd het in de gaten.

iPhone home button reparatie

De iPhone reparaties

Naast het uitvoeren van een gratis diagnose, kun je bij ons aankloppen voor de volgende reparaties:

Langskomen of ophaalservice

Met of zonder afspraak!

Met de klaar-terwijl-u-wacht service staat u voor u het weet buiten met een gerepareerde telefoon in uw handen. Kom langs in een van onze Fixers Servicepunten en neem plaats in onze ontvangstruimte. Terwijl onze monteurs druk bezig zijn met uw iPhone reparatie kunt u gebruik maken van onze gratis WiFi onder het genot van een kop koffie of thee. 80% van alle iPhone reparaties wordt binnen 1-3 uur uitgevoerd.

U kiest de locatie!

Kunt u niet gebruik maken van onze klaar-terwijl-u-wacht service omdat er geen Fixers Servicepunt in de buurt zit? Kies dan voor onze ophaalservice. Een koeriersdienst komt op een door u gekozen locatie uw toestel ophalen. Na ontvangst wordt uw toestel onderzocht, gerepareerd en retour gezonden. Vul het in voor 16:00 uur en uw toestel wordt de volgende dag opgehaald. Liever zelf opsturen kan ook, stuur het ingevulde met uw iPhone op naar Fixers.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jouw in de buurt

iPhone home button reparatie

De voordelen van Fixers


Snelle reparatietijden

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Dit kan vaak binnen 30 minuten.

Levenslange garantie

We geven een levenslange garantie op al onze Basic en Premium onderdelen.

Gecertificeerde technicians

Bij Fixers werken enkel gecertificeerde technicians, hierdoor kunnen we je garanderen dat je device altijd vakkundig gerepareerd wordt.

Zeker van je data

We vinden de veiligheid van je data erg belangrijk, daarom hebben we ons reparatieproces volledig conform AVG ingericht.

Betaalbare kwaliteit

Bij Fixers geven we je de keuze tussen originele onderdelen of niet-originele onderdelen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor hou je de reparatiekosten zelf in de hand.

Geen onderzoekskosten

We brengen geen onderzoekskosten in rekening voor telefoons en tablets.