Fixers Haarlem

Gedempte Oude Gracht 68
2011 GT Haarlem

samsung service partner

Openingstijden

Onze winkel in Haarlem is gesloten, je bent van harte welkom in onze winkels in Nieuw-Vennep en Amsterdam IJburg!

Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdaggesloten
Vrijdaggesloten
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten
Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdaggesloten
Vrijdaggesloten
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten
Haarlem

Fixers, al meer dan 10 jaar de reparatie expert

  • Vandaag nog gerepareerd
  • 30 minuten service
  • No cure no pay
  • Levenslange garantie
  • Zeker van je data
  • Apple & Samsung gecertificeerd

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Haarlem

Gratis sneldiagnose

Heb je een probleem met je smartphone, tablet of laptop? Één van onze gecertificeerde technicians voert gratis een sneldiagnose uit.

Bij ons kan je altijd naar binnen lopen voor een gratis sneldiagnose. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken via onze website, we houden dan een tijdslot voor je vrij.

Over de winkel

Fixers Haarlem is gespecialiseerd in reparaties van smartphones, computers, game consoles, tablets en laptops zoals de Macbook. Onze ervaren specialisten hebben uitgebreide kennis van zowel hardware als software, en bieden diverse reparatiediensten, van het vervangen van beeldschermen en accu’s van telefoons en laptops tot het repareren van gebroken achterkantjes en defecte camera’s van smartphones. Bij Fixers Haarlem ben je in goede handen en kun je vaak al binnen 30 minuten je gerepareerde apparaat weer meenemen.

Als Samsung Service Center zijn wij toegewijd aan het bieden van hoogwaardige reparatiediensten voor Samsung-toestellen, zoals de Galaxy S-serie en de Note-serie. Maar we repareren ook apparaten van andere merken, waaronder iPhones, iPads, iMacs van Apple, de smartphones van LG en Nokia en game consoles van Nintendo, XboX en Playstation. We zorgen er altijd voor dat onze prijzen concurrerend zijn en we bieden levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel.

Bij Fixers Haarlem hechten we veel waarde aan zorgvuldigheid en klanttevredenheid. Daarom zorgen we ervoor dat elke reparatie grondig wordt uitgevoerd en dat je apparaat in goede handen is. Onze winkel op de Gedempte Oude Gracht 68 is zes dagen per week geopend en je kunt langskomen mét of zonder afspraak. Woon je niet in de buurt van Haarlem? Bezoek dan een van onze andere winkels in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Amstelveen, Blaricum, Leiden, Nieuw Vennep of Utrecht.

Over de Gedempte Oude Gracht

De Gedempte Oude Gracht in Haarlem is gezellig drukke straat in Haarlem. Je vindt er tal van winkels en restaurants. Onze winkel zit naast de bekende Atheneum boekenwinkel en aan de andere kant zit de Jumbo. De meeste bussen in Haarlem stoppen bij de halte voor de deur.

Haarlem
Haarlem

Onze dienstverlening

Bij Fixers Haarlem staan wij voor je klaar om elk probleem met je smartphone, tablet, laptop, computer of console op te lossen. Of het nu gaat om een kapot scherm, een accu die vervangen moet worden of een complexe moederbord reparatie, onze specialisten zetten zich volledig in om de reparatie te laten slagen, zodat je weer naar buiten loopt met een gerepareerde smartphone, laptop, computer of tablet. Naast reparaties bieden wij ook accessoires aan, zoals telefoon hoesjes, screenprotectors, oplaadkabels en telefoonkoorden.

We staan bekend om onze snelle reparatietijden en bieden levenslange garantie op Basic en Premium onderdelen. Bovendien werken we met gecertificeerde technicians en is ons reparatieproces conform AVG ingericht. Mocht je niet weten wat er precies aan de hand is met je toestel, dan kun je bij ons langskomen voor een gratis diagnose. Onze specialisten kunnen vaak al binnen 30 minuten aangeven wat er aan de hand is en vervolgens beslis je zelf of je het wilt laten repareren.

Bovendien bieden wij bij Fixers Haarlem ook een opstuur- en haal- en brengservice aan als je geen tijd hebt om bij ons langs te komen. En wist je dat we in Haarlem een officieel Samsung Service Center zijn en Apple Independent Repair Provider? Bij ons ben je dus aan het juiste adres voor reparaties aan je Samsung en Apple device zoals de Galaxy S en Iphone 14 Pro. Kortom, bij Fixers Haarlem staan wij altijd voor je klaar, mét of zonder afspraak!