iPhone 7 scherm reparatie

iPhone 7 scherm reparatie

Enorm veel mensen lopen met een kapot beeldscherm, waarschijnlijk kunt u ook zo iemand opnoemen die een kapot scherm heeft. Een defect scherm zorgt ervoor dat een iPhone lastig te bedienen is. U kunt lastiger over het scherm bewegen en verschillende applicaties openen en bedienen. Wanneer dit het geval is bij uw smartphone, kan een iPhone 7 scherm reparatie de oplossing zijn. Hiervoor bent u bij Fixers aan het juiste adres.

iPhone 7 scherm reparatie
iPhone 7 scherm reparatie

iPhone 7 scherm reparatie

Moet uw iPhone 7 scherm snel gerepareerd worden? Bij Fixers kan dat al dezelfde dag! Zo bieden wij de klaar-terwijl-u-wacht service aan waarbij uw iPhone 7 gerepareerd wordt terwijl u plaatsneemt in onze comfortabele ontvangstruimte. En dat terwijl u kunt genieten van onze gratis koffie, thee en wifi! U kunt zo binnen komen lopen voor een reparatie, maar een afspraak maken mag ook. Dan ben u er zeker van dat u gelijk wordt geholpen en de benodigde onderdelen op voorraad zijn.

iPhone 7 scherm reparatie

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op Facebook en en houd het in de gaten.

Ophaalservice iPhone 7 reparatie

Wanneer u geen tijd heeft om langs te komen of gewoonweg niet langs kan komen omdat er geen Fixers Servicepunt in de buurt is, kunt u kiezen voor de ophaalservice. Fixers biedt twee verschillende services aan; namelijk ophaalservice en opsturen. Wanneer u gebruik wilt maken van de ophaalservice, vult u het ophaalformulier in en kiest u een dag uit wanneer het toestel op de door u gekozen locatie opgehaald mag worden. Liever zelf opsturen? Dat kan ook! Vul het opstuurformulier in, print het formulier uit en stuur het met uw toestel naar Fixers. Wanneer wij het toestel hebben ontvangen, controleren wij het defect, repareren wij uw toestel en maken wij het pakketje klaar voor retourzending.

Altijd dé allerhoogste kwaliteit iPhone scherm reparatie

Het leveren van kwaliteit van een staat bij Fixers voorop. Bij Fixers worden scherm reparaties dan ook altijd snel en vakkundig uitgevoerd en wordt ervoor gekozen om het gehele display te vervangen. Het glas en lcd-scherm zijn namelijk aan elkaar verlijmd waardoor deze onderdelen lastig lost te vervangen zijn. Wordt dit wel gedaan, dan komt dat niet ten goede van de kwaliteit. Een reparatie bij Fixers zorgt ervoor dat de kwaliteit van uw iPhone 7 scherm reparatie altijd gewaarborgd is.

Waarom Fixers?

Laat het scherm van uw iPhone 7 vervangen bij Fixers. U profiteert dan verschillende voordelen:
1. 3 maanden garantie op de
2. Kom langs en de reparatie wordt binnen dezelfde dag uitgevoerd
3. Maak gebruik van de ophaalservice of opstuurservice wanneer u niet langs kunt komen
4. Duidelijke tarieven
5. Kwaliteit staat voorop

iPhone 7 scherm vervangen?

Wilt u het scherm van uw iPhone 7 laten maken? Dan helpt Fixers u graag. Voor iPhone 7 scherm reparatie betaalt u een all-in prijs, dit houdt in dat de prijs inclusief montage- en BTW-kosten is. Zo komt u bij ons niet voor verrassingen te staan. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jouw in de buurt

iPhone 7 scherm reparatie

De voordelen van Fixers


Snelle reparatietijden

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Dit kan vaak binnen 30 minuten.

Levenslange garantie

We geven een levenslange garantie op al onze Basic en Premium onderdelen.

Gecertificeerde technicians

Bij Fixers werken enkel gecertificeerde technicians, hierdoor kunnen we je garanderen dat je device altijd vakkundig gerepareerd wordt.

Zeker van je data

We vinden de veiligheid van je data erg belangrijk, daarom hebben we ons reparatieproces volledig conform AVG ingericht.

Betaalbare kwaliteit

Bij Fixers geven we je de keuze tussen originele onderdelen of niet-originele onderdelen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor hou je de reparatiekosten zelf in de hand.

Geen onderzoekskosten

We brengen geen onderzoekskosten in rekening voor telefoons en tablets.