Samsung Reparatie Utrecht

Vakkundige Samsung reparatie Utrecht

Heb je een Samsung apparaat in je bezit, zoals een telefoon of tablet? Als je schade hebt opgelopen of je apparaat ineens niet meer doet wat het hoort te doen, is het handig om aan de Fixers bel te trekken. Los je de problemen niet op, dan betekent het vaak dat het alleen maar erger wordt. Hoe erger het probleem, hoe minder goed je het apparaat kunt gebruiken en hoe moeilijker het vaak op te lossen is. Wat jouw telefoon of tablet ook mankeert, bij Fixers ben je aan het juiste adres voor een reparatie. Maak nu een afspraak voor een Samsung reparatie in Utrecht of bij één van de andere Service Points. Onze experts staan altijd voor je klaar!

Samsung Reparatie Utrecht
  • Vandaag nog gerepareerd
  • 30 minuten service
  • No cure no pay
  • Zeker van je data
  • Levenslange garantie

Stationspassage 6

3511 CB Utrecht

Openingstijden

Maandag09:30 – 19:00
Dinsdag09:30 – 19:00
Woensdag09:30 – 19:00
Donderdag09:30 – 19:00
Vrijdag09:30 – 19:00
Zaterdag09:30 – 17:00
Zondaggesloten

Gratis ophaalservice

Geen tijd om langs te komen? Geen probleem! We halen het kapotte device bij je op en brengen het gerepareerd weer terug.

Samsung Reparatie Utrecht

Gratis ophaalservice

Geen tijd om langs te komen? Geen probleem! We halen het kapotte device bij je op en brengen het gerepareerd weer terug.

Samsung Reparatie Utrecht

Snelle en vakkundige reparatie

Kies je voor een reparatie aan je Samsung Device, dan kun je rekenen op een vakkundige en snelle reparatie. Voor onze reparaties maken we gebruik van Samsung onderdelen van de hoogste kwaliteit, zodat jouw device straks weer zo goed als nieuw is. Wij hanteren snelle reparatietijden, zodat je nooit voor een lange tijd onbereikbaar bent. Op elke reparatie die wij aanbieden krijg je ook nog eens drie maanden garantie.

Bezoek ons Service Point in Utrecht

Woon je in Utrecht of omgeving? Als je een Samsung reparatie Utrecht wilt laten uitvoeren bij ons, is dat uiteraard mogelijk. Wij hebben een Service Point in Utrecht, te vinden op Stationspassage 6. Ons team staat voor je klaar voor verschillende soorten reparaties. Voor smartphones kunnen wij reparaties aan je scherm, batterij, behuizing en camera uitvoeren. Voor je Samsung tablet zijn wij in staat om een schermreparatie uit te voeren of de batterij te vervangen. Voor beide apparaten kunnen we je ook van dienst zijn als je te maken hebt met vochtschade.

Op ons Service Point in Utrecht ben je welkom met of zonder afspraak. Bij Fixers werken technicians met jarenlange ervaring. Daardoor zijn zij in staat om iedere Samsung reparatie uit te voeren, welk probleem je ook hebt. Je telefoonscherm dat gebarsten is, een kopje koffie dat je over je tablet hebt laten vallen of je Samsung apparaat dat niet meer oplaadt: het zijn allemaal dingen waar je te maken mee kunt krijgen. 

Bij Fixers worden die problemen binnen no time verleden tijd. Of het mankement nu wel of niet duidelijk is, wij doen er alles aan om de passende reparatie uit te voeren. Weet je niet wat er defect is, maar voelt het niet goed? Wij voeren dan een diagnose voor je uit om erachter te komen wat er aan de hand is. Komen we daarachter, dan is een reparatie uiteraard een mogelijkheid.

Komt een bezoekje aan ons Service Point in Utrecht niet goed uit? Onze andere Service Points zijn door heel het land gevestigd, want Fixers heeft het grootste reparatienetwerk van Nederland. Zo is er dus altijd wel een mogelijkheid voor een reparatie dichtbij!

samsung reparatie service

Ophaalservice voor jouw Samsung reparatie Utrecht

Je mag met of zonder afspraak in Utrecht of bij één van de andere Service Points langskomen, maar het kan nóg eenvoudiger. Fixers zou Fixers niet zijn als we het niet nog makkelijker voor je maken. Dat doen wij door je een ophaalservice te bieden. Zoals de naam al aangeeft is het hiermee mogelijk dat je jouw kapotte Samsung apparaat simpelweg laat ophalen. Thuis, op kantoor of op een andere locatie: je bepaalt zelf wat goed uitkomt.

Zodra we je apparaat hebben opgehaald, gaan we zo snel mogelijk aan de slag met de reparatie. Is die met succes afgerond? Dan maken we de retourzending zo snel mogelijk compleet. Voor je het weet zit je op de bank met een gerepareerde Samsung smartphone of tablet. Dus ben je niet in de gelegenheid om langs een van onze vestigingen te komen? Kies dan voor de GRATIS ophaalservice. 

PostNL haal je apparaat op de door jouw gekozen plek op. Vul het ophaalformulier in en zorg er voor dat je tussen 9:00 en 20:00 uur op een plek aanwezig bent. Wanneer je het voor 16:30 uur invult, wordt jouw apparaat de volgende dag al opgehaald.

Stuur je Samsung device naar ons op

Lukt het je niet om op een bepaalde plek aanwezig te zijn voor een bepaalde tijd? Geen probleem, je mag je Samsung device ook naar ons opsturen als dat beter uitkomt. Let er wel op dat je het apparaat goed verpakt en dat je het altijd aangetekend naar ons opstuurt. 

Een aangetekend pakketje is tot € 500,- verzekerd. Hebben we je pakketje ontvangen? Dan beginnen we aan de reparatie en sturen we je telefoon of tablet zo snel mogelijk weer naar je terug. 

Woon je in of rond Utrecht en heb je een ander apparaat dat toe is aan een reparatie? Kom nu naar Fixers voor elke:

Contact Fixers: De beste Samsung reparatie Utrecht

Wil je een reparatie door ons laten uitvoeren? Wij gaan graag voor je aan de slag om je binnen no time te voorzien van een goed werkend apparaat. Je mag gewoon bij ons Service Point in Utrecht naar binnen lopen, dat is geen probleem.

Maak je echter een afspraak vooraf? Dan voorkom je eventuele wachttijden. Een afspraak maken is mogelijk via de website of door contact met ons op te nemen. Vragen beantwoorden we uiteraard ook graag. Heb je nog een vraag over een bepaalde Samsung Reparatie Utrecht of juist over de kosten of reparatietijd? Neem contact met ons op door te bellen naar het Service Point in Utrecht via 030 308 0101. Een mailtje sturen naar [email protected] of ons contactformulier invullen mag ook!  

Bekijk onze contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

samsung reparatie utrecht

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jouw in de buurt

Samsung Reparatie Utrecht

De voordelen van Fixers


Snelle reparatietijden

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Dit kan vaak binnen 30 minuten.

Levenslange garantie

We geven een levenslange garantie op al onze Basic en Premium onderdelen.

Gecertificeerde technicians

Bij Fixers werken enkel gecertificeerde technicians, hierdoor kunnen we je garanderen dat je device altijd vakkundig gerepareerd wordt.

Zeker van je data

We vinden de veiligheid van je data erg belangrijk, daarom hebben we ons reparatieproces volledig conform AVG ingericht.

Betaalbare kwaliteit

Bij Fixers geven we je de keuze tussen originele onderdelen of niet-originele onderdelen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor hou je de reparatiekosten zelf in de hand.

Geen onderzoekskosten

We brengen geen onderzoekskosten in rekening voor telefoons en tablets.