0880040900

Samsung reparatie

Meld je reparatie aan

Voor een bent u bij Fixers aan het juiste adres. Welke Samsung reparatie u ook nodig heeft, wij helpen u verder.

Meld hier je reparatie aan

Langskomen of ophaalservice

Kom langs met of zonder afspraak

U kunt voor het aanmelden van een Samsung reparatie zelfs zonder afspraak langs komen in een van onze ! U kunt binnenlopen zonder afspraak of een afspraak maken met behulp van het .

24-uursservice

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze 24-uursservice. U kiest er dan voor om uw Samsung Galaxy op te sturen. Na ontvangst wordt uw Samsung Galaxy onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen is dat binnen 24 uur al gedaan!
*Mits onderdelen voorradig zijn

Ander defect?

Als je niet precies weet wat er defect is aan jouw Samsung smartphone onderzoeken de monteurs van Fixers. Hier testen zij alle functionaliteiten en kijken ze of het op te lossen is met een reparatie. Bij Fixers kost een Samsung onderzoek € 39,-, deze kosten komen te vervallen wanneer akkoord gegaan wordt met eventuele reparatiekosten. Wij onderzoeken uw telefoon en bekijken wat het defect is. Wanneer het defect is opgespoord overleggen zij de reparatiekosten, na akkoord wordt de reparatie uitgevoerd. Zo komt u bij Fixers nooit voor verrassingen te staan.

Kies uw Samsung model

Fixers

Fixers is een specialist op het gebied van Samsung reparatie. Als Samsung reparateur zijn wij dan ook gespecialiseerd in Samsung smartphone reparatie. Dus wij uw ? Dat doen wij graag!

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen een van de Fixers Servicepunten, via of via het . Fixers is zes dagen per week geopend. Klik voor meer informatie over de openingstijden van onze vestigingen.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap