Samsung Galaxy S9 Scherm Reparatie

Samsung Galaxy S9 scherm reparatie

Plan een afspraak voor het vervangen van het scherm van je Samsung Galaxy S9. Of kom vandaag nog langs in een van onze Service Points!

Samsung Galaxy S9 Scherm Reparatie
Samsung Galaxy S9 Scherm Reparatie
  • Vandaag nog gerepareerd
  • 30 minuten service
  • No cure no pay
  • Zeker van je data
  • Levenslange garantie

Galaxy S9 Scherm kapot? Kom langs bij Fixers!

Een kapotte telefoon is nooit leuk. Vooral niet wanneer je Galaxy S9 is gevallen en er direct allemaal barsten in je scherm zitten. Dit wil je natuurlijk direct laten repareren, maar je bent bang dat je dan je telefoon wekenlang kwijt bent! Geen zorgen, bij Fixers kun je direct zonder afspraak je Galaxy S9 langs brengen en we repareren een Samsung over het algemeen binnen 30 minuten! Hierdoor loop je morgen niet meer met een defecte scherm en kun je snel weer door het leven met een gemaakte Galaxy S9. Een Samsung is voor veel mensen een van de belangrijkste apparaten die ze hebben en die dagelijks wel tientallen keren gebruikt wordt. Hierdoor wil je zuinig zijn op je Galaxy S9 en deze laat je dan dus door specialisten zoals Fixers weer maken!

samsung reparatie den haag
Samsung Galaxy S9 Scherm Reparatie

Valt de reparatie binnen jouw verzekering?

Het kan zijn dat de reparatie die je bij ons laat uitvoeren, gedekt is door de verzekeraar. Bekijk dit zeker en laat dit aan ons weten. Zo kunnen we je Galaxy S9 gratis repareren en ga je met een gloednieuwe scherm weer richting de uitgang. Als je bij het kopen van de telefoon een verzekering hebt afgesloten voor je scherm, dan ben je in de meeste gevallen verzekerd voor valschade of wanneer deze niet meer naar behoren werkt.

Snelle en kundige Samsung reparaties

Kom langs in een van onze winkels en neem plaats op onze sofa terwijl je geniet van een kop koffie, de krant of ga rustig aan het werk terwijl je wacht op je Galaxy S9 die gemaakt wordt. We adviseren om jouw telefoon in een gecertificeerde winkel te laten repareren, zoals Fixers. Als u dit zelf thuis wilt doen, dan loopt je het risico dat je andere onderdelen van de telefoon stuk maakt. Voorkom dat je Galaxy S9 niet meer werkt en laat de Samsung reparatie uitvoeren door onze specialisten bij Fixers!

samsung-telefoon

Prijzen van Samsung Galaxy S9 Reparaties

samsung reparatie den haag
Type ReparatiePrijs
LCD Scherm vervangen€ 229,-
Backcover vervangen€ 79,-
Accu vervangen€ 79,-
Camera Achterkant vervangen€ 99,-
Frontcamera vervangen€ 79,-
Waterschade behandeling€ 49,95
Overige reparatiesop aanvraag
Diagnose maken€ 29,95-

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jouw in de buurt

Samsung Galaxy S9 Scherm Reparatie

De voordelen van Fixers


Snelle reparatietijden

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Dit kan vaak binnen 30 minuten.

Levenslange garantie

We geven een levenslange garantie op al onze Basic en Premium onderdelen.

Gecertificeerde technicians

Bij Fixers werken enkel gecertificeerde technicians, hierdoor kunnen we je garanderen dat je device altijd vakkundig gerepareerd wordt.

Zeker van je data

We vinden de veiligheid van je data erg belangrijk, daarom hebben we ons reparatieproces volledig conform AVG ingericht.

Betaalbare kwaliteit

Bij Fixers geven we je de keuze tussen originele onderdelen of niet-originele onderdelen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor hou je de reparatiekosten zelf in de hand.

Geen onderzoekskosten

We brengen geen onderzoekskosten in rekening voor telefoons en tablets.