iPad Reparatie Utrecht

iPad reparatie Utrecht

Voor een snelle en vakkundige iPad reparatie ben je bij Fixers aan het juiste adres. Onze ervaren monteurs, de gecertificeerde technicians, werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen. Zij hebben jarenlange ervaring als het gaat om iPad reparaties en lossen vrijwel elk defect op. Op elk reparatie onderdeel krijg je bij Fixers 3 maanden garantie. Weet je niet precies wat de schade is? Fixers onderzoekt het toestel naar het defect.

iPad Reparatie Utrecht
iPad Reparatie Utrecht
  • Vandaag nog gerepareerd
  • 30 minuten service
  • No cure no pay
  • Zeker van je data
  • Levenslange garantie

Stationspassage 6

3511 CB Utrecht

Openingstijden

Maandag09:30 – 19:00
Dinsdag09:30 – 19:00
Woensdag09:30 – 19:00
Donderdag09:30 – 19:00
Vrijdag09:30 – 19:00
Zaterdag09:30 – 17:00
Zondaggesloten

Gratis ophaalservice

Geen tijd om langs te komen? Geen probleem! We halen het kapotte device bij je op en brengen het gerepareerd weer terug.

iPad Reparatie Utrecht

Gratis ophaalservice

Geen tijd om langs te komen? Geen probleem! We halen het kapotte device bij je op en brengen het gerepareerd weer terug.

iPad Reparatie Utrecht

Voordelige iPad reparatie Utrecht

Bij een iPad reparatie kunnen de kosten vaak vervelend hoog oplopen. Wij vinden dat dat niet de norm moet zijn. Daarom is onze inkoopafdeling altijd op jacht naar de beste inkoop, zodat ook jij niet te veel betaalt voor je iPad reparatie Utrecht. Onze vakkundige technicians zijn door Apple getraind en gebruiken officiële Apple onderdelen. Zo heb jij garantie dat jouw iPad reparatie Utrecht bij Fixers in goede handen is. Heb je vooraf toch nog een vraag over de reparatie van je iPad? Neem dan gewoon contact op met onze klantenservice. Er is altijd een medewerker die jou via telefoon of chat antwoord kan geven op vragen betreft jouw iPad reparatie Utrecht.

ipad reparatie utrecht
ipad reparatie Utrecht

iPad reparatie Utrecht Opsturen

Niet in de gelegenheid om naar één van onze service points in Utrecht te komen? Kies er dan voor om uw toestel zelf naar ons op te sturen. Verpak uw iPad goed zodat niemand aan de buitenkant kan zien dat het om een tablet gaat. Vul het in en stuur het mee op samen met een PostNL verzendticket. Een aangetekend pakket is verzekerd tot € 500,-. Kies voor onze opstuur service wanneer je niet langs een van onze vestigingen kan komen voor een reparatie. Zo snel mogelijk na ontvangst repareren wij uw toestel en maken wij het gereed voor retourzending. Voor je het weet zit je op de bank met een zo-goed-als-nieuwe iPad.

Heb je nog vragen? Neem contact op!

Bij Fixers werken uitsluitend monteurs met jaren ervaring, hierdoor kunnen vrijwel elke reparatie snel en vakkundig uitvoeren. Is er iets mis met je iPad maar kun je je vinger niet leggen op wat? Je kunt dan bij ons een sneldiagnose aanvragen, dan weet je direct wat er mankeert aan je iPad en welke iPad reparatie Utrecht je nodig hebt.

Wanneer de schade bekend is communiceren wij allereerst de reparatiekosten van de reparatie. Na akkoord voeren wij de reparatie uit, zo kom je bij Fixers nooit voor verassingen te staan. Fixers Utrecht vindt u shop-in-shop bij Utrecht. Wilt u meer weten over Fixers, tablet reparatie of heeft u een andere vraag? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de website of te bellen naar 030 308 0101. Bekijk onze contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jouw in de buurt

iPad Reparatie Utrecht

De voordelen van Fixers


Snelle reparatietijden

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Dit kan vaak binnen 30 minuten.

Levenslange garantie

We geven een levenslange garantie op al onze Basic en Premium onderdelen.

Gecertificeerde technicians

Bij Fixers werken enkel gecertificeerde technicians, hierdoor kunnen we je garanderen dat je device altijd vakkundig gerepareerd wordt.

Zeker van je data

We vinden de veiligheid van je data erg belangrijk, daarom hebben we ons reparatieproces volledig conform AVG ingericht.

Betaalbare kwaliteit

Bij Fixers geven we je de keuze tussen originele onderdelen of niet-originele onderdelen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor hou je de reparatiekosten zelf in de hand.

Geen onderzoekskosten

We brengen geen onderzoekskosten in rekening voor telefoons en tablets.