Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

MacBook Air 13” M1 (2020) toetsenbord vervangen

De meeste mensen zitten dagelijks meerdere uren op de laptop. Vele rapporten en werkstukken moeten worden uitgetypt en ook voor onze ontspanning zoeken we maar al te graag de online wereld op. Al deze activiteiten vragen het nodige van je toetsenbord, die dagelijks duizenden keren wordt belast. Dit kan ervoor zorgen dat je toetsenbord niet meer goed werkt.

Oorzaken van een slecht werkend toetsenbord

Naast slijtage zijn er vele andere oorzaken die resulteren in een kapot toetsenbord. Van waterschade tot een ongelukkige valpartij. Zeker bij nieuwere edities van de MacBook Air komen deze oorzaken vaker voor dan slijtage.

Zonder een goed werkend toetsenbord is het lastig typen op je MacBook Air 13″ M1 (2020) toetsenbord, maar niet elk probleem met het toetsenbord is zo overduidelijk. Er kunnen ook problemen zijn die ervoor zorgen dat het toetsenbord tijdelijk uitvalt of de cijfers en letters op het beeldscherm niet overeenkomen met de toetsen die je hebt ingedrukt.

Repareren of vervangen?

Is het in deze gevallen verstandiger om het toetsenbord te laten repareren? Of kun je beter je toetsenbord laten vervangen? Ons team staat voor al jouw vragen klaar en kan jou helpen bij het maken van de beste keuzes. Wanneer jouw toetsenbord niet meer goed werkt en het toetsenbord vervangen jou als muziek in de oren klinkt, dan staat ons team voor jou klaar! Een onderdeel van je MacBook Air vervangen, of laten repareren, is een stuk goedkoper dan de aanschaf van een nieuw exemplaar. Zo kun je nog jaren plezier beleven aan je eigen Apple laptop!

Waarom een MacBook Air M1 13 inch 2020 reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw MacBook Air M1 13 inch 2020 reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een MacBook Air M1 13 inch 2020 reparatie door ons uit te laten voeren, maar is nog niet alles duidelijk voor je? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar onze monteurs via 088 004 0900. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt bij een van onze vestigingen.