Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

MacBook Air M1 13 20 moederbord vervangen

De MacBook Air van Apple is het resultaat van ruim 40 jaar technologische ontwikkeling bij het bedrijf uit de Verenigde Staten. Desondanks is de MacBook Air niet onsterfelijk en kunnen er onderdelen kapot gaan. Eén van deze onderdelen is het moederbord en dit is ook gelijk een heel belangrijk onderdeel. Het moederbord van je MacBook Air is betrokken bij enorm veel processen in je Apple laptop.

Wanneer kies je voor reparatie?

Problemen met het moederbord kunnen enorm vervelend zijn en belemmerend werken. Het zal je maar gebeuren dat je net met je date een film aan het kijken bent en het scherm uitvalt! Of dat je een belangrijke deadline voor je werk of studie hebt en het scherm op zwart blijft. Op dit soort problemen te voorkomen is het handig dat je vroegtijdig hulp inschakelt.

Het laten vervangen van je moederbord is een goede optie wanneer deze het niet meer goed doet. Veel bedrijven raden je aan om een nieuwe MacBook Air aan te schaffen, maar dit is direct een behoorlijke investering. Het alternatief, het moederbord laten vervangen, is een stuk goedkoper dan het aanschaffen van een nieuw exemplaar. Daarbij zorgt een nieuw moederbord ervoor dat jouw laptop er weer een hele poos tegenaan kan!

Twijfel je?

Mocht je twijfelen over schade aan je MacBook Air, dan kun je gerust contact met Fixers opnemen. Kom langs bij onze winkels of neem online contact met ons team op, zodat we de samen kunnen kijken wat het beste voor jouw MacBook Air is!

Waarom een MacBook Air M1 13 inch 2020 reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw MacBook Air M1 13 inch 2020 reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een MacBook Air M1 13 inch 2020 reparatie door ons uit te laten voeren, maar is nog niet alles duidelijk voor je? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar onze monteurs via 088 004 0900. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt bij een van onze vestigingen.