0880040900
Fixers ingang

Amsterdam Centrum

Apple Service Provider
Van Woustraat 14 h, 1073 LL Amsterdam
Telefoon: 088 004 0900

Openingstijden

Amsterdam IJburg

Apple Service Provider
IJburglaan 1281, 1087GJ Amsterdam
Telefoon: 088 004 0900

Openingstijden

Op zoek naar een razendsnelle computer reparatie in Amsterdam? Dan ben je bij Fixers aan het juiste adres! Wij hebben een erkende technische dienst in huis om al je computer problemen zo snel mogelijk te verhelpen! Dankzij onze flexibele monteurs en de grote magazijnvoorraad kunnen wij je computer reparatie in Amsterdam binnen 3-5 werkdagen verzorgen. Zo hoef je natuurlijk nooit lang te wachten op je computer. Dat is pas service! Kom direct langs bij onze Stores! Wil je toch eerst een van onze monteurs spreken voordat je langskomt? Bel dan snel 088 004 0900.

Computer reparatie Amsterdam

Ook voor de reparatie van jouw laptop zit je bij ons goed! Wij repareren jouw gebroken LCD paneel of vervangen de harde schijf van je laptop! En dit natuurlijk ook binnen 3-5 werkdagen! Voor een computer reparatie in Amsterdam kom je naar Fixers. Bij ons word jij direct geholpen!

Computer reparatie Amsterdam

Onze Store in de regio van Amsterdam is perfect aan te rijden! Je kunt zonder afspraak 6 dagen per week terecht in onze Stores. Geen tijd om langs te komen? Dan kun je natuurlijk altijd gebruik maken van ons online opstuur-proces. Hierbij ontvang je van onze medewerkers een PostNL verzendlabel waarmee je jouw computer gratis en verzekerd kunt opsturen.

Laptop reparatie Amsterdam

Naast de reparatie van computers, zorgt Fixers ook voor de reparatie van laptops of desktops van elk merk. Heb je een Windows computer of laptop, dan kun je bij Fixers terecht! Ook voor alle merken van Lenovo, Apple, Samsung, Dell.. alle merken worden door Fixers gerepareerd. Deze zorg van de reparatie van een laptop of computer nemen we graag uit handen van jou. Kom langs in één van onze Fixers winkels in Amsterdam en laat je laptop of computer zo snel mogelijk repareren bij Fixers.

Laptop reparatie Amsterdam Centrum

Fixers zit nu ook in het centrum van Amsterdam! Onze vernieuwde winkel zit aan de Van Woustraat en daarmee zijn we nóg dichter bij jou in de buurt om je te helpen met de reparatie van jouw kapotte device. Bezoek onze store in Amsterdam Centrum voor de Laptop reparatie van je laptop scherm of batterij, Fixers is dichtbij!