0880040900

Computer reparatie Amsterdam - Reparatie binnen 24 uur!

Meld je reparatie aan

Kom langs in onze vernieuwde Fixers winkels

Adres Amsterdam IJburg

IJburglaan 1281
1087 GJ Amsterdam
Nederland


KLIK HIER VOOR DE ROUTEBESCHRIJVING

Adres Amsterdam Centrum (binnenkort)

Van Woustraat 14 in Amsterdam
1073 LL Amsterdam
Nederland

KLIK HIER VOOR DE ROUTEBESCHRIJVING

Kies je merk

Staat je merk er niet tussen? Geen paniek. In veel gevallen kunnen we hem wel komen repareren.

Op zoek naar een razendsnelle computer reparatie in Amsterdam? Dan ben je bij Fixers aan het juiste adres! Wij hebben een erkende technische dienst in huis om al je computer problemen zo snel mogelijk te verhelpen! Dankzij onze flexibele monteurs en de grote magazijnvoorraad kunnen wij je computer reparatie in Amsterdam binnen 1-3 werkdagen verzorgen. Zo hoef je natuurlijk nooit lang te wachten op je computer. Dat is pas service! Kom direct langs bij onze Stores! Wil je toch eerst een van onze monteurs spreken voordat je langskomt? Bel dan snel 088 004 0900.

Computer reparatie Amsterdam

Ook voor de reparatie van uw laptop zit je bij ons goed! Wij repareren jouw gebroken LCD paneel of vervangen de harde schijf van je laptop! En dit natuurlijk ook binnen 1-3 werkdagen! Voor een computer reparatie in Amsterdam kom je naar Fixers. Bij ons word jij direct geholpen!

Computer reparatie Amsterdam

Onze Store in de regio van Amsterdam is perfect aan te rijden! Je kunt zonder afspraak 6 dagen per week terecht in onze Stores. Geen tijd om langs te komen? Dan kun je natuurlijk altijd gebruik maken van ons online opstuur-proces. Hierbij ontvang je van onze medewerkers een PostNL verzendlabel waarmee je jouw computer gratis en verzekerd kunt opsturen.

Laptop reparatie Amsterdam

Naast de reparatie van computers, zorgt Fixers ook voor de reparatie van laptops of desktops van elk merk. Heb je een Windows computer of laptop, dan kun je bij Fixers terecht! Ook voor alle merken van Lenovo, Apple, Samsung, Dell.. alle merken worden door Fixers gerepareerd. Deze zorg van de reparatie van een laptop of computer nemen we graag uit handen van jou. Kom langs in één van onze Fixers winkels in Amsterdam en laat je laptop of computer zo snel mogelijk repareren bij Fixers.

Laptop reparatie Amsterdam Centrum

Fixers zit nu ook in het centrum van Amsterdam! Onze vernieuwde winkel zit aan de Van Woustraat en daarmee zijn we nóg dichter bij jou in de buurt om je te helpen met de reparatie van jouw kapotte device. Bezoek onze store in Amsterdam Centrum voor de Laptop reparatie van je laptop scherm of batterij, Fixers is dichtbij!

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1096 reviews op trustpilot
Paul
19 januari 2021
Goede service

Goede service, en zeer snelle afhandeling. Ik weet nu waar ik voortaan moet zijn voor problemen aan mijn service van mijn iPhone, iPad en imacbook

Maurice Wildeman
19 januari 2021
Snel en correcte afhandeling reparatie

Scherm van mijn iPhone XR was behoorlijk beschadigd. Zaterdag begin van de middag afgeleverd. Medewerker Kourosh gaf aan te proberen deze op de dag zelf te repareren. Werd gebeld dat het toch niet zou lukken en dat het maandag klaar zou zijn. Op tijd gecommuniceerd en afspraken nagekomen. Bij ophalen screen protector aangeschaft en deze werd ook zonder te vragen perfect aangebracht. Perfect en professionele service.

Pim
18 januari 2021
Snel en goede service

Op donderdag mijn iPad met een barst in het scherm afgeleverd. Het bleek een fout te zijn van Apple waardoor die barst erin is gekomen. Toen kreeg ik zaterdagochtend al bericht dat ik de iPad op kon halen, maandag langs geweest en ik kreeg op kosten van Apple een nieuwe iPad. Wat een top service en super snel werk!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap