Airpods 1 reparatie

AirPods zijn erg fijne oordopjes en tegenwoordig razend populair. Wel zit er erg kwetsbare onderdelen in de elektronica. Hierdoor kunnen de kwetsbare oortjes kapot gaan. AirPods zijn erg duur en je betaald al snel € 133,95,-. De kwaliteit van de oortjes is erg hoog en de meeste gebruikers zijn er erg blij mee. Toch kan het gebeuren dat door een val of een ongelukje de AirPods niet meer correct werkt. Hierdoor klinkt muziek minder goed.

AirPods geluid slecht?

Zit er een kraak in het geluid? Heb je dit alleen bij je linker of rechter AirPod? Geen nood, laat je AirPod maken door Fixers! De reparatie duurt maximaal 30 minuten en je krijgt van ons 3 maanden garantie. Het geluid en de bass van de AirPods is één van de sterke punten van deze oordopjes van Apple, waardoor het vervelend is als juist datgeen niet meer werkt. Daarom zorgen wij er voor dat wij je AirPod kunnen vervangen. Bij ons kun je hem omruilen en kun je gebruik maken van een nieuwe AirPod, zodat je weer twee werkende oordopjes hebt!

Het kan zijn dat één van jouw AirPods 1 niet meer naar behoren werkt. Dit kan komen doordat je je AirPods in het water hebt laten vallen, waardoor je AirPods waterschade hebben en niet meer gebruikt kunnen worden. Onze Fixers reparateurs zorgen ervoor dat we je scherm repareren en dat er een nieuwe AirPods jouw kant op komt!

Bovendien is Fixers een erkend Apple reparateur. Hierdoor weet u zeker dat uw kostbare AirPods worden gerepareerd door echte specialisten. Als je langskomt kan je weer vrolijk naar muziek luisteren terwijl je naar buiten loopt!

AirPods – oplaad probleem

Soms gebeurt het ook dat je AirPods niet meer goed opladen waardoor je nog maar enkele minuten naar je muziek of podcast kunt luisteren. Geen nood de reparateurs van Fixers maken je AirPod binnen 30 minuten.

Voordat je contact met Fixers opneemt, kan je wellicht je AirPod schoonmaken. Je kan wellicht met een microvezel doek voorzichtig de AirPods schoonmaken. In sommige gevallen heb je het probleem zelf verholpen. Je kan hem ook eerst proberen te resetten. Helpt dit allemaal niet? Geen nood! De reparateurs van Fixers zitten klaar om uw AirPod weer te repareren.

AirPods 1 waterschade

De aankoop van Airpods is niet goedkoop. Er zijn dan ook veel Nederlanders die deze tweedehands kopen. Wij kunnen ons voorstellen dat je niet de viezigheid van de vorige eigenaar in je oren wilt voelen. Laat de Airpods 1 dus voor gebruik professioneel reinigen, je wilt tenslotte wel weten wat je in je oren stopt!  Gelukkig zijn ze na het reinigen weer als nieuw. 

Zoals eerder aangegeven zijn de Airpods na het reinigen weer als nieuw en daarvoor hoef je niet eens heel diep in de buidel te tasten. Wij doen dit voor een vast laag bedrag. Bij het type Airpods zie je op de website meteen staan wat de kosten zijn. Kies hier het model wat je bezit en vervolgens zie je dan een aantal mogelijkheden.

Fixers krijgt steeds meer vestigingen in Nederland. Je kunt langskomen, dan kunnen wij jouw Airpods schoonmaken. Zit je met een strakke planning? Maak dan een afspraak om je ze te laten reinigen. Ben je toevallig in de buurt bij één van onze vestigingen? Dan ben je ook welkom zonder afspraak. Wil je het liefst je Airpods vanaf de bank laten reinigen? Zelfs dat kan, stuur ze op en krijg ze binnen no time retour.

Waarom jouw Airpods 1 reparatie bij Fixers?

Airpod reparatie nodig? Bij Fixers moet je zijn! Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Andere AirPod problemen? Kom naar Fixers!

Heb je andere problemen zoals korte batterijduur, haperende audio of weinig volume? Aarzel dan niet want je kan altijd terecht bij de vakkundige reparateurs van Fixers. Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar onze monteurs via 088 004 0900. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt op één van onze vestigingen.