Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

iPhone 11 scherm vervangen

BAM! Daar gaat je iPhone. Op de grond. Natuurlijk valt ‘ie ook altijd nét met het scherm naar beneden. Stiekem doe je snel een schietgebedje in je hoofd voordat je ‘m opraapt. Fingers crossed. Scherm heel? Pfieuw, heb jij even geluk! Is het niet jouw dag en zit er een dikke vette barst in je scherm? No worries, dan staan onze technicians klaar om jou uit de brand te helpen! Bij Fixers hebben we namelijk alles in huis om jouw iPhone 11 scherm te vervangen. En dat binnen maximaal 2 uur!

Hoe voorkom je een gebroken scherm?

Lekker flauw natuurlijk, want waarschijnlijk bezoek je deze webpagina omdat je scherm al kapot is. Maar toch. Dan kan je er in de toekomst wel weer rekening mee houden! Dus, voor alle klunzen onder ons speciaal een aantal praktische tips waarmee jij de kans op een kapot scherm zo klein mogelijk houdt.

1. Gebruik een hoesje

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar een hoesje is toch wel het ideale beschermmiddel tegen ongewenste krassen, deuken, barsten en scheuren. Het ziet er dan misschien net iets minder mooi uit dan een iPhone zonder hoesje, maar dat bespaart je uiteindelijk wel wat centen. Zeker als jij zo iemand bent die regelmatig z’n telefoon op de grond laat donderen. Voorkomen dat jij je iPhone 11 scherm moet laten vervangen? Dan is een hoesje jouw allerbeste vriend!

2. Screen protector

Eigenlijk spreekt de titel van deze tip al boekdelen: een screen protector. Tegenwoordig zijn ze ook nog eens in allerlei verschillende versies verkrijgbaar. Wil je een blauwlicht filter? Een donkerder scherm zodat nieuwsgierige vrienden niet mee kunnen gluren? Glas of kunststof? Het kan allemaal. Een dikke vette aanrader dus, want hiermee voorkom jij een kapot scherm. Laat je je iPhone alsnog vallen? Dan is de kans groot dat je screen protector naar de filistijnen is en je jouw iPhone 11 scherm (nog) niet hoeft te laten vervangen. Vervang ‘m wel even nadat dit gebeurd is, anders zit je bij de tweede valpartij alsnog met een gebarsten scherm te koekeloeren. 

3. Don’t be an idiot

Weet je van jezelf dat je klunzig bent? Heb je jouw telefoon al 3 miljoen keer laten vallen? Dan is het misschien een goed idee om hier op in te spelen. Dat betekent je telefoon niet op de rand van de tafel leggen of in een jaszak stoppen die niet dicht kan. Risico’s elimineren, daar gaan we voor. Natuurlijk is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Maar hé, we hebben je er in ieder geval op geattendeerd! 

Het iPhone 11 scherm: de specs

Net zoals bij elk model heeft Apple ook voor de iPhone 11 weer z’n stinkende best gedaan om een bijzonder exemplaar uit te brengen. Zo beschikt de iPhone 11 over een wel heel speciaal LCD-scherm, namelijk het Liquid Retina Display. Klinkt super tof, maar waar staat het dan precies voor? Nou, dit scherm reageert sneller op aanrakingen, gebruikt mooiere kleurcontrasten én beschikt over een hogere verversingssnelheid. Met een resolutie van 828 x 1792 pixels spat jouw beeldscherm uiteen van de details. Jouw iPhone 11 scherm vervangen bij Fixers? Dan heb je zelf de keuze welk scherm wij als vervanging gebruiken! Wist je bijvoorbeeld dat het Fixers Premium scherm ook over een truetone functie beschikt, maar een stuk goedkoper is?

Waarom een iPhone 11 reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw iPhone 11 reparatie? Dit is wat Fixers biedt:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

iPhone 11 reparatie nodig? Kom naar Fixers! Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar één van onze winkels. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt op één van onze vestigingen.