Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

iPhone 13 Pro Max achterkant vervangen

Ja hoor, daar gaat-ie: je telefoon floept zo uit je broekzak, van de tafel of zelfs van de trap. Oh oh, je voelt de bui al hangen. Als je telefoon valt, kan dit flinke schade opleveren. Vooral als het terecht komt op een harde ondergrond betekent het vaak niet veel goeds. Is jouw iPhone 13 Pro Max gevallen op de achterkant en had je – jammer genoeg – geen hoesje om je telefoon? Dan kan het zo zijn dat de achterkant van je telefoon gebarsten is. 

Na het uiten van je frustratie keert de rust beetje bij beetje weer terug en is het tijd om na te denken over wat je hiermee aan moet. Een iPhone reparatie is in dit geval vaak de beste keuze. Om jouw iPhone 13 Pro Max achterkant te vervangen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jouw toestel er snel weer als nieuw uitziet. Meld je reparatie bij ons aan, dan gaan we zo snel mogelijk voor je aan het werk. Wil je meer weten over een iPhone 13 Pro Max achterkant reparatie? Lees hieronder meer!

Redenen om de achterkant van je iPhone 13 Pro Max te laten vervangen

Zit er een barst in de glazen achterkant van je iPhone 13 Pro Max? Loop hier dan niet mee door, maar laat het repareren. Vanaf de iPhone 8 hebben de iPhones een glazen achterkant en dit brengt meer risico’s met zich mee. Glas breekt tenslotte sneller en het breken van de achterkant is tegenwoordig een veel voorkomend geval. Doordat de achterkant nu gebarsten is, biedt dit geen optimale bescherming meer. 

Dit is logischerwijze een belangrijke reden om de achterkant te laten vervangen, want water en stof kunnen hierdoor sneller binnendringen. Gebeurt dit, dan heeft dit ook effect op de andere onderdelen van je iPhone. Uiteindelijk kan dit leiden tot een veel grotere reparatie of zelfs tot een kapot toestel. Dan ben je niet alleen meer geld kwijt, maar ook ben je waarschijnlijk voor een langere tijd onbereikbaar. En met een gemiddelde schermtijd op een smartphone van meer dan 2 uur per dag in ons land kan dat knap lastig zijn!

Naast dat een gebarsten achterkant zonde is van de aesthetic van je iPhone 13 Pro Max, is er nog een andere belangrijke reden om de achterkant te laten vervangen. Een kapotte achterkant is natuurlijk totaal niet fijn in gebruik. Het kan scherp aanvoelen en je kan er zelfs wondjes van oplopen, ouch! Dit maakt het gebruiksgemak absoluut niet beter. Door een reparatie uit te laten voeren, kan je jouw toestel weer veilig in gebruik nemen.

Niet lang onbereikbaar door Fixers

Dankzij onze ervaren specialisten én snelle reparatietijden zorgen wij ervoor dat de achterkant van jouw iPhone 13 Pro Max snel vervangen is. Kies je voor ons, dan betekent dat dus dat je nooit voor een lange tijd onbereikbaar bent. Je mist hooguit een paar WhatsApp berichtjes, want wij fixen jouw toestel als de bliksem. Wat dat betekent? Dat houdt in dat je niet urenlang zonder telefoon komt te zitten.

Een flinke tijd niet kunnen reageren op WhatsApp, je Snapreeks kwijtraken of een belangrijk telefoontje missen is verleden tijd, want dat gaat dus niet gebeuren als je voor ons kiest! Dit geldt niet alleen voor de achterkant van een 13 Pro Max, maar ook voor andere reparaties. Dus mankeert er wat anders aan je iPhone 13 Pro Max? Check de reparaties die we aanbieden.

Waarom een iPhone 13 Pro Max reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw iPhone 13 Pro Max reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een reparatie door ons uit te laten voeren, maar heb je nog een aantal vragen? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar één van onze winkels. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt op een van onze vestigingen.