Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

iPhone 13 achterkant vervangen

Zodra je de achterkant van je iPhone laat zien, weet iedereen welk merk telefoon jij hebt weten te scoren. De glazen achterkant met het Apple logo is inmiddels wereldwijd bekend én tegenwoordig ook nog eens in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Houd jij wel van een lekker vrolijk kleurtje? Dan moest je het vroeger doen met diverse kleuren hoesjes.

Maar laten we eerlijk zijn: die zien er nou eenmaal niet zo mooi en strak uit als de originele achterkant van je iPhone. Gelukkig heeft Apple daar – zoals altijd – weer perfect op ingespeeld. Met exemplaren in het roze, rood, blauw, groen, wit en zwart steel jij ongetwijfeld de show. Maar… wat nou als de achterkant gebarsten is? Het ziet er niet alleen niet uit, maar kan ook nog eens een risico vormen voor meer schade. Laat daarom vandaag nog je iPhone 13 achterkant vervangen!

Wanneer je iPhone 13 achterkant vervangen?

Wanneer je de achterkant van jouw iPhone het best kunt laten vervangen, hangt van verschillende factoren af. Stoor jij je enorm aan dat ene krasje? Dan zou je de achterkant kunnen laten vervangen. Echter is dit niet per se genoodzaakt. Zit er nou een enorme barst in de achterkant? Of heb je je iPhone dusdanig laten vallen dat ‘ie helemaal aan diggelen ligt? In dat geval is het een slimme zet om je iPhone 13 achterkant te laten vervangen. Doe je dit niet? Dan is de kans groot dat je nog meer schade oploopt. Een kapotte achterkant kan immers leiden tot nog meer schade. En dan ben je een stuk verder van huis!

Bescherm je achterkant!

We vinden het hartstikke gezellig wanneer jij langskomt om je iPhone 13 achterkant te laten vervangen. Maar het liefst voorkom je natuurlijk zo veel mogelijk dat een dergelijke reparatie genoodzaakt is. Dus wat kun je nou doen om te voorkomen dat de achterkant van jouw iPhone 13 weer naar de filistijnen gaat? Check snel onderstaande tips!

Gebruik een hoesje

We weten dat dit een beetje de aesthetic van je iPhone verpest, maar het is wel een heel goed beschermingsmiddel. Zeker omdat de achterkant van glas is gemaakt, is een hoesje de perfecte manier om eventuele krassen en barsten te voorkomen. Koop eventueel een transparant hoesje, zodat de achterkant van je iPhone nog wel zichtbaar is.

Let goed op waar je je telefoon neerlegt

Staat onhandigheid op bladzijde 1 in jouw woordenboek? Ben jij zo iemand die wekelijks een glas omstoot of iets laat vallen? Dan is deze tip speciaal voor jou! Probeer je telefoon altijd op een steady ondergrond neer te leggen. Dus niet op schoot – let even niet op bij het opstaan en hij glijdt zo van je benen af! – of op de hoek van de tafel/het bureau. Voorkomen is beter dan genezen. En dat geldt ook voor de achterkant van jouw telefoon. Overigens is deze tip ook voor de minder onhandige lui onder ons, hoor 😉

Leg je telefoon andersom

Ben je lekker eigenwijs en gebruik je geen hoesje, maar wel een screen protector? Dan kan het slim zijn om je iPhone zo vaak mogelijk met het scherm naar beneden neer te leggen. Op deze manier voorkom je krassen op de glazen oppervlakte en zorg je ervoor dat de achterkant zo mooi mogelijk blijft. Uiteraard is dit geen redmiddel tegen een flinke stoot of val. Vliegt jouw iPhone dus met een acrobatensprong door de lucht? Dan is de kans groot dat je daarna op de stoep staat om je iPhone 13 achterkant te laten vervangen.

Waarom een iPhone 13 reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw iPhone 13 reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een reparatie door ons uit te laten voeren, maar heb je nog een aantal vragen? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar één van onze winkels. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt op een van onze vestigingen.