0880040900

Tablet reparatie

Meld je reparatie aan

Tablet reparatie

Een tablet is eigenlijk een draagbare computer wat na de eerste model sterk in populariteit steeg. Velen hebben zijn of haar laptop al ingewisseld voor een tablet. Een tablet is namelijk veel lichter en neem je dus makkelijker mee. De kans op beschadigingen of defecten is hierdoor groter. Heb je jouw tablet laten vallen en werkt de camera niet meer, is het scherm gebarsten of een andere schade? Fixers lost graag het defect op zodat je weer snel het gebruiksgemak terug hebt, voor een tablet reparatie ben je bij ons aan het juiste adres.

Tablet problemen

Nederland heeft volgens onderzoek van Google het hoogste percentage mensen dat een tablet gebruikt. Daarnaast blijken wij ook veel actiever te zijn met een tablet dan onze buurlanden. Door het vele gebruik kan een tablet voor verschillende problemen zorgen, denk aan kapotte knoppen, barst in het scherm, slechte batterij en ga zo maar door. De meest voorkomende schade die wordt gemeld bij Fixers is een gebarsten scherm. Een val of een stoot kan al voor een barst in het scherm zorgen. Een tablet reparatie kan dit oplossen, maar ook meerdere schades. Het kan zijn dat na verloop van tijd een tablet niet goed oplaadt, een tablet reparatie kan dit oplossen. Wanneer je een defect ervaart maar niet precies weet waar het aan ligt ben je alsnog bij Fixers aan het juiste adres. De monteurs onderzoeken jouw tablet. Na onderzoek is het probleem duidelijk en kan het opgelost worden met een tablet reparatie.

Tablet reparatie

Met of zonder afspraak!

Kom met jouw defecte tablet naar Fixers. Onze monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om tablet reparaties. Zo zijn verschillende tablet defecten bekend bij onze reparateurs. Wij bieden een klaar-terwijl-je-wacht service, neem plaats in onze ontvangstruimte voorzien van gratis WiFi en koffie of thee tot er een diagnose is gesteld. In de meeste gevallen wordt een defect binnen 1-3 werkdagen gerepareerd. Voor een snelle en vakkundige reparatieservice ben je bij Fixers aan het juiste adres.

Ophaalservice

Bent je niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kan je ook gebruikmaken van onze Ophaalservice. Je kiest er dan voor om uw tablet op te sturen. Na ontvangst wordt jouw tablet onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. 

Snelle en vakkundige tablet reparatie

De monteurs van Fixers repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen. Om deze kwaliteit te garanderen krijg je 3 maanden garantie. De meest voorkomende tablet reparatie is een scherm reparatie. Onze monteurs staan klaar om elk defect te repareren. Werkt jouw tablet niet meer zoals je gewend bent en je hebt geen idee wat defect is? Fixers onderzoekt kosteloos naar het defect, met uitgang van vochtschade. Bij vochtschade reinigen en onderzoeken wij je tablet voor € 29,-. Voor vrijwel elk defect ben je bij Fixers aan het juiste adres.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores