Tablet reparatie

  Tablet reparatie

  Een tablet is eigenlijk een draagbare computer wat na de eerste model sterk in populariteit steeg. Velen hebben zijn of haar laptop al ingewisseld voor een tablet. Een tablet is namelijk veel lichter en neem je dus makkelijker mee. De kans op beschadigingen of defecten is hierdoor groter. Heeft u uw tablet laten vallen en werkt de camera niet meer, is het scherm gebarsten of een andere schade? Fixers lost graag het defect op zodat u weer snel het gebruiksgemak terug hebt, voor een tablet reparatie bent u bij ons aan het juiste adres.

  Tablet problemen

  Nederland heeft volgens onderzoek van Google het hoogste percentage mensen dat een tablet gebruikt. Daarnaast blijken wij ook veel actiever te zijn met een tablet dan onze buurlanden. Door het vele gebruik kan een tablet voor verschillende problemen zorgen, denk aan kapotte knoppen, barst in het scherm, slechte batterij en ga zo maar door. De meest voorkomende schade die wordt gemeld bij Fixers is een gebarsten scherm. Een val of een stoot kan al voor een barst in het scherm zorgen. Een tablet reparatie kan dit oplossen, maar ook meerdere schades. Het kan zijn dat na verloop van tijd een tablet niet goed oplaadt, een tablet reparatie kan dit oplossen. Wanneer u een defect ervaart maar niet precies weet waar het aan ligt bent u alsnog bij Fixers aan het juiste adres. De monteurs onderzoeken uw tablet kosteloos. Na onderzoek is het probleem duidelijk en kan het opgelost worden met een tablet reparatie.

  Tablet reparatie

  Met of zonder afspraak!

  Kom met uw defecte tablet naar Fixers. Onze monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om tablet reparaties. Zo zijn verschillende tablet defecten bekend bij onze reparateurs. Wij bieden een klaar-terwijl-u-wacht service, neem plaats in onze ontvangstruimte voorzien van gratis WiFi en koffie of thee tot uw tablet is gerepareerd. In de meeste gevallen wordt een defect binnen 45 minuten gerepareerd. Voor een snelle en vakkundige reparatieservice bent u bij Fixers aan het juiste adres.

  24-uursservice

  Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze 24-uursservice. U kiest er dan voor om uw tablet op te sturen. Na ontvangst wordt uw tablet onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen is dat binnen 24 uur al gedaan!

  Snelle en vakkundige tablet reparatie

  De monteurs van Fixers repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u 12 maanden garantie. De meest voorkomende tablet reparatie is een scherm reparatie. Onze monteurs staan klaar om elk defect te repareren. Werkt uw tablet niet meer zoals u gewend bent en u heeft geen idee wat defect is? Fixers onderzoekt kosteloos naar het defect, met uitgang van vochtschade. Bij vochtschade reinigen en onderzoeken wij uw tablet voor € 29,-. Voor vrijwel elk defect bent u bij Fixers aan het juiste adres.

  Kies je merk

  Staat je merk er niet tussen? Geen paniek. In veel gevallen kunnen we hem wel komen repareren.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap