0880040900
Fixers ingang

Amsterdam Centrum

Van Woustraat 14 h, 1073 LL Amsterdam
Telefoon: 088 004 0900

Openingstijden

Amsterdam IJburg

IJburglaan 1281, 1087GJ Amsterdam
Telefoon: 088 004 0900

Openingstijden

Is het scherm van uw Smartphone gebarsten? Kan je niemand meer horen tijdens het bellen? Kan je geen muziek meer afspelen? Of treedt er een ander defect naar voren? Kies dan voor Fixers, de reparatiespecialist voor smartphones!

Snelle en vakkundige telefoon reparatie Amsterdam

Op zoek naar een reparatiebureau die uw telefoon snel en vakkundig repareert? Fixers is dan dé partij die u zoekt. Monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om het repareren van onder andere smartphones. U kunt langskomen bij een van onze vestigingen of kiezen voor de wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen.

Fixers

Fixers heeft een ruime voorraad reparatieonderdelen. Daarom kunnen onze monteurs vrijwel altijd meteen beginnen met een telefoon reparatie. Fixers kiest er voor om alleen met kwalitatieve onderdelen te werken, om deze kwaliteit te garanderen krijgt u 3 maanden garantie. Wilt u meer weten over uw telefoon reparatie? Heeft u vragen voor onze monteurs? Of wilt u gewoonweg meer informatie? Neem dan contact met ons op! U kunt altijd , of gebruikmaken van het . Bekijk onze contactgegevens en openingstijden van onze vestigingen.

Telefoon reparatie Amsterdam Centrum

Fixers zit nu ook in het centrum van Amsterdam! Onze vernieuwde winkel zit aan de Van Woustraat en daarmee zijn we nóg dichter bij jou in de buurt om je te helpen met de reparatie van jouw kapotte device. Bezoek onze store in Amsterdam Centrum voor de telefoon reparatie van je smartphone scherm of batterij, Fixers is dichtbij!

Uiteraard is het vervelend als je telefoon of smartphone kapot is en je wilt hem laten maken. Het liefst ga je snel langs bij een betrouwbare winkel in de buurt. Fixers heeft met haar landelijke dekking altijd een locatie in de buurt waar je je telefoon of smartphone kan laten repareren. Kom snel langs voor een bak koffie en wij nemen de zorgen van de reparatie van je telefoon in Amsterdam uit handen!