0880040900

Telefoon reparatie Amsterdam

Meld je reparatie aan

Is het scherm van uw Smartphone gebarsten? Kan je niemand meer horen tijdens het bellen? Kan je geen muziek meer afspelen? Of treedt er een ander defect naar voren? Kies dan voor Fixers, de reparatiespecialist voor smartphones, tablets en laptops. 

Kom langs in onze vernieuwde Fixers winkels, voorheen de SmartphoneRepair stores:

Locaties Amsterdam

Adres: IJburglaan 1281, 1087GJ Amsterdam

Toon op de kaart

Adres: Claude Debussylaan 7-29, 1082MC Amsterdam

Toon op de kaart

Locaties Amstelveen

Adres: Binnenhof 43, 1181ZH Amstelveen

Toon op de kaart

Meld hier je reparatie aan

Snelle en vakkundige telefoon reparatie Amsterdam

Op zoek naar een reparatiebureau die uw telefoon snel en vakkundig repareert? Fixers is dan dé partij die u zoekt. Monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om het repareren van onder andere smartphones. U kunt langskomen bij een van onze vestigingen of kiezen voor de wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen.

Ophaalservice

Wat houdt de precies in? Allereerst vragen wij aan u om te kiezen voor de of uw Smartphone . Wanneer wij uw telefoon hebben ontvangen beginnen wij met het onderzoek naar het defect. Wanneer het toestel is gerepareerd wordt het klaar gemaakt voor retourzending.

Wanneer je kiest voor onze moet u een hele dag op de door u gekozen plek aanwezig zijn. PostNL komt voor ons het pakketje bij u halen. Wanneer wij uw telefoon hebben ontvangen beginnen wij meteen aan de reparatie. Voor u het weet ontvangt u het gerepareerde toestel weer thuis. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending, mits de reparatiekosten boven € 89,- vallen. Vul het in voor 16:00 uur en uw toestel wordt de volgende dag al opgehaald!

Opsturen

U kunt er ook voor kiezen om uw telefoon naar onze hoofdvestiging in Den Bosch. Wij raden aan om uw telefoon goed te verpakken voor de verzending, stuur daarnaast alle benodigde gegevens van het mee en stuur het aangetekend naar ons op. Een aangetekend pakketje is tot € 500,- verzekerd. U betaalt enkel € 7,95 voor de retourzending.

Fixers

Fixers heeft een ruime voorraad reparatieonderdelen. Daarom kunnen onze monteurs vrijwel altijd meteen beginnen met een telefoon reparatie. Fixers kiest er voor om alleen met kwalitatieve onderdelen te werken, om deze kwaliteit te garanderen krijgt u 3 maanden garantie. Wilt u meer weten over uw telefoon reparatie? Heeft u vragen voor onze monteurs? Of wilt u gewoonweg meer informatie? Neem dan contact met ons op! U kunt altijd , of gebruikmaken van het . Bekijk onze contactgegevens en openingstijden van onze vestigingen.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1036 reviews op trustpilot
Gerrit Koen
2 december 2020
Zeer goed geholpen

Vandaag ben ik zeer goed geholpen op IJburglaan in Amsterdam. Mijn Iphone wilde niet meer opstarten. Het probleem had men zeer snel verholpen. Twee uiterst vriendelijke mannen. Ik beveel Fixers op de Ijburglaan zeker aan. Gerrit Koen

Sabine Banse
18 november 2020
Geweldige inlevingsvermogen

Geweldige inlevingsvermogen. Goeie service en snelle afhandeling.

Karel Scheffer
17 november 2020
Filiaal Rosmalen weer bezocht na…

Filiaal Rosmalen weer bezocht na eerdere geweldig positieve ervaring en uitstekende service, uitleg en vriendelijkheid, om de installatie van de nieuwe IPhone 6 te laten installeren en het overzetten van alle apps. Dat was mij nooit gelukt. Met hartelijke dank Karel Scheffer Veghel

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap