0880040900

Telefoon reparatie Zwolle

Meld je reparatie aan

Heeft u een telefoon die niet meer werkt zoals u gewend bent? Fixers onderzoekt kosteloos naar het defect. Na akkoord gaan wij pas over tot reparatie. Met onze snelle service heeft u voor u het weet weer een telefoon als nieuw.

Meld hier je reparatie aan

Telefoon Reparatie Service

Fixers heeft een supersnelle telefoonreparatie service. Monteurs van Fixers hebben jarenlange ervaring in het repareren van diverse smartphone reparaties. Telefoons van merken iPhone, Samsung, Huawai, One, Nokia etc, zijn niet te gek om te repareren. Fixers heeft een expertise in het repareren van waterschade of andere mankementen aan uw toestel, denk aan bijvoorbeeld barsten in scherm of bijvoorbeeld defecten aan uw geluid of microfoon. Geen stress! Fixers repareert uw telefoon al vanaf € 29,-

Service binnen 24 uur gemaakt

Het grote voordeel is dat het bij Fixers niet nodig is om een afspraak te maken. U kunt dus dezelfde dag langsgaan bij een van de vestigingen. Ook wanneer je niet kunt langskomen, kunt u kiezen voor de 24- uur maak service. Wat betekend de 24 uur maak service? Dit betekend dat uw telefoon binnen 24 uur gerepareerd wordt terug gestuurd. Meestal wordt uw telefoon binnen 24 uur gerepareerd. U kunt kiezen uit twee opties; of service binnen 24 uur gemaakt, of de ophaal service.

Ophaal service

Wanneer u kiest voor de ophaalservice komen wij uw telefoon op de door u gekozen plek. Het enige wat u moet doen is gedurende dag op een plek aanwezig te zijn. PostNL komt graag voor ons uw telefoon ophalen. Het enige wat u moet betalen is € 7,95 voor de retourzending, mits de reparatiekosten van uw telefoon boven de € 89,- liggen.

Zelf opsturen

Ook wanneer u niet in de gelegenheid bent om uw telefoon af te geven en op te halen in de 1 van onze winkels, kunt u ervoor kiezen, uw smartphone zelf op te sturen naar fixers. Wat moet u doen? Simpel, u kunt ervoor kiezen een formulier in te vullen, en uw telefoon goed verpakt op te sturen naar ons. Stuur het aangetekend op, want dan is het pakketje tot € 500 euro verzekerd. Vooral met een kostbare samsung of iphone telefoon is dit aan te raden omdat de nieuwwaarde al snel boven de 500 euro ligt.

Waarom bij Fixers?

Je bent zuinig en trots op je telefoon, en daarom wil je graag je kostbare telefoon op een professionele mannier weer terug ontvangen. Je wilt dat je telefoon in juiste handen is als deze weer wordt gerepareerd. Je wilt dat je kostbare telefoon, vakkundig wordt gerepareerd met specialistische monteurs. Alsmede door een grote voorraad is het mogelijk om alle reparaties snel te kunnen uitvoeren.

Nog een mooie optie: Je krijgt (weer) 3 maanden garantie! Dus eigenlijk krijg je jou telefoontje zo goed als nieuw weer terug met nieuwe garantie.


Heeft u vragen voor Fixers? Stuur dan een mail, bel of gebruik het . Klik voor de contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1208 reviews op trustpilot
Dennis
28 februari 2021
Zeer goede service!

Zeer goede service!

Roos Spier
27 februari 2021
Top service

Top service en hee snel, mobiel ziet er uit als nieuw

Remco Verburgh
27 februari 2021
Opgehaald en afgeleverd. Netjes gedaan

De reparatie aan de MacBook is netjes volgens de vooraf opgestelde prijs gerepareerd. De MacBook is door een koeriersdienst opgehaald en na reparatie door PostNL weer thuis afgeleverd. 👍

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap