0880040900

Telefoon reparatie Zwolle

Meld je reparatie aan

Heeft u een telefoon die niet meer werkt zoals u gewend bent? Fixers onderzoekt kosteloos naar het defect. Na akkoord gaan wij pas over tot reparatie. Met onze snelle service heeft u voor u het weet weer een telefoon als nieuw.

Kies het juiste type device

Telefoon Reparatie Service

Fixers heeft een supersnelle telefoonreparatie service. Monteurs van Fixers hebben jarenlange ervaring in het repareren van diverse smartphone reparaties. Telefoons van merken iPhone, Samsung, Huawai, One, Nokia etc, zijn niet te gek om te repareren. Fixers heeft een expertise in het repareren van waterschade of andere mankementen aan uw toestel, denk aan bijvoorbeeld barsten in scherm of bijvoorbeeld defecten aan uw geluid of microfoon. Geen stress! Fixers repareert uw telefoon al vanaf € 29,-

Service binnen 24 uur gemaakt

Het grote voordeel is dat het bij Fixers niet nodig is om een afspraak te maken. U kunt dus dezelfde dag langsgaan bij een van de vestigingen. Ook wanneer je niet kunt langskomen, kunt u kiezen voor de 24- uur maak service. Wat betekend de 24 uur maak service? Dit betekend dat uw telefoon binnen 24 uur gerepareerd wordt terug gestuurd. Meestal wordt uw telefoon binnen 24 uur gerepareerd. U kunt kiezen uit twee opties; of service binnen 24 uur gemaakt, of de ophaal service.

Ophaal service

Wanneer u kiest voor de ophaalservice komen wij uw telefoon op de door u gekozen plek. Het enige wat u moet doen is gedurende dag op een plek aanwezig te zijn. PostNL komt graag voor ons uw telefoon ophalen. Het enige wat u moet betalen is € 7,95 voor de retourzending, mits de reparatiekosten van uw telefoon boven de € 89,- liggen.

Zelf opsturen

Ook wanneer u niet in de gelegenheid bent om uw telefoon af te geven en op te halen in de 1 van onze winkels, kunt u ervoor kiezen, uw smartphone zelf op te sturen naar fixers. Wat moet u doen? Simpel, u kunt ervoor kiezen een formulier in te vullen, en uw telefoon goed verpakt op te sturen naar ons. Stuur het aangetekend op, want dan is het pakketje tot € 500 euro verzekerd. Vooral met een kostbare samsung of iphone telefoon is dit aan te raden omdat de nieuwwaarde al snel boven de 500 euro ligt.

Waarom bij Fixers?

Je bent zuinig en trots op je telefoon, en daarom wil je graag je kostbare telefoon op een professionele mannier weer terug ontvangen. Je wilt dat je telefoon in juiste handen is als deze weer wordt gerepareerd. Je wilt dat je kostbare telefoon, vakkundig wordt gerepareerd met specialistische monteurs. Alsmede door een grote voorraad is het mogelijk om alle reparaties snel te kunnen uitvoeren.

Nog een mooie optie: Je krijgt (weer) 3 maanden garantie! Dus eigenlijk krijg je jou telefoontje zo goed als nieuw weer terug met nieuwe garantie.


Heeft u vragen voor Fixers? Stuur dan een mail, bel of gebruik het . Klik voor de contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1410 reviews op trustpilot
Anoush Saadat
24 januari 2022
Very professional service and results

Very professional service and results

Sangeeta
21 januari 2022
Super snel en goed geholpen

Super snel en goed geholpen. Vriendelijk en goede uitleg gekregen van het probleem. Hoe het in het vervolg te voorkomen. 👍🏽

Lex Abas
18 januari 2022
Uitstekende service

Goed en snel geholpen

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap