0880040900
Fixers ingang

Breda

Apple Service Provider
Wilhelminastraat 1, 4818SB Breda
Telefoon: 088 004 0900

Openingstijden

Apple reparatie Breda

Uw Apple reparatie Breda tegen een super scherp tarief? Dat kan bij Fixers! Wij repareren uw iMac of MacBook vaak al binnen 1-3 werkdagen.
Is uw MacBook of iMac defect? Dan helpen wij u graag verder want daar zijn wij voor! Onze collega’s helpen u bij de reparatie van uw iMac of MacBook en doen dit zo snel mogelijk en altijd tegen een gunstig tarief. Meld uw reparatie online aan door middel van het reparatie formulier.

Apple reparatie Breda

De reparatie van een mac is gespecialiseerd werk. Onze collega’s zijn hier vakkundig voor opgeleid. Zij zorgen ervoor dat de reparatie van uw Apple professioneel verloopt. Wij reden u af om de reparatie van uw Mac zelf uit te voeren. Dit is namelijk een riskante klus waar veel mis kan gaan. Zo kunt u bepaalde onderdelen beschadigen doordat u niet het juiste gereedschap gebruikt. Wij helpen u graag bij uw Apple reparatie Breda.Heeft u vragen over de reparatie van uw Apple apparaat? Neem dan contact op met ons via: 088 004 0900 of reparatie@pcservice.nl

Van scherm tot batterij tot alle andere originele onderdelen

Bij Fixers Apple reparatie Breda kun je terecht voor eigenlijk al je Apple vragen. Bij onze Fixers Apple Store Repair kun je terecht voor je Apple scherm repratie, maar ook voor het vervangen van je batterij van je Apple MacBook of je Apple iPhone. Denk ook aan de iMacs die we voor je repareren hier in Breda. Wij gebruiken uitsluitend Apple Repair originele onderdelen om te zorgen dat jouw device weer in gloednieuwe staat is zodra je buiten stapt. Kom langs in onze Apple Repair Store bij Fixers in Breda!

MacBook Reparatie Breda

Start uw MacBook op met een grijs scherm en start de mac niet verder op? Dan bent u toe aan een apple reparatie Breda. Wij zijn zelfs zo goed, dat we 3 maanden garantie op de reparatie geven!Is uw Mac traag geworden? Meld deze aan voor reparatie en ontvang hem razendsnel terug! Daarom kiest u voor een Apple reparatie Breda van Fixers!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores