0880040900

iPhone X Reparatie

Meld je reparatie aan

Jouw iPhone X laten repareren? Geen probleem! Is je iPhone X gevallen of laadt je iPhone X niet meer op? Wij repareren je iPhone X vaak dezelfde dag nog met originele onderdelen. Je kunt gewoon zonder afspraak langskomen voor de reparatie van je iPhone X. Terwijl jij wacht gaan onze monteurs aan de gang met de reparatie van je iPhone X. Heb je nog een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice.

iPhone X reparatie

Apple wilde altijd al een toestel produceren dat een en al scherm is. En dat is gelukt! Namelijk met de iPhone X. De iPhone X heeft een Super Retina-display wat een ongekende kijkbeleving biedt. Een barst in het scherm of een ander effect is dan enorm vervelend. Gelukkig kunt u langskomen bij Fixers voor een iPhone X reparatie. Kom langs met of zonder afspraak. In de meeste gevallen kan het probleem dezelfde dag nog worden opgelost. Geen tijd om langs te komen? Kies dan voor de ophaalservice.

Bij Fixers zien wij de grootste problemen met de iPhone X veroorzaakt worden door de batterij, de glazen behuizing en de camera. Door de ongekende prestaties die het toestel biedt, vraagt het ook veel vermogen. Hierdoor kan het zijn dat na verloop van tijd de kwaliteit van een batterij niet meer optimaal is. Vervangen is hiervoor eventueel de oplossing.

Daarnaast zorgt het scherm, dat een en al scherm is, voor problemen. Een val of stoot kan al leiden tot een barst in het scherm. Dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Ook de camera kan voor problemen zorgen, de camera steekt ligt uit, hierdoor is de camera van een iPhone X kwetsbaar. Let hier dus goed op!

iPhone X reparatie

Is een iPhone X reparatie nodig? Of het iPhone X scherm nu gerepareerd moet worden of je Apple smartphone laadt niet meer op, Fixers staat je bij om deze defecten te verhelpen. Wij zijn een door Apple geautoriseerde Service Provider met gecertificeerde repair technicians. De combinatie van expertise en jaren aan ervaring zorgt ervoor dat je bij ons altijd goed zit voor een iPhone X reparatie. Een iPhone X scherm reparatie, een iPhone X camera reparatie of een nieuwe achterkant: wij doen het allemaal. Dankzij een iPhone X reparatie kan jouw smartphone er weer jaren tegenaan. Wij zorgen ervoor dat jouw telefoon dezelfde dag nog gerepareerd wordt.

iPhone X scherm reparatie of iPhone X scherm vervangen?

Eén van de meest voorkomende reparaties die we moeten uitvoeren is een iPhone X scherm reparatie. Dit komt omdat dit onderdeel van je smartphone één van de meest kwetsbare delen is. Als je bijvoorbeeld je telefoon uit je handen laat glippen en het toestel komt verkeerd terecht, dan kan dit schade aan het scherm van je iPhone X tot gevolg hebben. Een nieuw scherm voor je iPhone X kan in zulke gevallen nodig zijn. Maar ook een schermreparatie voor je iPhone X behoort bij ons tot de mogelijkheden. Wij bekijken per situatie wat de beste oplossing is. Wat er ook moet gebeuren, je weet bij Fixers zeker dat een iPhone X scherm reparatie goedkoop is.

iPhone X glas vervangen aan de achterzijde

De achterkant van de iPhone X is van glas gemaakt. Dit ziet er fenomenaal uit, maar hierdoor is de achterzijde wel kwetsbaarder in het geval van ongelukken. Net als bij het scherm kan ook de achterkant beschadigd raken als je Apple telefoon verkeerd terecht komt. Gelukkig kunnen wij nieuw glas op je iPhone X plaatsen. Zo ziet de achterzijde er weer zo goed als nieuw uit. Ook in deze situatie zal een iPhone X reparatie je problemen verhelpen.

iPhone X batterij vervangen

Het probleem hoeft hem niet altijd te zitten in het beeldscherm van je iPhone X. Alhoewel een iPhone X beeldscherm vervangen of repareren tot onze meest uitgevoerde taken behoort, zijn er nog diverse andere defecten die voor problemen kunnen zorgen. Een goed voorbeeld hiervan is de accu van de iPhone X. Hoe goed deze batterij ook is, na verloop van tijd verslijt de accu van een Apple smartphone. Is de maximale capaciteit van je accu lager dan 80% of ondervind je diverse problemen zoals een korte levensduur of plotseling uitvallen? In dat geval kun je bij Fixers terecht om je iPhone X accu te laten vervangen.

iPhone X reparatie laten uitvoeren door Fixers

Je iPhone X heeft een nieuw scherm nodig? Fixers helpt je om jouw telefoon weer op te lappen. Je kunt bij ons terecht voor uiteenlopende iPhone X reparaties. Hierbij kun je denken aan:

  • iPhone X OLED scherm vervangen
  • iPhone X accu vervangen
  • iPhone X achterkant vervangen
  • iPhone X camera reparatie
  • iPhone X speaker vervangen
  • iPhone X connector vervangen

Wij stellen de diagnose en lossen het probleem vervolgens op. Ook bij problemen met andere modellen van de iPhone ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt jouw Apple smartphone naar ons opsturen. Daarnaast ben je welkom in één van onze vestigingen. Vaak wordt het probleem hier al binnen een half uur verholpen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores