Acer scherm reparatie

  Uw laptop lijkt in eerste instantie goed op te starten. U hoort hem rammelen en de lichtjes gaan branden. Toch blijft het beeld zwart. Wat nu? Een bezoekje aan een Fixers Servicepunt natuurlijk. Wat het probleem met uw beeldscherm ook is, in de meeste gevallen kunnen onze monteurs Acer scherm reparatie binnen 60 minuten uitvoeren. U kunt niet langskomen? Maak dan gebruik van onze 24-uursservice.

  Meld hier je reparatie aan

  Acer scherm vervangen in de tijd dat u een kopje koffie drinkt

  Een defect aan uw laptop wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Daar zorgt Fixers dan ook gewoon voor. In de meeste gevallen kunnen onze monteurs een Acer scherm vervangen in de tijd dat u rustig een kopje koffie drinkt. In 60 minuten loopt u met een gerepareerde laptop naar buiten. Loop gerust binnen! Een afspraak maken is niet nodig!

  24-uursservice voor Acer scherm reparatie

  Heeft u geen tijd om langs te komen voor Acer scherm reparatie? Of is er geen Fixers Servicepunt bij u in de buurt? Dan kunt u gebruikmaken van onze 24-uursservice. Kies voor de en laat PostNL uw laptop ophalen. Of zelf uw laptop naar ons op. Binnen 24 uur na ontvangst wordt in beide gevallen het scherm Acer vervangen en wordt uw laptop weer gerepareerd retour gestuurd.

  Waarom moet scherm Acer vervangen worden?

  Bij een barst in het scherm is het vrij duidelijk waarom uw scherm Acer vervangen moet worden. Is uw beeld zwart, dan kunnen er verschillende oorzaken zijn. Het lcd werkt niet meer of de videokaart is kapot, waardoor u geen beeld krijgt. Is de videokaart defect, dan heeft scherm vervangen Acer geen zin natuurlijk.

  Om er zeker van te zijn dat het juiste probleem opgelost wordt, onderzoeken de monteurs van Fixers uw laptop kosteloos (met uitzondering van waterschade).

  Fixers maakt het hierbij niet moeilijker dan dat het is. Wij zijn duidelijk en transparant over onze werkwijze. Het probleem, de reparatie en de kosten worden vooraf met u gecommuniceerd. Als u hiermee instemt, dan pas wordt uw scherm vervangen Acer.

  Bij een Acer scherm reparatie werken wij altijd alleen met onderdelen die aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoen. U heeft zo de garantie dat uw schermproblemen voorgoed verleden tijd zijn.

  Laat uw scherm vervangen Acer door Fixers

  Met Fixers maakt u dé beste keuze, want we simply make people happy. Dat doen wij door:

  1. 12 maanden garantie te bieden op de Acer scherm reparatie en het onderdeel.
  2. Een vlugge reparatieservice te bieden. Binnen 60 minuten wordt in de meeste gevallen uw Acer scherm vervangen.
  3. Transparante reparatietarieven. U weet bij Fixers altijd waar u aan toe bent.
  4. Kwaliteit te leveren en alleen te werken met hoge kwaliteit onderdelen.
  5. Een persoonlijke, klantgerichte service te bieden. Onze monteurs voorzien u graag van eerlijk advies of een duidelijke uitleg onder het genot van een kopje koffie.

  Uw scherm Acer vervangen? Uw laptop is bij Fixers dus in goede handen.

  Kom dus gerust eens langs met uw defecte laptop (of ander smart device) bij een Fixers Servicepunt!

  Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar: of bel naar een van onze .

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap