0880040900

Apple reparatie Holten

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Holten

Apple reparatie in Holten nodig? Wij zorgen voor een vlotte reparatie, waar je bovendien een scherpe prijs voor betaalt. No cure, no pay; we repareren zowel iPhones, iPads, MacBooks als iMacs. Is je apparaat kapot en kun je het zelf niet oplossen? Wij verzorgen de Apple reparatie in Holten met een glimlach.

Apple reparatie Holten

Je kunt je apparaat voor de Apple reparatie in Holten gewoon naar ons opsturen, uiteraard helemaal gratis. We brengen je geen verzendkosten in rekening, ook niet wanneer we je gerepareerde Apple apparaat weer terugsturen. In plaats daarvan betaal je alleen voor de Apple reparatie in Holten, wij nemen de rest van de kosten voor onze rekening. Kom je liever langs met je iPhone? Onze specialisten zorgen binnen 30 minuten voor de reparatie. Voor een reguliere Apple reparatie in Holten nemen we maximaal 24 uur de tijd, waardoor je nooit lang zonder je Apple apparaat zit.

Mac laten repareren Holten

Uiteraard voeren we een deskundige Apple reparatie in Holten voor je uit. Onze specialisten kennen zowel de iPad, iPhone, MacBook als iMac van binnen en van buiten. Dat betekent dat we als geen ander weten hoe de apparaten qua software en hardware in elkaar zitten. We bieden je 3 maanden garantie op reparaties die we uitvoeren, zodat je kunt rekenen op een vakkundige Apple reparatie in Holten waar je op kunt bouwen.

Reparatie vanuit Holten

Woon of werk je in Holten en wil je zo snel mogelijk een Apple reparatie uit laten voeren? Wij zorgen binnen 24 uur voor de reparatie. Je kunt je apparaat naar ons opsturen of gewoon langskomen met je probleem, je bent van harte welkom. Uiteraard zijn we 7 dagen per week bereikbaar via de klantenservice en zorgen we standaard voor een Apple reparatie in Holten met een glimlach. Wat dat voor jou betekent? Wij zorgen ervoor dat je kunt rekenen op een vakkundige reparatie die je weer een werkend apparaat ontvangt, waar je op basis van no cure, no pay bovendien een scherpe prijs voor betaalt.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1209 reviews op trustpilot
Dag
2 maart 2021
Heel goed geholpen door meneer Serkan

Heel goed geholpen door meneer Serkan! Een dikke 10!

Dennis
28 februari 2021
Zeer goede service!

Zeer goede service!

Roos Spier
27 februari 2021
Top service

Top service en hee snel, mobiel ziet er uit als nieuw

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap