0880040900

Apple reparatie Houten - Fixers

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Houten

De kosten in ons dagelijkse leven zijn soms al hoog genoeg. Moeten we daarom ook nog eens retour- en verzendkosten betalen voor een Apple reparatie Houten? Volgens ons niet, want wij zien liever onze gebruikers betalen voor datgene wat echt belangrijk is, namelijk de daadwerkelijke reparatie. De overige kosten, zoals de verzendkosten, nemen wij op ons. Daar komt nog eens bovenop dat wij binnen 24 uur na de ontvangst van jouw Apple product met defect al aan de slag gaan en de Apple reparatie Houten uitvoeren. Je hoeft bij PCservice dus nooit lang te wachten voordat jij jouw favoriete Apple product weer in je bezit hebt. Dat maakt het allemaal wat minder erg denken wij zo ;-).

Betrouwbare Apple reparatie in Houten

Binnen 24 uur een Apple reparatie Houten uitvoeren? Dat klinkt alsof er bij Fixers continu wordt overgewerkt. Dat is natuurlijk niet het geval, maar doordat wij met experts werken kunnen we efficiënt en effectief ons werk doen. Een Apple reparatie Houten is daarom voor ons dagelijkse kost, waardoor je nooit lang hoeft te wachten totdat jij weer gebruik kunt maken van je iPhone, Macbook, iPad of iMac. Overigens kan je natuurlijk ook met je Thunderbolt Display bij ons terecht.

Zoals je al kon lezen nemen wij de gebruikelijke kosten op onze rekening, namelijk de verzend- en retourkosten. Maar dat is niet alles, want op alle reparaties die wij verrichten zit twaalf maanden garantie. Tevens betaal je helemaal niets als het ons niet lukt om jouw Apple product te repareren.

Hoe meld ik mijn Apple reparatie aan?

Wil jij een Apple reparatie Houten aanmelden? Dan kan dat binnen enkele minuten al gebeurd zijn. Het enige wat je hoeft te doen, is naar onze website (www.pcservice.nl) te gaan of ons te bellen. Op onze website kan je via de duidelijke interface het product in kwestie selecteren en aanvinken wat er precies gerepareerd moet worden. Je ziet vervolgens in beeld staan wat naar verwachting de kosten zullen zijn voor de Apple reparatie Houten.

Tenslotte krijg je van ons een verzendetiket waarmee jij het defecte product naar ons toe kan sturen. Wij hebben de portokosten reeds voldaan, dus daar hoef jij je niet meer druk om te maken. Wij repareren binnen 24 uur na ontvangst jouw Apple product zodat jij er weer snel van kunt genieten. Dat is nog eens een snelle Apple reparatie Houten!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1390 reviews op trustpilot
Xiwen
30 november 2021
Top service

Top service! Batterij vervangen onder apple care

Emilie Slagt
29 november 2021
Fantastische service!

Fantastische service!! Fijn advies gehad en woensdag avond de laptop gebracht en vrijdag middag lag hij alweer gemaakt klaar. Heel vriendelijk, accuraat, snel en helpende hand!

Nico Van der Spek
27 november 2021
Top geholpen

Top geholpen. Werd zeer goed meegedacht, goed advies en snelle service!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap