Apple reparatie Lelystad - binnen 24 uur! Fixers.nl

  Apple reparatie Lelystad

  Voor een vakkundige Apple reparatie Lelystad komt u naar Fixers. Wij verzorgen de reparatie van uw iMac of MacBook zo nauwkeurig dat u er 12 maanden garantie op krijgt!

  De reparatie service van Fixers staat bekend om vakkundige en professionele reparatie binnen 24 uur. Onze monteurs worden speciaal opgeleid voor de reparatie van uw iMac of MacBook. Stuur uw apparaat verzekerd of aangetekend naar ons reparatie centrum of kom langs bij ons servicepunt in Nieuw-Vennep. Na ontvangst van uw apparaat ontvangt u binnen 2 uur een diagnose en een offerte. Na uw akkoord zal er direct worden begonnen met de reparatie van uw apparaat. Daarom, Fixers voor Apple reparatie Lelystad.

  Apple reparatie Lelystad

  Een reparatie van een apple apparaat is een gecompliceerde klus. Daarom raad Fixers aan om dit altijd bij een erkende monteur te laten uitvoeren. Wij bieden u zelfs 12 maanden garantie op de reparatie. Daarom gaat u voor Apple reparatie Lelystad naar Fixers. Heeft u nog vragen over uw reparatie of wil u graag een prijsindicatie van de kosten? Neem dan contact op via: 088 004 0900 of reparatie@pcservice.nl

  No Cure, No Pay

  Komen wij er achter dat uw iMac of MacBook niet meer te repareren is of de onderdelen niet meer te bestellen zijn? Dan betaald u helemaal NIETS. Wij sturen uw MacBook of iMac verzekerd retour zonder extra kosten. Dat is onze No Cure, No Pay service! Kan uw laptop wel gerepareerd worden, maar kiest u er toch voor om dit niet te doen? Dan kunt u uw apparaat kosteloos komen ophalen. Omdat u graag wilt weten wat de kosten voor uw reparatie bedragen hebben we hier een overzicht van gemaakt. Deze vind u op de pagina MacBook reparatie & iMac reparatie

  Meld hier je reparatie aan

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap