0880040900

Apple reparatie Lisse - Wij repareren goed!

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Lisse

Is uw iMac of MacBook defect? Wij helpen u graag met uw Apple reparatie Lisse. U kunt uw Apple reparatie 6 dagen per week langs brengen bij ons servicepunt in Nieuw-Vennep waar onze monteurs klaar staan voor u! Wij zorgen dat uw Apple reparatie Lisse zo snel en vakkundig mogelijk wordt uitgevoerd! Vragen? Bel dan 088 004 0900

Brengt u uw Apple reparatie Lisse naar ons servicepunt dan wordt u direct geholpen door een van onze vakkundige medewerkers. Deze zal met u de klachten en defecten aan het apparaat bespreken. Na inname van uw iMac of MacBook ontvangt u vaak dezelfde dag een diagnose. Deze zal telefonisch met u worden besproken. Na uw akkoord zal er direct begonnen worden met uw Apple reparatie Lisse

Apple reparatie Lisse

Kunnen wij uw iMac of MacBook niet meer repareren omdat de onderdelen niet meer te bestellen zijn? Dan betaald u natuurlijk NIETS! Dat is wel zo eerlijk. U ontvangt uw apparaat gratis retour. Kan uw Apple wel gerepareerd worden, maar kiest u er toch voor om dit niet te doen? Dan kunt u uw apparaat kosteloos komen ophalen. Omdat u graag wilt weten wat de kosten voor uw reparatie bedragen hebben we hier een overzicht van gemaakt. Deze vind u op de pagina MacBook reparatie & iMac reparatie.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap