0880040900

Apple reparatie Makkum

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Makkum

Start je MacBook niet meer op en wil je een Apple reparatie in Makkum laten uitvoeren? Wij zijn je er graag mee van dienst. Je kunt je laptop gewoon gratis naar ons opsturen, wij gaan er dan vlot voor je mee aan de slag. Na de reparatie sturen we de MacBook gewoon weer gratis naar je retour.

MacBook of iMac reparatie Makkum

Inderdaad, je kunt je MacBook gratis opsturen voor een Apple reparatie in Makkum. Dat geldt daarnaast ook voor je iPhone, iPad of iMac wanneer je daar een probleem mee ervaart. Wij berekenen je kosten voor de reparatie van je apparaat, de verzending nemen wij voor onze rekening. Je kunt je product online aanmelden voor een Apple reparatie in Makkum, je krijgt van ons de instructies om je Apple-apparaat naar ons op te sturen. Wij zorgen ervoor dat je daar zelf zo min mogelijk omkijken naar hebt.

Snelle Apple reparatie

Uiteraard verzorgen we een snelle Apple reparatie in Makkum, we weten als geen ander dat je niet graag zonder je apparaat zit. Gaat het om een MacBook die je ook voor je werk gebruikt of vind je het gewoon een prettig idee dat je die snel weer tot je beschikking hebt? Wij gaan er binnen 24 uur voor je mee aan de slag. Dat betekent dat je de MacBook snel weer in huis hebt na de Apple reparatie in Makkum, uiteraard volledig werkend en inclusief 3 maanden garantie op de reparatie.

Apple reparatie binnen 24 uur Harlingen

We verzorgen de Apple reparatie in Makkum op basis van no cure, no pay. Dat betekent dat je geen risico hoeft te lopen. Onze ervaren specialisten kunnen haast ieder probleem met de software of hardware vlot diagnosticeren en daar vlot wat aan doen. Komen we er onverhoopt een keer niet uit? Dan hoef je daar uiteraard niets voor te betalen. Op die manier maken we de Apple reparatie in Makkum graag toegankelijk, je bent bij ons aan het juiste adres met een MacBook, iPhone, iPad of iMac die het niet meer doet.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1112 reviews op trustpilot
Robert Jansen
26 januari 2021
Batterij MC book vervangen

Batterij MC book vervangen. Netjes geholpen. Correcte info via link.

Ted Groen
26 januari 2021
Binnen 24 uur nieuwe accu voor m'n…

Binnen 24 uur nieuwe accu voor m'n laptop 13 " pro mid 2014 gemonteerd en afgeleverd. Kan weer 4 jaar mee. Prestatie kon door Amax niet worden geleverd. Zo krijg je tevrede klanten en een prima mond- op mondreklame. Bedankt Ted

Marco
25 januari 2021
Mijn IPhone scherm was eruit...

Mijn IPhone scherm was uit mijn telefoon gesprongen tijdens de vakantie, meteen na de vakantie langs Fixers en werd meteen super goed en netjes geholpen. Heb nu een nieuw scherm en een nieuwe batterij gekregen, alles werkt weer naar behoren! Super blij met de snelle en nette service die mij verleend is, mijn IPhone is in perfecte staat terug gegeven aan mij en kon geen betere service wensen!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap