0880040900

Batterij iPhone snel leeg

Meld je reparatie aan

Op de hedendaagse smartphone staan allerlei applicaties en is de telefoon getransformeerd tot een ware alleskunner. Dit betekent ook dat er een goede batterij nodig is om al deze activiteit op te vangen. Iedereen kent het probleem wel, net op zo’n moment dat je door iemand gebeld gaat worden of op een andere manier je telefoon nodig hebt, is je batterij op en heb je niets aan je iPhone. Maar er zijn natuurlijk ook weetjes die dit probleem kunnen voorkomen. Daar gaan we in dit artikel verder op in.

Applicaties

Op een dag gebruik je al snel tien, twintig of zelf meer applicaties. Veel mensen weten niet dat als je de applicatie weg drukt (d.m.v. klik op de homebutton), deze niet afsluit maar door blijft draaien en daardoor ook uw batterij verder leeg trekt.

Om een applicatie daadwerkelijk af te sluiten kunt u tweemaal op de homebutton klikken waardoor er onderin het scherm een balkje verschijnt met de actieve applicaties. Houd u vinger ongeveer een seconde op één van de applicaties onder in de balk, u ziet nu dat de icoontjes bewegen en bij elk icoontje een rood afsluit-rondje staat. Door op dit rode rondje te drukken sluit u een applicatie af. Doe dit tot dat er niets meer staat. Al uw applicaties zijn nu afgesloten.

Vooral erg belangrijk is om de navigatie applicaties altijd direct af te sluiten, deze maken continue contact met de satelliet waardoor de batterij zeer snel leeg raakt. Als u elke dag aan het einde van de dag al uw applicaties afsluit, zult u al een groot verschil merken.

Andere hulpmiddelen

Een groot deel van de energie in uw iPhone wordt verbruikt door het scherm. Dit betekent ook dat hoe hoger de helderheid van uw scherm, hoe sneller de batterij op gaat. Het is dus raadzaam op deze op ‘Pas automatisch aan’ te zetten. Dit kunt u vinden bij:

Instelingen -> Helderheid en achtergrond -> Pas automatisch aan

Daarnaast helpt het als u diensten als Bluetooth, Wi-Fi en 3G niet continue aan laat staan. Zeker als u deze niet gebruikt. Zo is het bijvoorbeeld verstandig om het ‘Vraag om verbinding’ bij Wi-Fi uit te zetten’.

Als niets helpt

Als u verschillende dingen heeft geprobeerd om uw batterijduur te vergroten en het nog steeds niet na behoren werkt, dan is zeer waarschijnlijk uw batterij kapot. Als u dit zeker wilt weten, kunt uw de iPhone door Fixers.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap

Al onze blogs