0880040900

Batterij iPhone snel leeg

Meld je reparatie aan

Op de hedendaagse smartphone staan allerlei applicaties en is de telefoon getransformeerd tot een ware alleskunner. Dit betekent ook dat er een goede batterij nodig is om al deze activiteit op te vangen. Iedereen kent het probleem wel, net op zo’n moment dat je door iemand gebeld gaat worden of op een andere manier je telefoon nodig hebt, is je batterij op en heb je niets aan je iPhone. Maar er zijn natuurlijk ook weetjes die dit probleem kunnen voorkomen. Daar gaan we in dit artikel verder op in.

Meld hier je reparatie aan

Applicaties

Op een dag gebruik je al snel tien, twintig of zelf meer applicaties. Veel mensen weten niet dat als je de applicatie weg drukt (d.m.v. klik op de homebutton), deze niet afsluit maar door blijft draaien en daardoor ook uw batterij verder leeg trekt.

Om een applicatie daadwerkelijk af te sluiten kunt u tweemaal op de homebutton klikken waardoor er onderin het scherm een balkje verschijnt met de actieve applicaties. Houd u vinger ongeveer een seconde op één van de applicaties onder in de balk, u ziet nu dat de icoontjes bewegen en bij elk icoontje een rood afsluit-rondje staat. Door op dit rode rondje te drukken sluit u een applicatie af. Doe dit tot dat er niets meer staat. Al uw applicaties zijn nu afgesloten.

Vooral erg belangrijk is om de navigatie applicaties altijd direct af te sluiten, deze maken continue contact met de satelliet waardoor de batterij zeer snel leeg raakt. Als u elke dag aan het einde van de dag al uw applicaties afsluit, zult u al een groot verschil merken.

Andere hulpmiddelen

Een groot deel van de energie in uw iPhone wordt verbruikt door het scherm. Dit betekent ook dat hoe hoger de helderheid van uw scherm, hoe sneller de batterij op gaat. Het is dus raadzaam op deze op ‘Pas automatisch aan’ te zetten. Dit kunt u vinden bij:

Instelingen -> Helderheid en achtergrond -> Pas automatisch aan

Daarnaast helpt het als u diensten als Bluetooth, Wi-Fi en 3G niet continue aan laat staan. Zeker als u deze niet gebruikt. Zo is het bijvoorbeeld verstandig om het ‘Vraag om verbinding’ bij Wi-Fi uit te zetten’.

Als niets helpt

Als u verschillende dingen heeft geprobeerd om uw batterijduur te vergroten en het nog steeds niet na behoren werkt, dan is zeer waarschijnlijk uw batterij kapot. Als u dit zeker wilt weten, kunt uw de iPhone door Fixers.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1101 reviews op trustpilot
Leo Kerkhoff
20 januari 2021
Uitstekende service

Uitstekende service! Mijn MacBook Pro kreeg een nieuw toetsenbord - service van Apple - en dat was snel gebeurd. Afspraak maken, snel langsbrengen (zelfde middag nog!) en 7 dagen later gemaakt. Vriendelijke Joey, geduldig en deskundig. Dank voor deze goede ervaring!

Milou Teeuwen
20 januari 2021
Fijn bedrijf

Ik kon meteen terecht op een zaterdag. Op woensdag was het meteen gerepareerd. Jongen gasten aan het werk, fijne sfeer!

R D
20 januari 2021
I werd geholpen door meneer Serkan

Ik werd geholpen door meneer Serkan, hij gaf duidelijk aan waar het probleem zat en heeft me duidelijk uitgelegd wat ze gedaan hebben. Ook mocht ik in de winkel mijn toestel uitproberen om te kijken of er nog enige fouten in zaten. Meneer was erg vriendelijk.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap