0880040900

Herstellen iPad lukt niet (meer)

Meld je reparatie aan


Herstellen iPad lukt niet: wat nu?

Het herstellen van je iPad lukt niet. Als je tablet compleet is vastgeslagen, is het herstellen van dit apparaat vaak de enige oplossing. In sommige gevallen komt het voor dat je iPad herstellen ook verkeerd gaat. Zo kan het bijvoorbeeld gebeuren dat de herstelmodus van je iPad vastslaat. In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over het herstellen van je iPad.

Ten eerste laten we je zien hoe een iPad herstelling werkt. Daarnaast laten we je zien wat je moet doen als het herstellen van een iPad niet lukt. Een iPad loopt vast bij herstellen om een reden. Wij gaan hier dieper op in, waarbij we je tonen wat je kunt doen om deze problemen te verhelpen. Helpt niets meer? Bij Fixers kun je terecht. Wij stellen een diagnose en voeren vervolgens een reparatie uit. Je kunt je iPad naar ons opsturen, maar je kunt ook één van onze winkels bezoeken. Vaak wordt je tablet hier binnen een half uur gerepareerd. Zo kun jij weer voor lange tijd gebruik maken van je iPad.

Hoe kan ik mijn iPad herstellen?

Ten eerste is het altijd aan te raden om de laatste updates te installeren voor zowel iOS als je apps. Als dit het geval is en herstel nog steeds nodig is, dan kun je het volgende doen. Het verschilt per model hoe je de herstelmodus inschakelt. Vaak zul je eerst kort op de volume omhoog knop moeten drukken, en vervolgens kort op de volume omlaag knop. Hierna druk je de bovenste knop of zijknop (afhankelijk van het model) voor langere tijd in. Dit doe je net zo lang totdat de iPad opnieuw wordt opgestart en je het scherm van de herstelmodus ziet. Je kunt je iPad herstellen via iTunes.

Herstellen iPad lukt niet: de herstelmodus slaat vast

Het herstellen van een iPad lukt niet als de herstelmodus op hol slaat. Je iPad loopt vast bij het herstellen. In dat geval blijft je scherm het Apple logo tonen zonder dat er iets verandert. Gelukkig is dit niet het einde van de wereld. Je bent in staat om dit zelf te fixen. Dit doe je door ten eerste iTunes te openen en je iPad te verbinden met je Mac (of andere computer). Hierna druk je de homeknop voor drie seconden in. Laat de homeknop los en druk de knop nogmaals in, nu voor tien seconden. Herhaal deze stap nog een keer, maar nu voor 15 seconden. Als alles correct verloopt, zie je nu zowel een iTunes logo als een Lightning kabel. Nu is het een kwestie van de instructies opvolgen die op je scherm verschijnen.

Mijn iPad kan niet worden hersteld

Je hebt hierboven kunnen lezen hoe je een vastgeslagen herstelmodus doorbreekt. In dat geval kun je het herstellen van je Apple toestel uitvoeren. Vergeet niet om een back-up te maken van alles wat je wilt behouden. Aan de hand van de herstelmodus herstel je een Apple tablet naar de fabrieksinstellingen. Helaas blijkt in sommige gevallen dat ook dit herstel niet meer helpt. In dat geval kun je aankloppen bij Fixers. Wij onderzoeken wat er mis is met je iPad en voeren snel en voor een lage prijs de benodigde reparaties voor je uit.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap

Al onze blogs