0880040900

iPad Air zwart scherm

Meld je reparatie aan

Stel dat je iPad Air een zwart scherm geeft. Meestal is dit geen goed teken. Het kan wijzen op schade, maar in sommige gevallen is het mogelijk dat je het probleem zelf kunt oplossen. Maar het kan ook zijn dat er sprake is van een productiefout. Apple is namelijk een serviceprogramma gestart voor iPad Air varianten die tussen maart 2019 en oktober 2019 zijn geproduceerd. Bij deze modellen is er intern een fout gemaakt. Hierdoor komt een iPad Air met zwart scherm vaker voor dan gemiddeld. Ook een iPad Air 2 met zwart scherm kan voorkomen. Wij vertellen je hieronder wat je kunt doen als je iPad een zwart scherm geeft.

Mijn iPad gaat steeds op zwart: kan ik dit zelf oplossen?

Het is afhankelijk van de oorzaak of je jouw iPad problemen zelf kunt oplossen. Je kunt sowieso een aantal stappen ondernemen om specifieke oorzaken uit te sluiten. Ten eerste kun je checken of je accu niet gewoon leeg is. Soms is de simpelste verklaring de oplossing. Sluit je iPad aan op de oplader en check of het laad-icoon in beeld komt. Geef je tablet de tijd om op te laden en controleer vervolgens of het probleem verholpen is. Opnieuw opstarten kan eveneens helpen. Daarnaast kan er tijdens de warmere maanden van het jaar sprake zijn van oververhitting. Geef je tablet de tijd om af te koelen en check hierna of je scherm het weer doet.

Serviceprogramma voor iPad Air met zwart scherm

Blijft je iPad Air of iPad Air 2 een zwart scherm geven? Het is mogelijk dat je tablet in aanmerking komt voor het serviceprogramma van Apple. Zoals we je hierboven al vertelden, is er een fout gemaakt bij modellen die ontwikkeld zijn tussen maart 2019 en oktober 2019. Hierdoor kun je permanent een zwart beeld krijgen. Is dit ook bij jou het geval? Dan kun je bij Fixers terecht. Je kunt ons bezoeken in één van onze shops, maar je kunt je tablet ook gratis naar ons opsturen. Wij zorgen ervoor dat je iPad Air bij Apple terecht komt. Vervolgens wordt je tablet gratis gerepareerd. Zo is dit apparaat weer zo goed als nieuw.

Mijn iPad Air scherm blijft het niet doen

Komt je tablet niet in aanmerking voor dit programma? Probeer dan eerst de hierboven benoemde stappen te ondernemen. Blijft je iPad een zwart scherm geven, dan kun je onze hulp inschakelen. Via de Fixers configurator kun je contact opnemen met onze Fixers experts. Zij staan met raad en daad voor je klaar. Je kunt je iPad gratis naar ons opsturen, waarna wij kijken wat er mis is. Wij vinden de oplossing snel. Vaak is je tablet al binnen een dag gerepareerd.

Een iPad Air met zwart scherm komt geregeld voor. Wij zijn dan ook zeer ervaren met het verhelpen van dit probleem. Fixers is een door Apple geautoriseerde service provider die je helpt voor een goede prijs. Onze experts zijn allen door Apple gecertificeerd. Je Apple apparaten zijn bij ons dan ook in goede handen. Meld je reparatie snel aan via onze website.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1327 reviews op trustpilot
Lilian
16 juni 2021
Mobiel stuk...spontaan binnengewandeld…

Mobiel stuk...spontaan binnengewandeld (vandaag). Mobiel ter plekke hersteld. Ikke blij. Perfecte service!

Jacqueline van Koningsbrugge
15 juni 2021
Mijn held van de dag!

Mijn held van de dag! Wat ben ik vandaag ontzettend snel en goed geholpen. Ik ben ZZP'er en zonder laptop ben ik niets. Vandaag kon ik ineens niet meer typen.... Sherman van Fixers, IJburg heeft mij gelijk geholpen en 20 minuten later stond ik met een werkende laptop weer buiten. Heel fijn!

Annefien Posthumus
14 juni 2021
Ongelooflijk goed geholpen met een…

Ongelooflijk goed geholpen met een probleem dat eigenlijk buiten hun doel viel!!!! Top personeel!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap

Al onze blogs