0880040900

Werkt de zaklamp functie van je telefoon niet meer?

Meld je reparatie aan

Zaklamp telefoon werkt niet

De zaklamp van je telefoon werkt niet: wat nu? De zaklamp is één van de handigste functies waar je mobiele telefoon over beschikt. Als je even geen licht hebt, kun je altijd je eigen smartphone gebruiken als zaklamp. Handig als het stroom uitvalt in je woning, of als je in het donker wandelt en niet goed kunt zien waar je bent. Toch kan het voorkomen dat deze functie niet werkt. Soms gaat het om een klein defect dat je zelf kunt verhelpen. Andere keren is er een reparatie nodig. In dat laatste geval kun je altijd bij Fixers terecht voor een diagnose plus reparatie. Maar er is een kans dat je het probleem zelf kunt oplossen. In deze blog schijnen we ons licht over de mogelijke oorzaken en oplossingen als de zaklamp van je telefoon niet werkt.

Kies je merk

Staat je merk er niet tussen? Geen paniek. In veel gevallen kunnen we hem wel komen repareren.

De zaklamp van mijn telefoon werkt niet: oorzaken en oplossingen

De zaklamp van je iPhone werkt niet? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Soms kan het helpen om je telefoon te herstarten. Je kunt ook je telefoon herstellen naar de fabrieksinstellingen, maar dit is een wat rigoureuze oplossing die bovendien niet altijd helpt. Het kan zo zijn dat er iets defect is, waardoor herstarten of herstellen niets bijdraagt aan het verhelpen van het probleem. In dat geval zal een reparatie nodig zijn. Een andere oorzaak die je kunt uitsluiten is oververhitting van je mobiele telefoon. Vooral op warme dagen kan dit probleem voorkomen. Om te voorkomen dat onderdelen van je telefoon beschadigd kunnen raken, schakelen de meeste soorten mobiele telefoons de flitsfunctie uit. Geef daarom je telefoon even de tijd om af te kunnen koelen. Problemen met oververhitting kunnen ook voorkomen als de flitsfunctie voor langere tijd achter elkaar gebruikt wordt. De flits van je iPhone 11 doet het dan bijvoorbeeld niet, of je snapchat flits werkt niet. Ook in zulke gevallen kun je het beste je mobiele telefoon de tijd geven om af te koelen. In sommige instanties kan een (bijna) lege batterij ervoor zorgen dat je zaklamp niet werkt. Opladen is dan de oplossing. Ook kan het zijn dat je zaklamp of flitsfunctie gebruikt wordt door een app. Sluit alle apps af en check of dit het probleem oplost. Werkt je zaklamp of flits nog steeds niet, dan is er waarschijnlijk iets anders aan de hand.

Andere oorzaken van een niet-werkende zaklamp van mijn telefoon

Er kunnen nog diverse andere oorzaken zijn die ervoor zorgen dat de zaklamp van je telefoon niet werkt. Vaak gaat het hierbij om oorzaken waarbij een reparatie nodig is om het probleem te verhelpen. Ten eerste kan het zijn dat er een defect in je camera zit. Een niet-werkende camera zorgt er ook voor dat je zaklamp niet meer werkt. In zulke gevallen laat je de camera van je mobiele telefoon repareren bij Fixers. Laat je jouw smartphone bij één van onze vestigingen maken, dan kunnen we je mobiele telefoon vaak al binnen een half uur voor je repareren. Hetzelfde geldt wanneer je volume- of regelknop niet meer werkt. Ook dit kan een negatief effect hebben op de zaklampfunctie van je mobiel.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap

Al onze blogs