0880040900

iPhone 11 PRO achterkant Reparatie?

Meld je reparatie aan

In welke gevallen moet een iPhone 11 Pro achterkant worden vervangen?

De iPhone 11 Pro achterkant ziet er schitterend uit, maar is ook kwetsbaarder in vergelijking met andere iPhone modellen. Dit komt door de aanwezigheid van glas. Dit materiaal geeft de achterzijde een unieke look, maar glas kan minder goed tegen een stootje. Als je per ongeluk je Apple smartphone uit je handen laat vallen, is er dus een grotere kans op schade. Zo kan er een barst of scheur in je iPhone 11 Pro achterkant ontstaan. Hartstikke zonde, natuurlijk. Glas is een materiaal dat je lastig zelf kunt repareren. Je hebt hier speciale apparatuur voor nodig. Daarom kun je een iPhone 11 Pro achterkant reparatie het best overlaten aan de specialisten van Fixers.

Wanneer kan een iPhone 11 Pro achterkant reparatie nodig zijn?

Na een ongelukje, waarbij je telefoon verkeerd terecht komt, kan het zijn dat je iPhone 11 Pro achterkant beschadigd is geraakt. Hierdoor kunnen scheuren en barsten in het glas zijn ontstaan. Door de manier waarop je jouw telefoon vast houdt, ligt een beschadigde achterzijde niet fijn in de hand. Bovendien kunnen kleine glassplinters in je hand terecht komen. Daarnaast vergroot schade aan je iPhone 11 Pro achterkant de kans op andere problemen. Hierbij kun je denken aan schade door vuil of waterschade. Wij kunnen je iPhone 11 Pro achterkant op een professionele manier voor je vervangen.

Waarom kun je niet zelf je iPhone 11 Pro achterkant vervangen?

Het klinkt zo makkelijk: je vervangt even de achterkant van je telefoon en klaar is kees. In de praktijk gaat dat helaas niet zo eenvoudig als je zou willen. Het glas van de achterkant kun je niet zomaar in een paar minuten repareren. Hiervoor moet gebruik gemaakt worden van een speciale lasermachine. Alleen specialisten zoals wij van Fixers beschikken over een dergelijke machine. Zelfs met behulp van deze machine duurt het vervangen van je iPhone 11 Pro achterkant meerdere uren. Groot voordeel is dan wel dat je iPhone 11 Pro weer voor meerdere jaren mee kan.

iPhone 11 Pro achterkant reparatie door Fixers laten verzorgen

Het vervangen van de achterkant van de iPhone 11 Pro is een arbeidsintensieve klus die alleen met specialistische machines gedaan kan worden. Daarom kun je het repareren van de achterzijde het best overlaten aan de vakmensen van Fixers. Omdat wij een door Apple geautoriseerde Service Provider zijn, beschikken we over de juiste middelen om de achterkant er weer zo goed als nieuw uit te laten zien. Stuur jouw iPhone 11 Pro naar ons op of kom langs bij één van onze filialen. Check onze website voor meer info.