0880040900

iPhone 6 Plus aan/uit knop

Meld je reparatie aan

De aan/uit knop is een knop die u waarschijnlijk elke dag meerdere malen gebruikt. Zo moet u uw iPhone aanmaken om er gebruik van te maken, denk aan iemand bellen of een applicatie wilt openen. Wanneer de iPhone 6 Plus aan/uit knop defect is wordt dit lastig. Gelukkig lossen de monteurs van Fixers graag uw op. Mocht u andere problemen hebben met uw iPhone 6 Plus en u weet niet precies waar het aan ligt, kom dan langs. Bij Fixers betaalt u geen onderzoekskosten. Na onderzoek wordt duidelijk wat er eventueel nog gerepareerd moet worden. Bij Fixers wordt er uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen gerepareerd en krijgt u 3 maanden garantie op de reparatie.

Meld hier je reparatie aan

Functies iPhone 6 Plus aan/uit knop

De iPhone 6 Plus aan/uit knop is verplaatst ten opzichte van de voorganger iPhone 5s. Hiervoor is gekozen zodat de knop beter bereikbaar is vanwege de grootte van het toestel. Erg fijn, mits de knop werkt. Fixers repareert graag de iPhone 6 Plus aan/uit knop voor u. De aan/uit knop kent verschillende functies, denk aan het maken van een screenshot of het aan of uit maken van uw telefoon. Meld dus gauw uw telefoon aan voor een . De monteurs van Fixers repareren snel en vakkundig de iPhone 6 Plus aan/uitknop met een bij Fixers. Mocht er meer defect zijn terwijl u niet precies weet wat, Fixers onderzoekt kosteloos naar het defect (m.u.v. waterschade).

Meer kapot?

Kunt u uw aan/uitknop niet meer gebruiken om foto’s te maken? Dan hoeft het niet zo zijn dat deze knop defect is. Dat deze functie niet meer werkt, kan ook worden veroorzaakt door een softwareprobleem. Doet de aan/uitknop het niet meer? Breng dan een bezoekje aan onze vestigingen. Onze medewerkers zoeken graag kosteloos voor u uit wat er aan de hand is met uw smartphone en lossen het probleem graag voor u op.

Kosten iPhone 6 Plus aan/uit knop

De kosten van een iPhone 6 Plus aan/uit knop reparatie is € 79,-. Dit is een all-in prijs wat inhoudt dat de BTW en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Uw door ervaren monteurs? Kies dan voor Fixers, de reparateurs repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen. ‘We simply make people happy!’ en dat doen wij met eerlijk advies en vakkundige service. Bij Fixers krijgt u 3 maanden garantie op de reparatie. Kies voor een iPhone reparatie voor een van de smart services.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1096 reviews op trustpilot
Paul
19 januari 2021
Goede service

Goede service, en zeer snelle afhandeling. Ik weet nu waar ik voortaan moet zijn voor problemen aan mijn service van mijn iPhone, iPad en imacbook

Maurice Wildeman
19 januari 2021
Snel en correcte afhandeling reparatie

Scherm van mijn iPhone XR was behoorlijk beschadigd. Zaterdag begin van de middag afgeleverd. Medewerker Kourosh gaf aan te proberen deze op de dag zelf te repareren. Werd gebeld dat het toch niet zou lukken en dat het maandag klaar zou zijn. Op tijd gecommuniceerd en afspraken nagekomen. Bij ophalen screen protector aangeschaft en deze werd ook zonder te vragen perfect aangebracht. Perfect en professionele service.

Pim
18 januari 2021
Snel en goede service

Op donderdag mijn iPad met een barst in het scherm afgeleverd. Het bleek een fout te zijn van Apple waardoor die barst erin is gekomen. Toen kreeg ik zaterdagochtend al bericht dat ik de iPad op kon halen, maandag langs geweest en ik kreeg op kosten van Apple een nieuwe iPad. Wat een top service en super snel werk!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap