0880040900

iPhone 6 Plus aan/uit knop

Meld je reparatie aan

De aan/uit knop is een knop die u waarschijnlijk elke dag meerdere malen gebruikt. Zo moet u uw iPhone aanmaken om er gebruik van te maken, denk aan iemand bellen of een applicatie wilt openen. Wanneer de iPhone 6 Plus aan/uit knop defect is wordt dit lastig. Gelukkig lossen de monteurs van Fixers graag uw op. Mocht u andere problemen hebben met uw iPhone 6 Plus en u weet niet precies waar het aan ligt, kom dan langs. Bij Fixers betaalt u geen onderzoekskosten. Na onderzoek wordt duidelijk wat er eventueel nog gerepareerd moet worden. Bij Fixers wordt er uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen gerepareerd en krijgt u 3 maanden garantie op de reparatie.

Functies iPhone 6 Plus aan/uit knop

De iPhone 6 Plus aan/uit knop is verplaatst ten opzichte van de voorganger iPhone 5s. Hiervoor is gekozen zodat de knop beter bereikbaar is vanwege de grootte van het toestel. Erg fijn, mits de knop werkt. Fixers repareert graag de iPhone 6 Plus aan/uit knop voor u. De aan/uit knop kent verschillende functies, denk aan het maken van een screenshot of het aan of uit maken van uw telefoon. Meld dus gauw uw telefoon aan voor een . De monteurs van Fixers repareren snel en vakkundig de iPhone 6 Plus aan/uitknop met een bij Fixers. Mocht er meer defect zijn terwijl u niet precies weet wat, Fixers onderzoekt kosteloos naar het defect (m.u.v. waterschade).

Meer kapot?

Kunt u uw aan/uitknop niet meer gebruiken om foto’s te maken? Dan hoeft het niet zo zijn dat deze knop defect is. Dat deze functie niet meer werkt, kan ook worden veroorzaakt door een softwareprobleem. Doet de aan/uitknop het niet meer? Breng dan een bezoekje aan onze vestigingen. Onze medewerkers zoeken graag kosteloos voor u uit wat er aan de hand is met uw smartphone en lossen het probleem graag voor u op.

Kosten iPhone 6 Plus aan/uit knop

De kosten van een iPhone 6 Plus aan/uit knop reparatie is € 79,-. Dit is een all-in prijs wat inhoudt dat de BTW en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Uw door ervaren monteurs? Kies dan voor Fixers, de reparateurs repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen. ‘We simply make people happy!’ en dat doen wij met eerlijk advies en vakkundige service. Bij Fixers krijgt u 3 maanden garantie op de reparatie. Kies voor een iPhone reparatie voor een van de smart services.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores