iPhone 6 Plus camera

  Een camera is tegenwoordig onmisbaar bij een telefoon. Zo wilt u namelijk altijd momenten kunnen vastleggen of beelden delen met vrienden met uw iPhone 6 Plus camera. Met uw vrienden deelt u misschien wel de raarste ‘selfies’. Wanneer een camera defect is en u dit niet meer kan doen kan dat erg vervelend zijn. Daarnaast is het erg vervelend wanneer u graag videobelt met anderen. Hiervoor is het erg handig wanneer de camera aan de voorkant werkt. Mocht deze camera niet werken of werkt de camera aan de achterkant niet meer? Geen probleem, dit is namelijk op te lossen met een . De monteurs van Fixers bieden een snelle en vakkundige reparatie aan waar de camera wordt vervangen. Daarnaast krijgt u bij Fixers standaard 12 maanden garantie op de reparatie.

  Meld hier je reparatie aan

  iPhone 6 Plus camera: voorkant of achterkant

  Elke iPhone heeft twee camera’s, namelijk een camera aan de voorkant en een camera aan de achterkant. Voorheen werd de camera aan de voorkant niet veel gebruikt, het had namelijk als doel om met mensen te kunnen video bellen. Tegenwoordig wordt er veel meer gebruik van gemaakt en is de kwaliteit van de camera aan de voorkant ook steeds belangrijker. Men gebruikt het om foto’s te maken, erg handig als er niemand om u heen staat die een foto kan maken.

  De camera aan de achterkant wordt met de jaren steeds beter. Op die manier kunt u verschillende speciale momenten vastleggen. Een camera hoeft u dus nooit meer extra op zak te hebben. Wanneer een van de twee camera’s gebreken vertonen kan dit erg vervelend zijn. Een kan dit probleem oplossen. Of het nu gaat om een iPhone 6 Plus camera reparatie aan de voorkant of achterkant, Fixers is dé geschikte reparatiespecialist. Met een snelle en vakkundige reparatieservice heeft u snel uw iPhone weer terug met een nieuwe camera.

  Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

  Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

  Kosten iPhone 6 reparatie

  De kosten van een iPhone 6 camera reparatie (voor- of achterkant) zijn € 69,- per camera. Bij een iPhone 6 Plus camera reparatie aan de achterkant wordt uitsluitend de camera zelf vervangen. Bij de camera aan de voorkant is dit anders, zo zit aan dit onderdeel ook de omgevingsmicrofoon, lichtsensor en proximity-sensor bevestigd. De omgevingsmicrofoon is de microfoon die er voor zorgt dat er geluid op filmpjes zit en anderen u horen wanneer u belt met de luidspreker optie. De proximity-sensor zorgt er voor dat een iPhone zichzelf uitschakelt wanneer u belt. Zo weet u zeker dat u de telefoon niet met uw wang kan bedienen en zomaar ophangt. Met een iPhone 6 Plus camera reparatie aan de voorkant zijn meerdere opgelost. De prijs van een reparatie bij Fixers zijn altijd all-in tarieven, inclusief BTW en montagekosten. Weet u niet wat er defect is? Kom dan langs, u betaalt geen onderzoekskosten. Wij onderzoeken naar het defect en kijken of het reparabel is. Voordat wij een reparatie uitvoeren krijgt u een overzicht van de eventuele kosten, pas na akkoord voeren wij de reparatie uit.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap