0880040900

iPhone 6s Plus achterkant

Meld je reparatie aan

Heeft u uw telefoon laten vallen en is de achterkant nu flink beschadigd? Jammer, maar het is nou eenmaal gebeurd. U was even niet aan het opletten en liet uw telefoon vallen. Wees niet getreurd! Schade aan een iPhone 6s Plus achterkant komt regelmatig voor. Krassen, deuken of niet werkzame knoppen zorgen er voor dat u graag een andere telefoon wilt. Maar Fixers heeft de oplossing waardoor de monteurs uw iPhone 6s Plus in originele staat kunnen terugbrengen, namelijk met een . Voor een snelle en vakkundige reparatieservice bent u bij Fixers aan het juiste adres.

iPhone 6s Plus backcover

Een iPhone 6s Plus achterkant wordt ook door velen iPhone 6s Plus backcover genoemd. Deze benaming is vooral bekend bij monteurs, de monteurs van Fixers staan 6 dagen per week voor u klaar om uw iPhone 6s Plus achterkant te vervangen. Hier worden verschillende onderdelen van uw iPhone overgezet, denk bijvoorbeeld aan het moederbord van uw iPhone. Het moederbord is, als het ware, het hart van een telefoon. Mocht u naast een defecte achterkant ook op zoek zijn naar een reparateur voor de luidspreker? Geen probleem! Fixers is er voor verschillende .

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6s Plus achterkant reparatie

De kosten van een iPhone 6s Plus achterkant reparatie kost € 189,-. Fixers werkt uitsluitend met all-in prijzen, dit houdt in dat de BTW en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Bij een iPhone 6s Plus wordt de gehele achterkant inclusief zichtbare knoppen vervangen. Een is een specialistische klus, de monteurs van Fixers hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor vrijwel elk defect repareren. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder – ‘Smart service with a smile!’. Zo zijn wij er ook voor uw , of . Snel uw iPhone 6s Plus laten repareren? Kies dan onderstaand voor een van de drie ‘smart services’.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores