0880040900

iPhone 6s Plus achterkant

Meld je reparatie aan

Heeft u uw telefoon laten vallen en is de achterkant nu flink beschadigd? Jammer, maar het is nou eenmaal gebeurd. U was even niet aan het opletten en liet uw telefoon vallen. Wees niet getreurd! Schade aan een iPhone 6s Plus achterkant komt regelmatig voor. Krassen, deuken of niet werkzame knoppen zorgen er voor dat u graag een andere telefoon wilt. Maar Fixers heeft de oplossing waardoor de monteurs uw iPhone 6s Plus in originele staat kunnen terugbrengen, namelijk met een . Voor een snelle en vakkundige reparatieservice bent u bij Fixers aan het juiste adres.

Meld hier je reparatie aan

iPhone 6s Plus backcover

Een iPhone 6s Plus achterkant wordt ook door velen iPhone 6s Plus backcover genoemd. Deze benaming is vooral bekend bij monteurs, de monteurs van Fixers staan 6 dagen per week voor u klaar om uw iPhone 6s Plus achterkant te vervangen. Hier worden verschillende onderdelen van uw iPhone overgezet, denk bijvoorbeeld aan het moederbord van uw iPhone. Het moederbord is, als het ware, het hart van een telefoon. Mocht u naast een defecte achterkant ook op zoek zijn naar een reparateur voor de luidspreker? Geen probleem! Fixers is er voor verschillende .

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6s Plus achterkant reparatie

De kosten van een iPhone 6s Plus achterkant reparatie kost € 189,-. Fixers werkt uitsluitend met all-in prijzen, dit houdt in dat de BTW en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Bij een iPhone 6s Plus wordt de gehele achterkant inclusief zichtbare knoppen vervangen. Een is een specialistische klus, de monteurs van Fixers hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor vrijwel elk defect repareren. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder – ‘Smart service with a smile!’. Zo zijn wij er ook voor uw , of . Snel uw iPhone 6s Plus laten repareren? Kies dan onderstaand voor een van de drie ‘smart services’.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1101 reviews op trustpilot
Leo Kerkhoff
20 januari 2021
Uitstekende service

Uitstekende service! Mijn MacBook Pro kreeg een nieuw toetsenbord - service van Apple - en dat was snel gebeurd. Afspraak maken, snel langsbrengen (zelfde middag nog!) en 7 dagen later gemaakt. Vriendelijke Joey, geduldig en deskundig. Dank voor deze goede ervaring!

Milou Teeuwen
20 januari 2021
Fijn bedrijf

Ik kon meteen terecht op een zaterdag. Op woensdag was het meteen gerepareerd. Jongen gasten aan het werk, fijne sfeer!

R D
20 januari 2021
I werd geholpen door meneer Serkan

Ik werd geholpen door meneer Serkan, hij gaf duidelijk aan waar het probleem zat en heeft me duidelijk uitgelegd wat ze gedaan hebben. Ook mocht ik in de winkel mijn toestel uitproberen om te kijken of er nog enige fouten in zaten. Meneer was erg vriendelijk.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap