0880040900

iPhone 6s Plus camera

Meld je reparatie aan

Zijn de foto’s die u maakt niet meer scherp of werkt de camera helemaal niet meer? U kunt hier verandering in brengen! Een val of een stoot kan al voldoende zijn om de camera te beschadigen. Dit is erg vervelend omdat een camera op zak altijd bijzondere momenten kan vastleggen. Een kan dit probleem oplossen. De monteurs van Fixers kunnen uw iPhone in vrijwel originele staat terugbrengen, zo repareren zij regelmatig een iPhone 6s Plus camera. Of het nu gaat om de camera aan de voorkant of de camera aan de achterkant, voor beide camera’s biedt Fixers de reparatieservice aan.

Meld hier je reparatie aan

Camera reparatie: voor en achter

Op een iPhone 6s Plus zitten twee camera’s namelijk aan de voor- en achterkant. De camera aan de voorkant staat bekend om het maken van ‘selfies’ en videobellen. De iPhone 6s Plus camera aan de achterkant staat bekend om de kwalitatieve foto’s waar je bijzondere momenten mee kan vastleggen. Wanneer u de juiste applicatie heeft om vervolgens de foto goed te bewerken kan het zijn dat uw telefoon de volledige functie van een camera vervangt. Het is dan ook niet fijn wanneer een van de camera’s defect is. Fixers lost deze voor u op, namelijk met een

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6s Plus camera reparatie

Een iPhone 6s Plus camera aan de voorkant reparatie kost € 69,- en een iPhone 6s Plus camera aan de achterkant reparatie kost € 89,-. Fixers hanteert all-in prijzen, dit houdt in dat de reparatietarieven inclusief BTW en montagekosten zijn. Prijzen zijn vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder op een eerlijke en open manier. Wanneer u niet precies weet wat het defect is onderzoeken wij kosteloos naar het defect (m.u.v. vochtschade). Zo zijn wij er ook voor een onderzoek, na onderzoek communiceren wij gelijk de reparatiekosten, pas na akkoord voeren wij de reparatie uit. Zo komt u bij Fixers nooit voor verrassingen te staan.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1302 reviews op trustpilot
Jess Bodycare
12 mei 2021
Very efficient staff

Very efficient staff, amazing service, I would definitely recommend this place . Thank you so much ! Lara .

Serine Hagop
12 mei 2021
Snelle en vriendelijke service

Snelle en vriendelijke service. Binnen een paar uur was de batterij van mijn telefoon vervangen.

Adrie
11 mei 2021
In 1 woord: SUPER!

Uitermate vriendelijk en ter zake kundig. Macbook Pro binnen anderhalve dag gerepareerd met nieuwe batterij, trackpad en toetsenbord. Communicatie helemaal up-to-date met status updates per email. Kortom SUPER!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap