iPhone SE waterschade

  Heeft uw iPhone waterschade opgelopen? Hij gleed zomaar uit uw handen en kon er niks aan doen! Iemand liep tegen u aan terwijl u een liedje aan het uitzoeken was. Het is niet uw schuld! Waterschade is een van de meest voorkomende smartphone schades. Het is ook een vervelende schade die op de lange termijn voor vervelende schade kan zorgen. Fixers heeft de oplossing gevonden. Namelijk met een waterschade onderzoek. Meld uw toestel snel aan bij een van de Fixers Servicepunten voor een iPhone SE waterschade onderzoek. De monteurs verwijderen vervolgens al het vocht uit uw toestel, hier na wordt het toestel getest op verschillende functionaliteiten. Mocht een reparatie nodig zijn dan wordt dit van tevoren gecommuniceerd, pas na akkoord wordt de uitgevoerd.

  Meld hier je reparatie aan

  Het drogingsproces van een iPhone SE

  In totaal zal het drogingsproces van een iPhone SE 24 uur in beslag nemen. Binnen deze 24 uur wordt uw toestel gedemonteerd, gereinigd en gedroogd. Wanneer alle onderdelen gereinigd zijn zal het toestel in elkaar worden gezet. Vervolgens wordt het toetsel getest of er dankzij de waterschade zijn bijgekomen. Wanneer er eventueel defecten zijn ontstaan dankzij waterschade kunnen de monteurs snel en vakkundig een uitvoeren. Zo brengt Fixers uw iPhone weer terug in originele staat. Op die manier heeft u het gebruiksgemak van uw toestel weer terug en hoeft u zich geen zorgen te maken over schade in de toekomst door het water aangezien het toestel volledig is gereinigd.

  Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

  Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

  Kosten iPhone SE waterschade onderzoek

  Een iPhone SE waterschade onderzoek kost € 59,-. Een iPhone wordt volledige chemisch gereinigd. De monteurs van Fixers hebben jaren ervaring als het gaat om het uitvoeren van een waterschade onderzoek. Waterschade is dan ook een van de meest voorkomende schades, deze schade komt dan ook regelmatig voor bij Fixers. Mocht blijken na een chemische reiniging dat er een iPhone reparatie noodzakelijk is bent u bij Fixers ook aan het juiste adres. Voordat eern reparatie wordt uitgevoerd worden de reparatietarieven besproken. Pas na akkoord van de reparatiekosten wordt de smartphone reparatie uitgevoerd. Maar wist u ook al dat wij er zijn voor uw , of ? Wij helpen u graag verder -‘We simply make people happy!’, kom langs of kies uit een van onze smart services.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap