iPod touch kapot

  Als uw iPod Touch kapot is bent u bij Fixers aan het juiste adres. Met de hoogste kwaliteit onderdelen, ervaren monteurs en 12 maanden garantie is uw iPod Touch snel weer de oude.

  Meld hier je reparatie aan

  30 minuten service

  Bij Fixers heeft u de mogelijkheid om uw iPod Touch al binnen 30 minuten te laten maken! U kunt daarvoor langs komen in Den Bosch, de reparatie is klaar terwijl uw wacht. Als uw iPod Touch kapot is kunt u zelfs zonder afspraak langs komen.

  Kies uw iPod Touch

  iPod Touch 5

  iPod Touch 4

  Als u niet uit de buurt komt

  Wanneer een iPod Touch kapot is kunt door middel van de 24-uur service een snelle reparatie laten uitvoeren. U kunt de iPod Touch en binnen 24 uur na ontvangst wordt de iPod Touch alweer teruggestuurd. U krijgt standaard twaalf maanden garantie op de reparatie!

  Fixers

  Fixers is een specialist als het gaat om reparatie van een kapotte iPod Touch. Door veel ervaring zijn wij in staat elke iPod Touch snel weer werkend te krijgen. Door de hoge kwaliteit onderdelen die wij gebruiken geven wij twaalf maanden garantie op elke reparatie. Elke kapotte iPod Touch wordt met zorg en uiterste concentratie behandeld, zo weten wij zeker dat we een constante kwaliteit kunnen bieden.

  Fixers is zes dagen per week geopend. Kijk voor de openingstijden van onze vestigingen.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap