0880040900

iPod touch kapot

Meld je reparatie aan

Als uw iPod Touch kapot is bent u bij Fixers aan het juiste adres. Met de hoogste kwaliteit onderdelen, ervaren monteurs en 3 maanden garantie is uw iPod Touch snel weer de oude.

Meld hier je reparatie aan

Snelle service

Bij Fixers heeft u de mogelijkheid om uw iPod Touch al binnen 1-3 werkdagen te laten maken! U kunt daarvoor langs komen in Den Bosch, de reparatie is klaar terwijl uw wacht. Als uw iPod Touch kapot is kunt u zelfs zonder afspraak langs komen.

Kies uw iPod Touch

iPod Touch 5

iPod Touch 4

Als u niet uit de buurt komt

Wanneer een iPod Touch kapot is kunt door middel van de opstuur service een snelle reparatie laten uitvoeren. U kunt de iPod Touch en zo snel mogelijk na ontvangst wordt de iPod Touch alweer teruggestuurd. U krijgt standaard twaalf maanden garantie op de reparatie!

Fixers

Fixers is een specialist als het gaat om reparatie van een kapotte iPod Touch. Door veel ervaring zijn wij in staat elke iPod Touch snel weer werkend te krijgen. Door de hoge kwaliteit onderdelen die wij gebruiken geven wij twaalf maanden garantie op elke reparatie. Elke kapotte iPod Touch wordt met zorg en uiterste concentratie behandeld, zo weten wij zeker dat we een constante kwaliteit kunnen bieden.

Fixers is zes dagen per week geopend. Kijk voor de openingstijden van onze vestigingen.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1208 reviews op trustpilot
Dennis
28 februari 2021
Zeer goede service!

Zeer goede service!

Roos Spier
27 februari 2021
Top service

Top service en hee snel, mobiel ziet er uit als nieuw

Remco Verburgh
27 februari 2021
Opgehaald en afgeleverd. Netjes gedaan

De reparatie aan de MacBook is netjes volgens de vooraf opgestelde prijs gerepareerd. De MacBook is door een koeriersdienst opgehaald en na reparatie door PostNL weer thuis afgeleverd. 👍

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap