0880040900

iPod touch kapot

Meld je reparatie aan

Als uw iPod Touch kapot is bent u bij Fixers aan het juiste adres. Met de hoogste kwaliteit onderdelen, ervaren monteurs en 3 maanden garantie is uw iPod Touch snel weer de oude.

Meld hier je reparatie aan

Snelle service

Bij Fixers heeft u de mogelijkheid om uw iPod Touch al binnen 1-3 werkdagen te laten maken! U kunt daarvoor langs komen in Den Bosch, de reparatie is klaar terwijl uw wacht. Als uw iPod Touch kapot is kunt u zelfs zonder afspraak langs komen.

Kies uw iPod Touch

iPod Touch 5

iPod Touch 4

Als u niet uit de buurt komt

Wanneer een iPod Touch kapot is kunt door middel van de opstuur service een snelle reparatie laten uitvoeren. U kunt de iPod Touch en zo snel mogelijk na ontvangst wordt de iPod Touch alweer teruggestuurd. U krijgt standaard twaalf maanden garantie op de reparatie!

Fixers

Fixers is een specialist als het gaat om reparatie van een kapotte iPod Touch. Door veel ervaring zijn wij in staat elke iPod Touch snel weer werkend te krijgen. Door de hoge kwaliteit onderdelen die wij gebruiken geven wij twaalf maanden garantie op elke reparatie. Elke kapotte iPod Touch wordt met zorg en uiterste concentratie behandeld, zo weten wij zeker dat we een constante kwaliteit kunnen bieden.

Fixers is zes dagen per week geopend. Kijk voor de openingstijden van onze vestigingen.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1036 reviews op trustpilot
Gerrit Koen
2 december 2020
Zeer goed geholpen

Vandaag ben ik zeer goed geholpen op IJburglaan in Amsterdam. Mijn Iphone wilde niet meer opstarten. Het probleem had men zeer snel verholpen. Twee uiterst vriendelijke mannen. Ik beveel Fixers op de Ijburglaan zeker aan. Gerrit Koen

Sabine Banse
18 november 2020
Geweldige inlevingsvermogen

Geweldige inlevingsvermogen. Goeie service en snelle afhandeling.

Karel Scheffer
17 november 2020
Filiaal Rosmalen weer bezocht na…

Filiaal Rosmalen weer bezocht na eerdere geweldig positieve ervaring en uitstekende service, uitleg en vriendelijkheid, om de installatie van de nieuwe IPhone 6 te laten installeren en het overzetten van alle apps. Dat was mij nooit gelukt. Met hartelijke dank Karel Scheffer Veghel

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap