0880040900

iPod touch kapot

Meld je reparatie aan

Als uw iPod Touch kapot is bent u bij Fixers aan het juiste adres. Met de hoogste kwaliteit onderdelen, ervaren monteurs en 3 maanden garantie is uw iPod Touch snel weer de oude.

Snelle service

Bij Fixers heeft u de mogelijkheid om uw iPod Touch al binnen 1-3 werkdagen te laten maken! U kunt daarvoor langs komen in Den Bosch, de reparatie is klaar terwijl uw wacht. Als uw iPod Touch kapot is kunt u zelfs zonder afspraak langs komen.

Kies uw iPod Touch

iPod Touch 5

iPod Touch 4

Als u niet uit de buurt komt

Wanneer een iPod Touch kapot is kunt door middel van de opstuur service een snelle reparatie laten uitvoeren. U kunt de iPod Touch en zo snel mogelijk na ontvangst wordt de iPod Touch alweer teruggestuurd. U krijgt standaard twaalf maanden garantie op de reparatie!

Fixers

Fixers is een specialist als het gaat om reparatie van een kapotte iPod Touch. Door veel ervaring zijn wij in staat elke iPod Touch snel weer werkend te krijgen. Door de hoge kwaliteit onderdelen die wij gebruiken geven wij twaalf maanden garantie op elke reparatie. Elke kapotte iPod Touch wordt met zorg en uiterste concentratie behandeld, zo weten wij zeker dat we een constante kwaliteit kunnen bieden.

Fixers is zes dagen per week geopend. Kijk voor de openingstijden van onze vestigingen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores