0880040900
Fixers ingang

Almere

Marktmeesterstraat 81-83, 1315GB Almere
Telefoon: 088 004 0900

Openingstijden

Welkom bij Fixers Almere

Onze vestiging is eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg. Kom je vanuit noordelijke richting, dan kies je de afslag 20 ‘de Herven’. Vervolgens neem je op de rotonde de tweede afslag richting Soetelieve. Na 800 meter neem je op de volgende rotonde opnieuw de tweede afslag richting Balkweg. Vervolgens zie je na 500 meter aan je rechterzijde het Fixers Service Point.

Wanneer je uit zuidelijke richting komt, dan kies je voor afslag 20 ‘de Herven’. Vervolgens sla je bij de eerste drie stoplichten, driemaal linksaf. Hierna neem je op de rotonde de eerste afslag richting Soetelieve de Herven. Na 800 meter neem je op de volgende rotonde de tweede afslag richting Balkweg. Na 500 meter vindt je aan je rechterzijde het Fixers Service Point. Bij onze vestiging in Almere is het betaald parkeren voor de deur, gelukkig is er wel altijd plek in de straat.

Terwijl je aan het wachten bent op je reparatie kan je er een gezellige tijd van maken. Zo ligt onze vestiging in het centrum van Almere waar je heerlijk doorheen kan wandelen en kan genieten van de vele restaurantjes en winkels. Maar in de winkel wachten met een lekker bakje koffie kan natuurlijk ook!

Quick Fix home 2 2 2

Gratis sneldiagnose

Heb je een probleem met je smartphone, tablet of laptop? Één van onze gecertificeerde technicians voert gratis een sneldiagnose uit.

Bij ons kan je altijd naar binnen lopen voor een gratis sneldiagnose. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken via onze website, we houden dan een tijdslot voor je vrij.

Reparation 2x

Fixers is Apple Independent Repair Provider

Originele Apple onderdelen & compatible onderdelen

Fixers is door Apple geautoriseerd als Independent Repair Provider. Dit betekent dat wij Apple devices mogen repareren. We hebben zowel originele Apple onderdelen als de hoogste kwaliteit compatible onderdelen Fixers Premium en Fixers Basic. Ook hebben we toegang tot de professionele diagnostische tools van Apple.

Reparatie van alle merken smartphone, tablet en laptop