0880040900

Huawei P20 Lite Reparatie

Meld je reparatie aan

Is uw Huawei P20 Lite kapot? Fixers is dé specialist voor uw Huawei P20 Lite reparatie. Voor een snelle en vakkundige reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Bij Fixers kunt u als het gaat om een Huawei P20 Lite reparatie kiezen voor de klaar-terwijl-u-wacht service of de 24-uurs service.

Prijzen van Huawei P20 Lite Reparaties

Type Reparatie Prijs
Scherm Reparatie € 129,-
Accu Vervangen € 59,-
Waterschade Behandeling € 59,-
Diagnose maken € 29,-
Backcover vervangen € 99,-

Schermreparatie of batterij problemen?

Bij Fixers kunt u terecht voor de reparatie van uw Huawei P20 telefoonrepratie. De meest voorkomende reparaties van deze telefoon zijn de schermreparaties. We krijgen veel klanten waarvan het scherm gebarsten is en waardoor de touchscreen software niet meer naar behoren werkt. Ook kan het zijn door een kapot scherm dat je niet meer fatsoenlijk de content op je beeldscherm kunt lezen, waardoor jouw P20 eigenlijk onbruikbaar is geworden. Het scherm van deze Huawei P20 Lite is dan ook behoorlijk kostbaar en daarnaast van bijzonder goede kwaliteit. Ondanks dat we spreken over het broertje van de P20, blijft de telefoon natuurlijk wel een kostbaar onderdeel van je dagelijkse uitrusting. Als 1 van de belangrijkste voordelen van dit toestel wil je natuurlijk wel dat je scherm optimaal kan presteren. Dat kan helaas niet met een barst erin. Daarom bieden we jou een reparatie binnen 30 minuten aan! Daarnaast kunt u na enkele maanden ook problemen krijgen met uw batterij. Ook dit kunt u bij Fixers binnen 30 minuten laten fixen!

Opvallend aan de Huawei P20 Lite is het design, dat zich kenmerkt door het voorkantvullende scherm met ‘notch’. Dit is een kleine uitsnede aan de bovenkant, waar onder meer de 16 megapixel-frontcamera in zit verwerkt. Dit kan dan ook de reden zijn dat jouw scherm snel kapot gaat en waardoor je deze door ons snel en vlug wilt laten maken!

Camera reparatie Huawei P20

Anders dan bij de Huawei P30 repratie, heeft deze telefoon geen 3 camera's achterop. Toch heeft het een redelijk goede selfiecamera en achtercamera die je zeker niet kapot wilt hebben. Reparatie is voor onze Fixers een fluitje van een cent! Binnen 30 minuten sta jij weer buiten met een volledig gerepareerde telefoon die je daarna nog jarenlang kunt gebruiken! Laat je foto's niet leiden onder een kapotte camera en zorg ervoor dat je hem fixt bij Fixers!

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een Huawei telefoon binnen 30 minuten, denk bijvoorbeeld aan een Huawei P10 camera, Huawei P20 home button of Huawei P30 lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Huawei laten maken? Kom langs zonder afspraak!

Kies je reparatie

  • LCD Scherm vervangen €129.00
  • Waterschade behandeling €59.00

  • Diagnose maken €29.95

  • Overige reparaties Op aanvraag

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores