0880040900

Huawei P9 Reparatie

Meld je reparatie aan

Is uw Huawei P9 kapot? Fixers is dé specialist voor uw Huawei P9 reparatie. Voor een snelle en vakkundige reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Bij Fixers kunt u als het gaat om een Huawei P9 reparatie kiezen voor de klaar-terwijl-u-wacht service of de 24-uurs service.

Prijzen van Huawei P9 Reparaties

Type Reparatie Prijs
Scherm Reparatie € 159,-
Accu Vervangen € 59,-
Waterschade Behandeling € 59,-
Diagnose maken € 29,-
Backcover vervangen € 99,-

Schermreparatie of batterij problemen?

Bij Fixers kunt u terecht voor de reparatie van uw Huawei P9 telefoonrepratie. De meest voorkomende reparaties van deze telefoon zijn de schermreparaties. Het scherm van deze Huawei is dan ook behoorlijk kostbaar en daarnaast van bijzonder goede kwaliteit. Als 1 van de belangrijkste voordelen van dit toestel wil je natuurlijk wel dat je scherm optimaal kan presteren. Dat kan helaas niet met een barst erin. Daarom bieden we jou een reparatie binnen 30 minuten aan! Daarnaast kunt u na enkele maanden ook problemen krijgen met uw batterij. Ook dit kunt u bij Fixers binnen 30 minuten laten fixen!

Camera reparatie Huawei P9

Anders dan bij de Huawei P30 repratie, heeft deze telefoon geen 3 camera's achterop. Toch heeft het een redelijk goede selfiecamera en achtercamera die je zeker niet kapot wilt hebben. Reparatie is voor onze Fixers een fluitje van een cent! Binnen 30 minuten sta jij weer buiten met een volledig gerepareerde telefoon die je daarna nog jarenlang kunt gebruiken! Laat je foto's niet leiden onder een kapotte camera en zorg ervoor dat je hem fixt bij Fixers!

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een Huawei telefoon binnen 30 minuten, denk bijvoorbeeld aan een Huawei P10 camera, Huawei P20 home button of Huawei P30 lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Huawei laten maken? Kom langs zonder afspraak!

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1101 reviews op trustpilot
Leo Kerkhoff
20 januari 2021
Uitstekende service

Uitstekende service! Mijn MacBook Pro kreeg een nieuw toetsenbord - service van Apple - en dat was snel gebeurd. Afspraak maken, snel langsbrengen (zelfde middag nog!) en 7 dagen later gemaakt. Vriendelijke Joey, geduldig en deskundig. Dank voor deze goede ervaring!

Milou Teeuwen
20 januari 2021
Fijn bedrijf

Ik kon meteen terecht op een zaterdag. Op woensdag was het meteen gerepareerd. Jongen gasten aan het werk, fijne sfeer!

R D
20 januari 2021
I werd geholpen door meneer Serkan

Ik werd geholpen door meneer Serkan, hij gaf duidelijk aan waar het probleem zat en heeft me duidelijk uitgelegd wat ze gedaan hebben. Ook mocht ik in de winkel mijn toestel uitproberen om te kijken of er nog enige fouten in zaten. Meneer was erg vriendelijk.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap